• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kürksüz'ün Squat Günlüğü

Canım platese yeni başladım topla beraber ben de dönüyorum:KK70:ne zaman hakkını veririm bu işin ben :KK17:
Zamana bırak Canım bende severim pilatesi güzel oluyor hakkını verirsen pes etmezsen 1 ay sonra sonuç alırsın fıstığım bende eşime iç çamaşırlı önlü arkalı foto çektirdim :KK70::KK70:bakalım haziranda nasıl bir görüntü olucak :KK73::KK73:biliyorum biraz sapıkça ama :KK23:merak ettim işte:KK57:zaten ölçülerimi biliyorum :cool:

Zamana bırak Canım bende severim pilatesi güzel oluyor hakkını verirsen pes etmezsen 1 ay sonra sonuç alırsın fıstığım bende eşime iç çamaşırlı önlü arkalı foto çektirdim :KK70::KK70:bakalım haziranda nasıl bir görüntü olucak :KK73::KK73:biliyorum biraz sapıkça ama :KK23:merak ettim işte:KK57:zaten ölçülerimi biliyorum :cool:
Bakalım azimle devam ediyorum,ama hiç esnek değilmişim onu anladım,zorlanıyorum o yüzden.
İyi yapmışsın canım,öncesi sonrası karşılaştırma için iyi oluyor.

Bakalım azimle devam ediyorum,ama hiç esnek değilmişim onu anladım,zorlanıyorum o yüzden.
İyi yapmışsın canım,öncesi sonrası karşılaştırma için iyi oluyor.
esnek değilsen pilates öncesi Tibet egzersizi yap hem nefesin açılır hem esnek olursun

Back