Kürksüz'ün Squat Günlüğü

Lütfen bak :KK12: daha önce de söylemiştin , herşeyine zararlı sanki bilmiyorsun :duduk:
Dogru söylüyorsun. Birakcam insallah.hem reflum var hem panik atak oluyo.sigarayi bilem biraktim ben suan nabeeerrr :KK66: savaş veriyorum hala.15 günü veya 1 ayi tamamlayinca seni sıkıştırmaya basliycam :dondurma:

Dogru söylüyorsun. Birakcam insallah.hem reflum var hem panik atak oluyo.sigarayi bilem biraktim ben suan nabeeerrr :KK66: savaş veriyorum hala.15 günü veya 1 ayi tamamlayinca seni sıkıştırmaya basliycam :dondurma:
:eek: kaçıncı gündesin kiiiiii

resmen birakmissin :eek: ben sok

Gun icinde neler tuketiyorsun ?
Gün içinde öğlen yarım ekmek arası birşeyler yiyorum.sonra meyve mutlaka yerim.çok su içerimm.aslında düzenli beslenmem yok birgün çok aşırı yiyorum birgün eşim gelene kadar birşey yemiyorum su içmek dışında. Oturup yiyip edeyim yok. Ekmek arası yapar tv karşısına geçer günü tv karşısında bitiririm:))

_heidi_ _heidi_
Bir mankenlik ajansına felan neden başvurmadın canım sen?
Maşallah yüzünde cok güzel.
Ay canım çok teşekkür ederim. Ya çok söylendi bana hatta birkaç kez teklifte olmuştu tanıdıklar vasıtasıyla. Ben çok utangaç çekingen biriyim yok ben ne yapcam yapamam falan derken yaş gitti :))

X