- 24 Ağustos 2016
- 3.623
- 27.687
- 508
- Konu Sahibi Disipline Girmis BirKadin
- #1.141
Plank nasil yapiliyo kizPlank çok etkili
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Plank nasil yapiliyo kizPlank çok etkili
KankaaaaBide diyorlar plank yaparken nefesinizi tutmayın. Nefes alıom ama nerden
El ve ayaklarının üzerine ağırlık vererek şınav pozisyonuna benzer bir pozisyonda beklemek kalça bel dümdüz durmak zorundasın. Bide çeşitleri var tabiPlank nasil yapiliyo kiz
Ayyy herşeyi yapasım var benim boynum çok kötü kıpırdatamıyorum.Kızlar bir yerde okudum bu pilates bandları var ya onunla bacak çalışınca çok işe yarıyormuş ben bugün Kipa'ya yAda Migros'a bakmayı düşünüyorum
Niye çok mu zorladın canım hemen bir kas gevşetici al sonrada sıcak su torbası ike kompres yap bu topiği açmakla iyi mi yaptın kötü mü yaptın Canım ya böyle zorlama kendini sakatlarsınAyyy herşeyi yapasım var benim boynum çok kötü kıpırdatamıyorum.
Zorlamadım aslında boynum arada bir tutulur yastık mı yaptı acaba. Yada terden mi oldum ki. Bu arada topik kürksüzün.Niye çok mu zorladın canım hemen bir kas gevşetici al sonrada sıcak su torbası ike kompres yap bu topiği açmakla iyi mi yaptın kötü mü yaptın Canım ya böyle zorlama kendini sakatlarsın
Pardon canım ya kusura bakma kendini birden zorladın sandım oyüzden dedim devamlı böyle oluyorsa düz yastık değilde böyle özel yastıklar var ben onlardan kullanıyorum tavsiye ederim terde olabilir birde evde voltran diye bir krem var varsa ondan sür geçmiş olsunZorlamadım aslında boynum arada bir tutulur yastık mı yaptı acaba. Yada terden mi oldum ki. Bu arada topik kürksüzün.
İlaç alamıyorum ama krem iyi fikir çok teşekkür ederim canım benimPardon canım ya kusura bakma kendini birden zorladın sandım oyüzden dedim devamlı böyle oluyorsa düz yastık değilde böyle özel yastıklar var ben onlardan kullanıyorum tavsiye ederim terde olabilir birde evde voltran diye bir krem var varsa ondan sür geçmiş olsun
Rica ederim sanırım emziriyorsun canım ondan kullanmıyorsun kullanırsan bir içeriğine bak olur mu birde bu ağrı kesici var adını unuttum onunda spreyi var ağrıyı şip diye kesiyor bende sporu abarttığını zaman boyun fıtığım hemen kendini gösteriyorİlaç alamıyorum ama krem iyi fikir çok teşekkür ederim canım benim
Evet canım emziriyorum bebişin alerjisi var ilacı ne o ne de ben kullanamıyoruz belkide boyun fıtığıdır ağrısı nasıl bişey ki onunRica ederim sanırım emziriyorsun canım ondan kullanmıyorsun kullanırsan bir içeriğine bak olur mu birde bu ağrı kesici var adını unuttum onunda spreyi var ağrıyı şip diye kesiyor bende sporu abarttığını zaman boyun fıtığım hemen kendini gösteriyor
Boyun fıtığında hareket sıfır canım cevrrmiyorsun kafayı komple felçli gibi oluyorsun malesefEvet canım emziriyorum bebişin alerjisi var ilacı ne o ne de ben kullanamıyoruz belkide boyun fıtığıdır ağrısı nasıl bişey ki onun
Benim sağ taraf iptalBoyun fıtığında hareket sıfır canım cevrrmiyorsun kafayı komple felçli gibi oluyorsun malesef
Senin tutulmadır canım benim hemen telaşa kapılma dediklerimi yapBenim sağ taraf iptal
Sağol canım inşaallahSenin tutulmadır canım benim hemen telaşa kapılma dediklerimi yap
Süpersin canımModannam bugun 50 sguat 30 mekik mutfatkta salonada 50 gecis
Saol tatlimSüpersin canım
HanimKelesimiGetir hoşgeldin ablacım seni burda görmek çok güzel :)
Mekik çekebilir misin abla? Sağlık sorunum var demişsin yanlış görmediysem.
Birde limonlu , pulbiberli yoğurt kürü var
Plank yapmaktansa diğer aktiviteleri 2ye katlamayı tercih ederim
anladım ben onu