- 23 Ağustos 2016
- 5.861
- 3.700
- Konu Sahibi Disipline Girmis BirKadin
Gelsin kuru ve taş gibi bacaklar vücutlarr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gelsin kuru ve taş gibi bacaklar vücutlarr
Kaç kilosun ?öyle demek istemedim aöa az bişş kıskançlık olabilir. . Allahım nolur bende yesem yesem yesem kilo almasam..
Hoşgeldin canım :)Gelsin kuru ve taş gibi bacaklar vücutlarr
Aferin iyi yaptın hiç üşenmiyor yaCanim bugun irmik tatlısi çekti. Evde irmik kalmamis.
yagmur yagmasina ragmen üşenmeyip gidip irmik aldım.
2 porsiyon yedim
Cok canım cekmişti ama napimAferin iyi yaptın hiç üşenmiyor ya
Hoşgeldin canımmBende bende
Başlangıç yarın olsun
1.60 boy
52 kg
Hoşbuldum canım :)Kaç kilosun ?
Hoşgeldin canım :)
Pazartesiye yazıyorum seni :)
Kilon ve boyun nedir?
Ahh canım sende bendensin bayılırım kolaya.hele yaz geldiginde.kolasiz bir yaz düşünemiyorumBak bende yemiyorum artık sadece bugün 1 litre kola içtim:)) ama birşey yemedim. Bide spor a başlicam ya enerji olsun diye tahin pekmez yedim azıcık
Hoşgeldin cocomFistiklar benim boyum 1,56.boyuma gore suan kilom cok fazla.suan 68 kiloyum.spora baslamaya niyetlendim ama baslayamadim bir türlü. Ozellikle geceleri atistirmaktan oluyor.benim en fazla olmam gereken kilo 50.gecen sene yine bu kiloya çıkmıştım, 1 ay icinde 15 kilo vermistim.spor ve diyetle.insallah yine yapabilirim yaz kapiya dayandı çünkü inanın kilodan regl bile olamiyorum.regl olmayali 2 bucuk ay oldu.insallah gelismeleri bende buraya yazicam
Yemessen bir yerin şişerdi biliyorumCok canım cekmişti ama napim
Ay onu yapacak babayiğit var mıdır acabaHoşbuldum canım :)
Pazartesi son sürat başlayacağım squat yapan ifade olsa ya bize has
boy 1.77 kg 66
Hoşgeldin cocomFistiklar benim boyum 1,56.boyuma gore suan kilom cok fazla.suan 68 kiloyum.spora baslamaya niyetlendim ama baslayamadim bir türlü. Ozellikle geceleri atistirmaktan oluyor.benim en fazla olmam gereken kilo 50.gecen sene yine bu kiloya çıkmıştım, 1 ay icinde 15 kilo vermistim.spor ve diyetle.insallah yine yapabilirim yaz kapiya dayandı çünkü inanın kilodan regl bile olamiyorum.regl olmayali 2 bucuk ay oldu.insallah gelismeleri bende buraya yazicam
Tamam ben de söylicem, kaçamakları da itiraf ediyoruz o zamanAy onu yapacak babayiğit var mıdır acaba
Ekliyorum hemen, ek olarak yaptıklarımızı da bildiriyoruz biz , istersen sen de söylersin. Her çeşit var
Hosbuldum guneşimHoşgeldin cocom
Ne yapacaksın tam olarak? Yürüyüş diyet vs?
Squata başlayacak mısın ?
Kesinlikleee :))Ahh canım sende bendensin bayılırım kolaya.hele yaz geldiginde.kolasiz bir yaz düşünemiyorum
Valla yemek içmek serbest yiyen kendine yiyorTamam ben de söylicem, kaçamakları da itiraf ediyoruz o zaman