- 16 Şubat 2009
- 34.816
- 123.232
- 1.123
- Konu Sahibi Disipline Girmis BirKadin
- #1.321
Ben kaçtım kızlar ara sıra uğrarım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın canım süper yapmışsınHerkese Günaydın sporcu güzeller,
Disipline Girmis BirKadin canım dün 20 squat 1 saat plates yaptım,akşamları giremiyorum kusura bakma,listeye yine yetişemedim sanırım
Canım platese yeni başladım topla beraber ben de dönüyorumne zaman hakkını veririm bu işin benGünaydın canım süper yapmışsın
Zamana bırak Canım bende severim pilatesi güzel oluyor hakkını verirsen pes etmezsen 1 ay sonra sonuç alırsın fıstığım bende eşime iç çamaşırlı önlü arkalı foto çektirdim bakalım haziranda nasıl bir görüntü olucak biliyorum biraz sapıkça ama merak ettim iştezaten ölçülerimi biliyorumCanım platese yeni başladım topla beraber ben de dönüyorumne zaman hakkını veririm bu işin ben
Bakalım azimle devam ediyorum,ama hiç esnek değilmişim onu anladım,zorlanıyorum o yüzden.Zamana bırak Canım bende severim pilatesi güzel oluyor hakkını verirsen pes etmezsen 1 ay sonra sonuç alırsın fıstığım bende eşime iç çamaşırlı önlü arkalı foto çektirdim bakalım haziranda nasıl bir görüntü olucak biliyorum biraz sapıkça ama merak ettim iştezaten ölçülerimi biliyorum
esnek değilsen pilates öncesi Tibet egzersizi yap hem nefesin açılır hem esnek olursunBakalım azimle devam ediyorum,ama hiç esnek değilmişim onu anladım,zorlanıyorum o yüzden.
İyi yapmışsın canım,öncesi sonrası karşılaştırma için iyi oluyor.
Ben iyiyim kuzuuum sen nasılsın ?Selammm spor severler nasilsiniz bugüñ??
Sagol bibiğim ben de iyimBen iyiyim kuzuuum sen nasılsın ?
Aç karnına mı tok karnına mı?Yarın sabah herkes tartılsın sonucu yazsın timam mi güzellikler
İdare eder canım sen nasılsınSelammm spor severler nasilsiniz bugüñ??
Umarım vermişimdir bugün sporu erken bitirirsem inşallah sabah şiş vücut inmiş olur tartı doğru rakamı verirYarın sabah herkes tartılsın sonucu yazsın timam mi güzellikler
Aç karnına wc ye gittikten sonraAç karnına mı tok karnına mı?
Aç karnına ben hep çıplak tartılırım pijama ağırlık filan yapar gram verdiğim içinAç karnına mı tok karnına mı?
Vede çıplakAç karnına wc ye gittikten sonra
İnşaallah 58.1 dim pazar günü sabah yarın sabah bakıcamUmarım vermişimdir bugün sporu erken bitirirsem inşallah sabah şiş vücut inmiş olur tartı doğru rakamı verir