- 24 Ağustos 2016
- 3.623
- 27.687
- 508
- Konu Sahibi Disipline Girmis BirKadin
Olur olur zamanla 100 bile yaparız biz bebeğimm :***Masallah kiz sana helal olsun valla:)
Ben daha mekikte 15 e cikamadim
Oyy sevsin teyzesi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olur olur zamanla 100 bile yaparız biz bebeğimm :***Masallah kiz sana helal olsun valla:)
Ben daha mekikte 15 e cikamadim
Oyy sevsin teyzesi
Oyyy bele gelBen de ölçtüm kendimi
Göğüs 81
Bel 62
Kalça 92
İç bacak 73
Hocamlann dalga geçme çok ayıp3. Nefes almak
tamam o zamanBen dun gece 50 squat 35 mekik yapabildim pertim çıktı yazamadim sarcım yoktu
Kesinlikle
HAstayım kanka keşke bende uzansam şu an
Oyyy bele gel
Hahahhhhaha sesli güldüm
Canım süpersin Karatay hocamız ne diyor " şeker en tatlı zehirdir "Bu sabah çay şekersiz
Karataya kalsa fotosentez yapacazCanım süpersin Karatay hocamız ne diyor " şeker en tatlı zehirdir "
Yemiyoruz kahrolsun şeker
Süpersin sen o zaman yandan karataycısın canım benimBizim evde şeker bitmez.tek koyduğum şey sabah kahvaltıda çaya. Akşam çayında sadece ilk bardağa. Eşim zaten şekersiz içer. Birde çok az türk kahvesine koyuyorum sade içemiyorum afitap
Kek börek tatlı bizim evde yapılmaz bile
ya ne bilim bu kadardan da birşey olmaz herhalde diye düşünüyorum. Ama çayda kesicem kararlıyım. Daha önce kesmiştimSüpersin sen o zaman yandan karataycısın canım benim
İnşallah kilo vermemKızlar sporu doğru yaptığınızı bir ay sonra ölçülerden anlarsınız
Eşim geçen sene Karatayla bayağa kilo verdi valla,iş yerindeki arkadaşlarımda Karataya döndü,ben de şeker yememeye çalışıyorum işte sadeceKarataya kalsa fotosentez yapacaz
Şaka maka çoğunlukla doğru söylüyor bu kadın
Sıkılaşma olur canım bak ebru şallıyaİnşallah kilo vermem
Ben zaten zor aldım hastayım. Tek korkum kilo vermek.zayıflayınca hastalığın etkilerini daha çok hissediyorum çünkü. O yüzden gün içinde sürekli tıkınıyorum
Senin kilo fazlan var mı canım?Eşim geçen sene Karatayla bayağa kilo verdi valla,iş yerindeki arkadaşlarımda Karataya döndü,ben de şeker yememeye çalışıyorum işte sadece
Eşiniz kaç kilo verdi birde şeker yAda başka bir rahatsızlığı var mıydıEşim geçen sene Karatayla bayağa kilo verdi valla,iş yerindeki arkadaşlarımda Karataya döndü,ben de şeker yememeye çalışıyorum işte sadece
Benimde vermemem gerek canım,zayıfım çünkü,ama spor ve doğru beslenmeyle daha sağlıklı olacağızİnşallah kilo vermem
Ben zaten zor aldım hastayım. Tek korkum kilo vermek.zayıflayınca hastalığın etkilerini daha çok hissediyorum çünkü. O yüzden gün içinde sürekli tıkınıyorum
Umarım öyle olurSıkılaşma olur canım bak ebru şallıya