- 16 Şubat 2009
- 34.816
- 123.232
- 1.123
- Konu Sahibi Disipline Girmis BirKadin
-
- #1.101
O zaman yapma abla benimde eğri hatta normal insanda 8 zincir var ken bende 10 tane varmış hoş o sorun değil dedi doktor bence en güzeli fıtık ve kaslara yüzme ben gerçekten ama spor yapmayı çok seviyorum haziranda salon kaydım bitiyor işlerimde yolunda giderse yüzme için özel hoca tutmayı planlıyorum rabbim nasip ederseBirde bende omurga eğriliği çıktı,onun için dr plates yada yüzme dedi,bana yakın spor salonuda yok ki gideyim..
Bizim sitenin çıkışında olimpik havuz açılacak olmazsa oraya gitmem lazım..
Belde ve omurgada srun var işte nasıl olacakki..
Hoşbuldum şekerim, sıkılaşalım, güzelleşelim
Kuzum yüzün görünüyorsa o kısımı direk kırpabilirsin. Ayrıca hayırr öveceksin elbette ne için spor yapıyoruz azıcık işimize yarasın dimi ama öv kız öv biz daha çok hırslanırızYüzümü gizlesem buraya foto atardım da işte onu beceremiyorum beni görünce daha çok hırslanırsınız kızlar biraz kendimi övdüm galiba kusura bakmayın
O zaman yapma abla benimde eğri hatta normal insanda 8 zincir var ken bende 10 tane varmış hoş o sorun değil dedi doktor bence en güzeli fıtık ve kaslara yüzme ben gerçekten ama spor yapmayı çok seviyorum haziranda salon kaydım bitiyor işlerimde yolunda giderse yüzme için özel hoca tutmayı planlıyorum rabbim nasip ederse
O zaman sana tavsiyem yüzme bol bol yüz hem haftaiçi sabah ve öğlen boş olur ne güzelBendekide iyi durumda şu anda,derece olarak nedir bilmiyorum gerçi ama dr iyi dedi..
Yüzmeyi istiyorum bende birde çok severim deli gibi yüzerim..
İşte becerebilsem şu gruplar bitsin şuan çok yoğunum yağışlı olduğu için bütün gruplar Ören yeri yerine direk bize geldiler sabah 06.00 dan bu yana daha yeni oturdumKuzum yüzün görünüyorsa o kısımı direk kırpabilirsin. Ayrıca hayırr öveceksin elbette ne için spor yapıyoruz azıcık işimize yarasın dimi ama öv kız öv biz daha çok hırslanırız
O zaman sana tavsiyem yüzme bol bol yüz hem haftaiçi sabah ve öğlen boş olur ne güzel
Al abla kapalı havuz yok mu bak Benide heyecanlandırdın şimdi işletim yoluma girsin iş çıkışı direk havuzaHavuz açılsın gideceğim mutlaka,kesin faydası olacaktır:))
Birde şnorkel alayım tamamdır..
Kuzum ya biraz konu dışı olacak ama bişey sorcam sana ben yüzme bilmiyorum ama çook istiyorum. 3 haftalık bi kurs varmış katılmak istiyorum sence öğrenebilir miyim ?O zaman sana tavsiyem yüzme bol bol yüz hem haftaiçi sabah ve öğlen boş olur ne güzel
Sor canım bende bilmiyordum burada üniversitenin kursuna katıldım sıfır bilenler grubuna bir gittim herkes biliyor dedim biliyorsunuz madem neden sıfır kursuna yazıldınız işte ileri kurslar çok pahalı o yüzden sıfıra yazıldık ve hoca onlar biliyor diye hep kısa kısa geçti ve ben çok üzüldüm inşallah senin öyle olmaz yazıl ve şansını dene derim ben özel ders alıcamKuzum ya biraz konu dışı olacak ama bişey sorcam sana ben yüzme bilmiyorum ama çook istiyorum. 3 haftalık bi kurs varmış katılmak istiyorum sence öğrenebilir miyim ?
Al abla kapalı havuz yok mu bak Benide heyecanlandırdın şimdi işletim yoluma girsin iş çıkışı direk havuza
Canım üniversitenin olduğu için olabilir bak belki hani şuanki gençler balık gibi maşallah.. hiç mi bilmiyorsun peki ? Ben kulaç atamıyorum en azından spor olur bana ek olarak diye düşünüyorumSor canım bende bilmiyordum burada üniversitenin kursuna katıldım sıfır bilenler grubuna bir gittim herkes biliyor dedim biliyorsunuz madem neden sıfır kursuna yazıldınız işte ileri kurslar çok pahalı o yüzden sıfıra yazıldık ve hoca onlar biliyor diye hep kısa kısa geçti ve ben çok üzüldüm inşallah senin öyle olmaz yazıl ve şansını dene derim ben özel ders alıcam
Ben malesef kara çocuğum çocukluğumda maddi nedenlerden dolayı öğrenemedim ve hiç bilmiyorum inanır mısın spor hocam var bildiğin üçgen vücut adam fit 40 yaşında oda bilmiyor ve korkuyor bende korku yok sadece bilmiyorum özel ders alıcam karar verdimCanım üniversitenin olduğu için olabilir bak belki hani şuanki gençler balık gibi maşallah.. hiç mi bilmiyorsun peki ? Ben kulaç atamıyorum en azından spor olur bana ek olarak diye düşünüyorum
Sen az çok biliyorsun o zaman bence yazılCanım üniversitenin olduğu için olabilir bak belki hani şuanki gençler balık gibi maşallah.. hiç mi bilmiyorsun peki ? Ben kulaç atamıyorum en azından spor olur bana ek olarak diye düşünüyorum
Cuma tartılcam bakalım kilo verebilmiş miyimSüpersin canım
Canım kilo vermesen bile sıkılaşma olmuştur emin olCuma tartılcam bakalım kilo verebilmiş miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?