- 16 Şubat 2009
- 34.816
- 123.232
- 1.123
- Konu Sahibi Disipline Girmis BirKadin
Çok teşekkür ederim canım güzel gören güzel görürmüş çok sağol iyi dileklerin içinİnşallah canım
bilinçli bir kadınsın ve bilinçli bir anne olacaksın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederim canım güzel gören güzel görürmüş çok sağol iyi dileklerin içinİnşallah canım
bilinçli bir kadınsın ve bilinçli bir anne olacaksın
süpersin tebrik ederimBen Zaten yapıyorum canım -24 kg verdim Allah'a şükür biraz daha vermem lazım
Sağol Allah razı olsun bende tip 2 diyabet ve insülin direnci ve tiroidlerim az çalışıyor o yüzden biraz yavaş veriyorum sana ondan sordum eşinim bir rahatsızlığı var mı nasıl verdi diye Canımsüpersin tebrik ederim
Geçmiş olsun canım olsun geç olsun ama güç olmasın değil mi :)Sağol Allah razı olsun bende tip 2 diyabet ve insülin direnci ve tiroidlerim az çalışıyor o yüzden biraz yavaş veriyorum sana ondan sordum eşinim bir rahatsızlığı var mı nasıl verdi diye Canım
Benim ki hem geç hem güç oluyor rabbim başka dert vermesinGeçmiş olsun canım olsun geç olsun ama güç olmasın değil mi :)
O bebiş göbüşe gelecek heyecanla göbüş ölçülerini takip edicezCanım ben Zaten kiloluyum 74 kg düşmek istiyorum Bebek için
Amin inşallah fındık kurdumO bebiş göbüşe gelecek heyecanla göbüş ölçülerini takip edicez
Bugün benim dinlenme günümOooo kizlar toplaşmış bile nasılsıniz güzellikler?
Bugün 65 squat yapmam gerekiyor
iyiyiz canım sen nasılsın :)Oooo kizlar toplaşmış bile nasılsıniz güzellikler?
Bugün 65 squat yapmam gerekiyor
Bugün benim dinlenme günüm
Ama 5-10tane yaparım istersen
Listenin sonundaki yapmamız gereken sayıyı gördun mu canımiyiyiz canım sen nasılsın :)
Günden güne yükseliyor bu sayıı nedeen
Allah iyiligini versinGünaydın
Rüyamda Hülya Avşarla Barış Falayın evlendiğini gördüm. Ama nikahlarına kimseyi çağırmamışlar . Bende tesadüfen ordaydım
Evet canım 250
Öğlen uykusuAllah iyiligini versin
Bu arada günaydın mı?
Öğlen uykusu
Tatil yerlerine bakıyorum..