• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kürksüz'ün Squat Günlüğü

Sen bana göre hepimizden daha çok hareket ediyorsun ek olarak adım atıyorsun filan eğerki yemeklerine de aynı şekilde dikkat ediyorsan bence kesin gitmiştir kilo
Normal hayatta gerçekten çok hareketliyim zaten 3 çocuk var nasıl olmayayım ki. Akşam 8 den sonra su hariç başka hiç bişey yemiyorum ama emzirdiğim için bazen çok fena olursam dereotlu yoğurt yiyorum. Şekerim bi çıkıp bir düşüyor. Tatlı vs yemiyorum. Ekmek sadece kahvaltı da. Şeker hiiç kullanmıyorum. 3 buçuğa yakında su içiyorum. Cuma dan beri bu uygulamaları yapıyorum.

Ha birde sıkılaşma demişken dün gittiğim bir arkadaş ne yapıyorsan bana da yap dedi. Ne kadar taş gibi vücudun dedi. Bunu etimin sıkı olduğu için söyledi aman aman taş gibi olduğum için değil.

Normal hayatta gerçekten çok hareketliyim zaten 3 çocuk var nasıl olmayayım ki. Akşam 8 den sonra su hariç başka hiç bişey yemiyorum ama emzirdiğim için bazen çok fena olursam dereotlu yoğurt yiyorum. Şekerim bi çıkıp bir düşüyor. Tatlı vs yemiyorum. Ekmek sadece kahvaltı da. Şeker hiiç kullanmıyorum. 3 buçuğa yakında su içiyorum. Cuma dan beri bu uygulamaları yapıyorum.
dereotlu yoğurt tok tutuyo mu?

Ben is
Ha birde sıkılaşma demişken dün gittiğim bir arkadaş ne yapıyorsan bana da yap dedi. Ne kadar taş gibi vücudun dedi. Bunu etimin sıkı olduğu için söyledi aman aman taş gibi olduğum için değil.
Emziriyorsun isveç sakın sakın yapma. Ben 13 gün uyguladım 6 kg verdim bıraktığımda da midem küçülmüştü 4 kg da öyle gitti 3 yıl oldu yapmıyorum diyet filan hala 53 kg da kaldım 49 a düşmüştüm düşün bilerek aldım artık. Leslie de yapmıştım. Ama yarıda keserek evet fazlaca alırsın o yüzdeyin yarıda kesmeyin ya 6 yada 13. Günde bırakın diyorlar. Emzirdiğin halde bu şekilde bi yeme düzeni uyguluyorsan sen kolay zayıflarsın canım çünkü emzirirken ne yersen onu alırsın ne yemezsen direk verirsin fazla kalori harcanıyor çünkü emzirirken ..

Ben is

Emziriyorsun isveç sakın sakın yapma. Ben 13 gün uyguladım 6 kg verdim bıraktığımda da midem küçülmüştü 4 kg da öyle gitti 3 yıl oldu yapmıyorum diyet filan hala 53 kg da kaldım 49 a düşmüştüm düşün bilerek aldım artık. Leslie de yapmıştım. Ama yarıda keserek evet fazlaca alırsın o yüzdeyin yarıda kesmeyin ya 6 yada 13. Günde bırakın diyorlar. Emzirdiğin halde bu şekilde bi yeme düzeni uyguluyorsan sen kolay zayıflarsın canım çünkü emzirirken ne yersen onu alırsın ne yemezsen direk verirsin fazla kalori harcanıyor çünkü emzirirken ..
İnşaallah canım 48 den hiç çıkmazdım inşaallah tekrar dönerim o halime

60 squat
20 saniye plank :KK70:
Bugünlük bu kadar, bacaklarım pert :-)
Benim etlerim çok yumuşak haddinden fazla hemde, bulunduğu kabın şeklini alıyor :KK70: umarım sıkılaşır :/
Benimde öyle :27: bi vuruyorum bacağım lambur lumbur oynuyor :D

Oo plank yapmışız :27:

Göbüş nasıl yok olur onu deyin hemencecik :olamaz::spor:
Mekik çekebilir misin abla? Sağlık sorunum var demişsin yanlış görmediysem.
Birde limonlu , pulbiberli yoğurt kürü var

Eveet zor resmen bütün vücudum kasılıyor
Plank yapmaktansa diğer aktiviteleri 2ye katlamayı tercih ederim :KK53:
Bide diyorlar plank yaparken nefesinizi tutmayın. Nefes alıom ama nerden :KK53: :KK70:
anladım ben onu :KK70:

Mekik çekebilir misin abla? Sağlık sorunum var demişsin yanlış görmediysem.
Birde limonlu , pulbiberli yoğurt kürü var

Plank yapmaktansa diğer aktiviteleri 2ye katlamayı tercih ederim :KK53:
anladım ben onu :KK70:
Olsun ne varsa yapiciimm üçgen vücut oliciiimm:KK53:

Back