- 15 Ekim 2016
- 22.626
- 1
- 129.891
- 598
- Konu Sahibi Disipline Girmis BirKadin
-
Maksat dik ve iri görünsün şekerimAy kızlar ben şimdi geldiiim çok yoğundum yahu bugün dedikoduları kaçırmışımm
Bu arada o totolarımız bu fotolardaki gibi kalkrsa acabası daha mı iri görünürük yahuu
Kafam karıştı şimdi de
BendeeeBugün ben 70 tane yapıyormuşum
Bugün birisi bana d.tün kalkmış dediSquat ile gerçekten dik ve sıkı bir totoş oluyor mu göbeği topluyor mu yaşamış örnekler gercek kişiler lazım bana
İnternetten after before resimlerine bakabilirsn yeşilim:)Squat ile gerçekten dik ve sıkı bir totoş oluyor mu göbeği topluyor mu yaşamış örnekler gercek kişiler lazım bana
Ben dedim dimi bize yakında bi tarafların kalkmış dicekler diyeBugün birisi bana d.tün kalkmış dedi
Canım kalıp belli, değişen birşey olmaz biz sadece daha diri durucazAy kızlar ben şimdi geldiiim çok yoğundum yahu bugün dedikoduları kaçırmışımm
Bu arada o totolarımız bu fotolardaki gibi kalkrsa acabası daha mı iri görünürük yahuu
Kafam karıştı şimdi de
14 squat
10ar hip lift
40 mekik
50 ip atlama
Bilinen iç bacak dış bacak sıkılaştırma hareketlerinden gün içinde aklıma geldikçe yaptım bide.haliyle onları sayamadım :))
Disipline Girmis BirKadin
Emeğinize sağlık kızlar :)Modanicaim bugun 40 sguat 20 mekik
Bugün birisi bana d.tün kalkmış dedi
İnternetten after before resimlerine bakabilirsn yeşilim:)
Ayrıca ne kadar sıkısın dediler.Ben dedim dimi bize yakında bi tarafların kalkmış dicekler diye
Kızlar bunları çoğu ameliyatlı malesef Amerika'da ve Avrupa'da çok meşhur nereden biliyorsun diyorsanız çoğu yabancı arkadaşlarım anlatıyor ve devamlı yabancı müşterileri görüyorum gerçek gibi değiller Zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?