- 28 Mayıs 2009
- 4.127
- 10.737
- 408
- Konu Sahibi Disipline Girmis BirKadin
Yok canım 46 dan 52 oldum yeni :)Senin kilo fazlan var mı canım?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canım 46 dan 52 oldum yeni :)Senin kilo fazlan var mı canım?
Olmaz mı canım benim arkadaşlar yemek ten sonra tatlı ondan sonra çayın yanında kek ,kurabiye meyve yerler düşün onları sen sağlıklısın onların yanındaya ne bilim bu kadardan da birşey olmaz herhalde diye düşünüyorum. Ama çayda kesicem kararlıyım. Daha önce kesmiştim
Oh iyi bari. İdealsin sanırım şuan. Benimde en fazla 52 ondan sonrası cıksYok canım 46 dan 52 oldum yeni :)
Ne kek severim ne kurabiyeOlmaz mı canım benim arkadaşlar yemek ten sonra tatlı ondan sonra çayın yanında kek ,kurabiye meyve yerler düşün onları sen sağlıklısın onların yanında
Ah ah bende 52 kg olduğum günleri görür müyümYok canım 46 dan 52 oldum yeni :)
GöreceksinAh ah bende 52 kg olduğum günleri görür müyüm
canım ben folik asit içiyorum ondan aldım galiba ya yoksa 48 den yukarı hiç çıkmamıştımAh ah bende 52 kg olduğum günleri görür müyüm
Bende sevmem yanlız kuru patlıcan dolması , kısır ,mercimek köftesi ,patates salatası benim daha fazlaNe kek severim ne kurabiye
Tek sevdiğim börek oda pattisli
Patatesli böreği ben de çok severimNe kek severim ne kurabiye
Tek sevdiğim börek oda pattisli
İnşallah hedefim o 50 kg düşüp hamile kalmakGöreceksin
Canım eşim 5-6 kg verdi,sadece biraz göbeği vardı çünkü,rahatsızlığı yoktu,sadece dediklerini yaptı.Eşiniz kaç kilo verdi birde şeker yAda başka bir rahatsızlığı var mıydı
Canım ben Zaten kiloluyum 74 kg düşmek istiyorum Bebek içincanım ben folik asit içiyorum ondan aldım galiba ya yoksa 48 den yukarı hiç çıkmamıştım
Kuru patlıcan mı 15-20 tane yerim heraldeBende sevmem yanlız kuru patlıcan dolması , kısır ,mercimek köftesi ,patates salatası benim daha fazla
İyi dinlenmeler canım benimBen kaçıyorum kızlar çok uykusuzum. 1 saat kestirmezsem manyak gibi dolaşıcam biliyorum kendimi
İnşallah canım Karatayı tavsiye ederim sanaCanım ben Zaten kiloluyum 74 kg düşmek istiyorum Bebek için
İnşallah canımİnşallah hedefim o 50 kg düşüp hamile kalmak
Bende öyle birde kuru biber allahım içinde bol baharat sarımsaklı yoğurtneyse Ramazan bayramında yerim ağzım sulandıKuru patlıcan mı 15-20 tane yerim heralde
Ben Zaten yapıyorum canım -24 kg verdim Allah'a şükür biraz daha vermem lazımİnşallah canım Karatayı tavsiye ederim sana
Anladım canım sağolCanım eşim 5-6 kg verdi,sadece biraz göbeği vardı çünkü,rahatsızlığı yoktu,sadece dediklerini yaptı.