- 16 Şubat 2009
- 34.816
- 123.232
- 1.123
- Konu Sahibi Disipline Girmis BirKadin
Bugünki sporum 1 saat ağırlık +1 saat kardiyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bazıları öyle olabilir evet ama ben 2 dekinin doğal olduğuna inanıyorum şahsen . Ki tüm spor hocaları özellikle squatı tavsiye ediyorKızlar bunları çoğu ameliyatlı malesef Amerika'da ve Avrupa'da çok meşhur nereden biliyorsun diyorsanız çoğu yabancı arkadaşlarım anlatıyor ve devamlı yabancı müşterileri görüyorum gerçek gibi değiller Zaten
Tabiki spor yapanda vardır Canım yanlız bel kısmı oyuntulu olanlarda daha belirgin oluyordur sukuat birazda genetikBazıları öyle olabilir evet ama ben 2 dekinin doğal olduğuna inanıyorum şahsen . Ki tüm spor hocaları özellikle squatı tavsiye ediyor
Taze anne dur sen en azından daha 6 ay var önündeSquat ile gerçekten dik ve sıkı bir totoş oluyor mu göbeği topluyor mu yaşamış örnekler gercek kişiler lazım bana
Hahahahaa işte bundan çok korkuyorumBugünlük 55 squatım da tamam. Bi ağırlık var üstümde o yüzden ek spor yapamadım. Öyleyse yarın
Bide şunu şuraya bırakayım
Eki Görüntüle 1980940
Taze anne dur sen en azından daha 6 ay var önünde
Karnındaki o uyuşukluk hissi geçmeden aman squat mekik düşünme
Ben kesin böyle olurumHahahahaa işte bundan çok korkuyorum
Benim 7.ayın sonuna doğru geçti. Ama bugün mekik çekerken zorladım sanırım şuan hafiften bi ağrı bi uyuşukluk varGelecek planı yapıyordum ben O uyusukluk gececek mi gecmeyecek hep myle kalacak demişlerdi ayy yaşasın
1 ay sonra kapışalım o zamanBen kesin böyle olurum
Acaba göbekle barışmamız mı gerekiyorBenim 7.ayın sonuna doğru geçti. Ama bugün mekik çekerken zorladım sanırım şuan hafiften bi ağrı bi uyuşukluk var
Demekki hala dikkatli olmam gerek öğrenmiş oldum :)
Deme öyle deme sezeryanlı olup ebru şallı karınlı kimse yokmu yaniAcaba göbekle barışmamız mı gerekiyor
Deme öyle deme sezeryanlı olup ebru şallı karınlı kimse yokmu yani
Düşünmemek en güzeli gel humana içelim biz :))Hiç denk gelmedim Olmadığından değildir ben denk gelmemişimdir Çokda şeyyapmayalım yani
Düşünmemek en güzeli gel humana içelim biz :))
Doğru dedin kızMaksat dik ve iri görünsün şekerim
Hahah tamam1 ay sonra kapışalım o zaman