• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kürksüz'ün Squat Günlüğü

Ooooo :oha: Bayağı işler olmuşş sizin ewde gerçekten...
Kız 1+1 ew benim hayalim biliyomusun oğlumla...
:kahve:
Canım ben de seviyorum evimi,küçük ev spor oluyor,kitaplığımın sağına soluna falan da aşağıdaki posterleri astık,çok tatlı oldu,posterlerin devamı olacak ama :KK200:
upload_2017-4-11_10-5-15.png

upload_2017-4-11_10-6-34.png

Canım küçük 1+1 e sığmaya çalışıyoruz,ayakkabılık koymaya yerimiz yoktu,girişteki duvarı yıktırıp yerine boydan boya ayakkabılık yaptırdık,önden ayakkabılık,arkadan duvar gibi oldu :)mutfağımız da keza aynı,bir de koca kombi vardı,yarıdan kesiyordu mutfağı,onu da balkona aldırdık,boruları geçirmek için bütün duvarlarımızı kırdılar ühühühü çok temizlik yaptım çok :mad:
Benim evimde küçük toplamda 65 metrekare canım bizde evimize göre dolap ve eşya aldık Canım güle güle kullan

Yoo hayır yanlış anlamam.
Çalışıyorum.
Spor yapmak hoşuma gider her zaman.
Ewde mekik çekme aletim war onu yaparım genelde.
Valla inan arkadaşa güvendim ben.
Cunku kampanyadan yararlanmıştık iyi olmuştu maddi açıdan 2 kişi.
Sonradan iş yoğunluğundan o gidemedikçe bende gidemedim.
Spor salonuda hadi gidiyorsun bir şekilde ama iş cıkışı tek başına gittim bir kaç kez.
Ama dönüşü çok sıkıntı, minibüs otobüs için yol yürümen gerekiyor bayağı.
Zaten kışın spordan sonra cıkıp yürümek çok zor hasta olur insan.
Bir de dediğim gibi çok yol yürüyorum tehlikeli oluyor karanlık yol.
Keşke arkaşıma güvenip yazılmasaydım oraya.
Ben bundan 2,5 sene önce yazılmıştım spor salonuna ewime yakındı..
Hafta da 4 kez kesin gidiyordum, birde haftasonu pazar giderdim.
Havuzuda vardı yüzüyordum da arada.
Ama pahalı geldi bu sefer cok diye oraya tekrardan kayıt yaptırmadım.
O zaman haklısın canım bende olsam gidemezdim dediğin gibi o zaman evde yaparsın Canım

Eki Görüntüle 1980640 Eki Görüntüle 1980641
Canım işte hergün bu listeyi yapıyorum yanlız havlumu ve bacaklarımı görmezden gelin :-)
Ay valla helal olsun yapacağım en son şeydir herhalde ağırlık :KK53:
Güüünaayyydııınn ben geldiimmm :KK49::KK49: yaklaşık 2haftadır yediklerime dikkat ediyorum leslieyle pek düzenli olamasada yürüyoruz 4gündür squat yapıyorum son olarak 28martta 64kilo gelen ben bugün 60.6 yım:21:

Sayın spor koçum kürksüzüm madonnam bugün benim dinlenme günüm acaba her fırsatı yatarak geçirebiliyomuyuz :KK48: Disipline Girmis BirKadin Disipline Girmis BirKadin

@Koremanya m ben geldim :) sen beni ilk etiketlediğinde davet için teşekkür etmiştim ama seni etiketlemeyi becerememişim:oops: aklıma gelmişken söyleyim dedim :)♥

Miyav_su Miyav_su hoşgeldin :) profil resmine baktıkça çok cool bi kadın olarak hayal ediyorum seni hep söylemeden geçemicem :)
Günaydın canım :) demek gelmesende yaptın :KK53:
Canım senin yernde olsam karın çalışırım.bacakların iyice dinlensin. Mola günü çok iyi

Spordan sonra da hemen uyudum pertim çıktı
sanırım tam anlamıyla gerektiği gibi yapabildim squatı :KK53:
Aynen ağrı varsa squat varmış diyollar :KK53:
Canım günaydın ,dün 2 saat ütü yaptım belim çok ağrıdı yapamadım o yüzden bana ceza vermezsin değil mi o_O
Sular kesildi yapamadım gibi oldu hee:KK17::KK17::KK17::oops:
:KK53: ütü de gayet güzel bir aktivite tabii, ben de yaptığım gün sadece squat yapmayı düşünüyorun :) geçmiş olsun canım

Canım ❤

Ay valla helal olsun yapacağım en son şeydir herhaşde ağırlık :KK53:

Günaydın canım :) demek gelmesende yaptın :KK53:
Canım senin yernde olsam karın çalışırım.bacakların iyice dinlensin. Öola günü çok iyi

Aynen ağrı varsa squat varmış diyollar :KK53:

:KK53: ütü de gayet güzel bir aktivite tabii, ben de yaptığım gün sadece squat yapmayı düşünüyorun :) geçmiş olsun canım

Canım ❤
Naparsın yawru kuşumm ...

35 cekebildim yavas yavas cogalticam bugun 40 yarin 50 :D
Bebis iyi teyzesi optum kokladim yerine (:
Iyiyim tatlimm cok sukur:))
Bebis nasil kuzum kokla yerime:anne:
Vallahi sensiz olmazdii balimm:halay:yanliz sen 50 squat neysede 50 mekik nasil cekecen kizz:KK70:sabahina yerinden kalkamassin be:-)

Back