Kürksüz'ün Squat Günlüğü

Hosbuldum guneşim :KK36:

Diyet ve yürüyüş yapcam.spor salonuna gidip koşu bandı ve kondisyon bisiklet varya,onlar yetiyor bana.squat falan kaslarimi yorar benim :))) denerdim ama ise yaramazdi bende.sadece kilo vermek icin o kondisyon bisikleti bire bir:KK49:
Tamam o zaman canım, günlük egzersizlerini bildirirsin :) kaç kilo vermen lazım ?

Hoşgeldin cocom:KK200:
Balım bir ayda 15 kilo nasil verdin,hic mi birsey yemedin? yavas yavas vermeyi dene. Zarar görür vücudun, sagligindan olursun Allah korusun
Hosbuldum canım korem :KK73:

Hemen yazayım neler yaptığımı..

Beyaz ekmeği ve şekeri tamamen kesmistim.öğunlerde protein ağırlıklı besinler yedim.karbonhidratta yedim ama porsiyonu küçülterek. Mesela 10 kaşık makarna yada pilav falan.aksam yemegimi en gec 6 da yedim.6 dan sonra cok acikirsam,yesil elma yedim.aksamlari 3 veya 4 yesil elma yiyodum.geceleri yatmadan önce bi küçük kase yogurta pulbiber ve limon koyup yiyordum.ve sabahlari kahvaltıdan 1 saat sonra yürüyüşe cikiyordum.spor salonuna gidip kosu bandı kondisyon bisikleti falan kullaniyordum.1 ayda 15 kilo verdim :KK28:

Daha önce bi arkadaşın konusuna yazmıştım kopyala yapıştır yapıyorum

ekmek,hamur iş,tatlı,pirinç pilavı,makarna yok
sabah yumurta peynir domates biberli bir kahvaltı öğlen bi tabak çorba bi tabak et/sebze/etli sebze(üçünden biri) yemeği
bi de bulgura dayanamıyorsunuz diyelim çok az bulgur, bulgur severim de:KK53:,
akşam da(17.30 ile 18.00 arası) bi akşam bir meyve, bir akşam bir avuç kuruyemiş tercihen ceviz, bir akşam bir kase yoğurt+kuruyemiş, bir akşam bir kase yoğurt+bir meyve
gün içinde de şekersiz içecekler ve 3 lt su

Daha önce bi arkadaşın konusuna yazmıştım kopyala yapıştır yapıyorum

ekmek,hamur iş,tatlı,pirinç pilavı,makarna yok
sabah yumurta peynir domates biberli bir kahvaltı öğlen bi tabak çorba bi tabak et/sebze/etli sebze(üçünden biri) yemeği
bi de bulgura dayanamıyorsunuz diyelim çok az bulgur, bulgur severim de:KK53:,
akşam da(17.30 ile 18.00 arası) bi akşam bir meyve, bir akşam bir avuç kuruyemiş tercihen ceviz, bir akşam bir kase yoğurt+kuruyemiş, bir akşam bir kase yoğurt+bir meyve
gün içinde de şekersiz içecekler ve 3 lt su
Hepsi iyi hoş ta 3 lt su da biraz fazla değil mi :olamaz:

Çoğunluğu koladan oluyor biliyorsun değil mi?
Biliyorum :KK23:

Onu da birakcam ama.gercekten aşırı aşırı kilo yapıyor. Hatta bende gobege gidiyor direk. Hep yağ oluyor. Gobegimi görseniz yemin ediyorum bak 6 aylik hamile.dersiniz :KK61:

Ben buldum benim bünyeye iyi gelen diyet şeklini
Akşam yemek yememem lazım benim
Ancak öyle terbiye ettim nefsimi
İyiden iyiye genişlemekteydim
Kendine iyi geleni bulmuşsan harika o zaman, gerçekten akşam yememek çok farkettiriyor ya :eek:

Biliyorum :KK23:

Onu da birakcam ama.gercekten aşırı aşırı kilo yapıyor. Hatta bende gobege gidiyor direk. Hep yağ oluyor. Gobegimi görseniz yemin ediyorum bak 6 aylik hamile.dersiniz :KK61:
Lütfen bak :KK12: daha önce de söylemiştin , herşeyine zararlı sanki bilmiyorsun :duduk:

X