Kürksüz'ün Squat Günlüğü

Fistiklar benim boyum 1,56.boyuma gore suan kilom cok fazla.suan 68 kiloyum.spora baslamaya niyetlendim ama baslayamadim bir türlü. Ozellikle geceleri atistirmaktan oluyor.benim en fazla olmam gereken kilo 50.gecen sene yine bu kiloya çıkmıştım, 1 ay icinde 15 kilo vermistim.spor ve diyetle.insallah yine yapabilirim yaz kapiya dayandı çünkü :KK43: inanın kilodan regl bile olamiyorum.regl olmayali 2 bucuk ay oldu.insallah gelismeleri bende buraya yazicam :KK66:

Bak bende yemiyorum artık sadece bugün 1 litre kola içtim:)) ama birşey yemedim. Bide spor a başlicam ya enerji olsun diye tahin pekmez yedim azıcık:KK70:
Ahh canım sende bendensin :KK70: bayılırım kolaya.hele yaz geldiginde.kolasiz bir yaz düşünemiyorum :KK66:

Fistiklar benim boyum 1,56.boyuma gore suan kilom cok fazla.suan 68 kiloyum.spora baslamaya niyetlendim ama baslayamadim bir türlü. Ozellikle geceleri atistirmaktan oluyor.benim en fazla olmam gereken kilo 50.gecen sene yine bu kiloya çıkmıştım, 1 ay icinde 15 kilo vermistim.spor ve diyetle.insallah yine yapabilirim yaz kapiya dayandı çünkü :KK43: inanın kilodan regl bile olamiyorum.regl olmayali 2 bucuk ay oldu.insallah gelismeleri bende buraya yazicam :KK66:
Hoşgeldin cocom :dondurma:

Ne yapacaksın tam olarak? Yürüyüş diyet vs?
Squata başlayacak mısın ?

Hoşbuldum canım :)
Pazartesi son sürat başlayacağım:spor: squat yapan ifade olsa ya bize has :KK53:
boy 1.77 kg 66
Ay onu yapacak babayiğit var mıdır acaba :KK53:
Ekliyorum hemen, ek olarak yaptıklarımızı da bildiriyoruz biz , istersen sen de söylersin. Her çeşit var :KK53:

Hoşgeldin cocom:KK200:
Balım bir ayda 15 kilo nasil verdin,hic mi birsey yemedin? yavas yavas vermeyi dene. Zarar görür vücudun, sagligindan olursun Allah korusun

Hoşgeldin cocom :dondurma:

Ne yapacaksın tam olarak? Yürüyüş diyet vs?
Squata başlayacak mısın ?
Hosbuldum guneşim :KK36:

Diyet ve yürüyüş yapcam.spor salonuna gidip koşu bandı ve kondisyon bisiklet varya,onlar yetiyor bana.squat falan kaslarimi yorar benim :))) denerdim ama ise yaramazdi bende.sadece kilo vermek icin o kondisyon bisikleti bire bir:KK49:

X