- 28 Mayıs 2009
- 4.128
- 10.737
- 408
- Konu Sahibi Disipline Girmis BirKadin
-
Canım ben de seviyorum evimi,küçük ev spor oluyor,kitaplığımın sağına soluna falan da aşağıdaki posterleri astık,çok tatlı oldu,posterlerin devamı olacak amaOooooBayağı işler olmuşş sizin ewde gerçekten...
Kız 1+1 ew benim hayalim biliyomusun oğlumla...
Oooo desene şekil oldu ewin,Canım ben de seviyorum evimi,küçük ev spor oluyor,kitaplığımın sağına soluna falan da aşağıdaki posterleri astık,çok tatlı oldu,posterlerin devamı olacak ama
Eki Görüntüle 1980685
Eki Görüntüle 1980686
ahahaha yok canım benim evde 2 kişi yanyana zor yürüyor almayayım benOooo desene şekil oldu ewin,
Kız Gelin evi programına katılsana sen
Anamm ne eleştirirlerrr heee ewin kucuk diye,ahahaha yok canım benim evde 2 kişi yanyana zor yürüyor almayayım ben
Benim evimde küçük toplamda 65 metrekare canım bizde evimize göre dolap ve eşya aldık Canım güle güle kullanCanım küçük 1+1 e sığmaya çalışıyoruz,ayakkabılık koymaya yerimiz yoktu,girişteki duvarı yıktırıp yerine boydan boya ayakkabılık yaptırdık,önden ayakkabılık,arkadan duvar gibi oldu :)mutfağımız da keza aynı,bir de koca kombi vardı,yarıdan kesiyordu mutfağı,onu da balkona aldırdık,boruları geçirmek için bütün duvarlarımızı kırdılar ühühühü çok temizlik yaptım çok
O zaman haklısın canım bende olsam gidemezdim dediğin gibi o zaman evde yaparsın CanımYoo hayır yanlış anlamam.
Çalışıyorum.
Spor yapmak hoşuma gider her zaman.
Ewde mekik çekme aletim war onu yaparım genelde.
Valla inan arkadaşa güvendim ben.
Cunku kampanyadan yararlanmıştık iyi olmuştu maddi açıdan 2 kişi.
Sonradan iş yoğunluğundan o gidemedikçe bende gidemedim.
Spor salonuda hadi gidiyorsun bir şekilde ama iş cıkışı tek başına gittim bir kaç kez.
Ama dönüşü çok sıkıntı, minibüs otobüs için yol yürümen gerekiyor bayağı.
Zaten kışın spordan sonra cıkıp yürümek çok zor hasta olur insan.
Bir de dediğim gibi çok yol yürüyorum tehlikeli oluyor karanlık yol.
Keşke arkaşıma güvenip yazılmasaydım oraya.
Ben bundan 2,5 sene önce yazılmıştım spor salonuna ewime yakındı..
Hafta da 4 kez kesin gidiyordum, birde haftasonu pazar giderdim.
Havuzuda vardı yüzüyordum da arada.
Ama pahalı geldi bu sefer cok diye oraya tekrardan kayıt yaptırmadım.
Aynen ewde kendi çapımda yapıyorum bir şeyler.O zaman haklısın canım bende olsam gidemezdim dediğin gibi o zaman evde yaparsın Canım
sen de güle güle kullan canım,çamaşırlar kurutmak zor oluyor,ben oturma odasına koyuyorum valla napim :)Benim evimde küçük toplamda 65 metrekare canım bizde evimize göre dolap ve eşya aldık Canım güle güle kullan
Beğenmesinler canım önemli olan bizim beğenmemiz boşverAnamm ne eleştirirlerrr heee ewin kucuk diye,
Sen saçını başını yolarsın onların :))
Ay valla helal olsun yapacağım en son şeydir herhalde ağırlıkEki Görüntüle 1980640 Eki Görüntüle 1980641
Canım işte hergün bu listeyi yapıyorum yanlız havlumu ve bacaklarımı görmezden gelin
Günaydın canım :) demek gelmesende yaptınGüüünaayyydııınn ben geldiimmmyaklaşık 2haftadır yediklerime dikkat ediyorum leslieyle pek düzenli olamasada yürüyoruz 4gündür squat yapıyorum son olarak 28martta 64kilo gelen ben bugün 60.6 yım
Sayın spor koçum kürksüzüm madonnam bugün benim dinlenme günüm acaba her fırsatı yatarak geçirebiliyomuyuzDisipline Girmis BirKadin
@Koremanya m ben geldim :) sen beni ilk etiketlediğinde davet için teşekkür etmiştim ama seni etiketlemeyi becerememişimaklıma gelmişken söyleyim dedim :)♥
Miyav_su hoşgeldin :) profil resmine baktıkça çok cool bi kadın olarak hayal ediyorum seni hep söylemeden geçemicem :)
Aynen ağrı varsa squat varmış diyollarSpordan sonra da hemen uyudum pertim çıktı
sanırım tam anlamıyla gerektiği gibi yapabildim squatı
Canım günaydın ,dün 2 saat ütü yaptım belim çok ağrıdı yapamadım o yüzden bana ceza vermezsin değil mi
Sular kesildi yapamadım gibi oldu hee
Canım ❤Kankaamm
Naparsın yawru kuşumm ...Ay valla helal olsun yapacağım en son şeydir herhaşde ağırlık
Günaydın canım :) demek gelmesende yaptın
Canım senin yernde olsam karın çalışırım.bacakların iyice dinlensin. Öola günü çok iyi
Aynen ağrı varsa squat varmış diyollar
ütü de gayet güzel bir aktivite tabii, ben de yaptığım gün sadece squat yapmayı düşünüyorun :) geçmiş olsun canım
Canım ❤
Bugünde ona zaman ayırayım bari :)) belki severiz birbirimizi :)Ewet aldığımdan beri düzenli kullanıyorum...
Normalde 3 set 30 kere çekiyorum...
Ama bu aralar 1 set 60 kez yapıyorum...
Bakışma ya al sev oyna onunla :)
Olduğum yerde uyukluyorumNaparsın yawru kuşumm ...
Ben dun gece 50 squat 35 mekik yapabildim pertim çıktı
3. Nefes almak
Iyiyim tatlimm cok sukur:))
Bebis nasil kuzum kokla yerime
Vallahi sensiz olmazdii balimmyanliz sen 50 squat neysede 50 mekik nasil cekecen kizz sabahina yerinden kalkamassin be
Masallah kiz sana helal olsun valla:)35 cekebildim yavas yavas cogalticam bugun 40 yarin 50
Bebis iyi teyzesi optum kokladim yerine
KesinlikleBugünde ona zaman ayırayım bari :)) belki severiz birbirimizi :)
HAstayım kanka keşke bende uzansam şu anOlduğum yerde uyukluyorum
Sen nabarsın canem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?