• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kürksüz'ün Squat Günlüğü

Kızlar bunları çoğu ameliyatlı malesef Amerika'da ve Avrupa'da çok meşhur nereden biliyorsun diyorsanız çoğu yabancı arkadaşlarım anlatıyor ve devamlı yabancı müşterileri görüyorum gerçek gibi değiller Zaten
Bazıları öyle olabilir evet ama ben 2 dekinin doğal olduğuna inanıyorum şahsen . Ki tüm spor hocaları özellikle squatı tavsiye ediyor

Bugünlük 55 squatım da tamam. Bi ağırlık var üstümde o yüzden ek spor yapamadım. Öyleyse yarın :P
Bide şunu şuraya bırakayım :D

20170411_203530.png

Taze anne dur sen en azından daha 6 ay var önünde :kahve:
Karnındaki o uyuşukluk hissi geçmeden aman squat mekik düşünme

Gelecek planı yapıyordum ben :eek: O uyusukluk gececek mi gecmeyecek hep myle kalacak demişlerdi ayy yaşasın

Gelecek planı yapıyordum ben :eek: O uyusukluk gececek mi gecmeyecek hep myle kalacak demişlerdi ayy yaşasın
Benim 7.ayın sonuna doğru geçti. Ama bugün mekik çekerken zorladım sanırım şuan hafiften bi ağrı bi uyuşukluk var:KK17:
Demekki hala dikkatli olmam gerek öğrenmiş oldum :)

Benim 7.ayın sonuna doğru geçti. Ama bugün mekik çekerken zorladım sanırım şuan hafiften bi ağrı bi uyuşukluk var:KK17:
Demekki hala dikkatli olmam gerek öğrenmiş oldum :)
Acaba göbekle barışmamız mı gerekiyor :KK14:

50 ip atlama :spor:
60 squat
40 saniye plank
120 mekik
Bacak egzersizleri
Kültür fizik hareketleri (kolları çevirdim, belimi sürekli kıvırdım, yerden çöp topladım diz arkasını açtım o arada göbişide sıkabildiğim kadar sıktım esnettim iyice kendimi) :KK71:

Bence yeter buncacıkkk ayrıca regl oldummm :mad::mad:

Back