• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kürksüz'ün Squat Günlüğü

Ayyy herşeyi yapasım var benim boynum çok kötü kıpırdatamıyorum.
Niye çok mu zorladın canım hemen bir kas gevşetici al sonrada sıcak su torbası ike kompres yap bu topiği açmakla iyi mi yaptın kötü mü yaptın Canım ya böyle zorlama kendini sakatlarsın

Niye çok mu zorladın canım hemen bir kas gevşetici al sonrada sıcak su torbası ike kompres yap bu topiği açmakla iyi mi yaptın kötü mü yaptın Canım ya böyle zorlama kendini sakatlarsın
Zorlamadım aslında boynum arada bir tutulur yastık mı yaptı acaba. Yada terden mi oldum ki. Bu arada topik kürksüzün.

Zorlamadım aslında boynum arada bir tutulur yastık mı yaptı acaba. Yada terden mi oldum ki. Bu arada topik kürksüzün.
Pardon canım ya kusura bakma kendini birden zorladın sandım oyüzden dedim devamlı böyle oluyorsa düz yastık değilde böyle özel yastıklar var ben onlardan kullanıyorum tavsiye ederim terde olabilir birde evde voltran diye bir krem var varsa ondan sür geçmiş olsun

Pardon canım ya kusura bakma kendini birden zorladın sandım oyüzden dedim devamlı böyle oluyorsa düz yastık değilde böyle özel yastıklar var ben onlardan kullanıyorum tavsiye ederim terde olabilir birde evde voltran diye bir krem var varsa ondan sür geçmiş olsun
İlaç alamıyorum ama krem iyi fikir çok teşekkür ederim canım benim:KK36::KK37:

İlaç alamıyorum ama krem iyi fikir çok teşekkür ederim canım benim:KK36::KK37:
Rica ederim sanırım emziriyorsun canım ondan kullanmıyorsun kullanırsan bir içeriğine bak olur mu birde bu ağrı kesici var adını unuttum onunda spreyi var ağrıyı şip diye kesiyor bende sporu abarttığını zaman boyun fıtığım hemen kendini gösteriyor

Rica ederim sanırım emziriyorsun canım ondan kullanmıyorsun kullanırsan bir içeriğine bak olur mu birde bu ağrı kesici var adını unuttum onunda spreyi var ağrıyı şip diye kesiyor bende sporu abarttığını zaman boyun fıtığım hemen kendini gösteriyor
Evet canım emziriyorum bebişin alerjisi var ilacı ne o ne de ben kullanamıyoruz belkide boyun fıtığıdır ağrısı nasıl bişey ki onun

Hoş gördüm canım sağol:))Kendimi biranda burada buldum zayıflamam lazım benimde..

Mekik çekebilir misin abla? Sağlık sorunum var demişsin yanlış görmediysem.
Birde limonlu , pulbiberli yoğurt kürü var

Plank yapmaktansa diğer aktiviteleri 2ye katlamayı tercih ederim :KK53:
anladım ben onu :KK70:

Mekik zor olur herhalde kalkayım derken kalırım kesin :KK53: omurgada sorun var,kireçlenme var bide..
Yoğurtu arada kinoa ve keten tohumu katarak yiyorum..

Back