Kürksüz'ün Squat Günlüğü

Tamam o zaman canım, günlük egzersizlerini bildirirsin :) kaç kilo vermen lazım ?

Hoşgeldin cocom
Balım bir ayda 15 kilo nasil verdin,hic mi birsey yemedin? yavas yavas vermeyi dene. Zarar görür vücudun, sagligindan olursun Allah korusun
Hosbuldum canım korem

Hemen yazayım neler yaptığımı..

Beyaz ekmeği ve şekeri tamamen kesmistim.öğunlerde protein ağırlıklı besinler yedim.karbonhidratta yedim ama porsiyonu küçülterek. Mesela 10 kaşık makarna yada pilav falan.aksam yemegimi en gec 6 da yedim.6 dan sonra cok acikirsam,yesil elma yedim.aksamlari 3 veya 4 yesil elma yiyodum.geceleri yatmadan önce bi küçük kase yogurta pulbiber ve limon koyup yiyordum.ve sabahlari kahvaltıdan 1 saat sonra yürüyüşe cikiyordum.spor salonuna gidip kosu bandı kondisyon bisikleti falan kullaniyordum.1 ayda 15 kilo verdim

Daha önce bi arkadaşın konusuna yazmıştım kopyala yapıştır yapıyorum

ekmek,hamur iş,tatlı,pirinç pilavı,makarna yok
sabah yumurta peynir domates biberli bir kahvaltı öğlen bi tabak çorba bi tabak et/sebze/etli sebze(üçünden biri) yemeği
bi de bulgura dayanamıyorsunuz diyelim çok az bulgur, bulgur severim de,
akşam da(17.30 ile 18.00 arası) bi akşam bir meyve, bir akşam bir avuç kuruyemiş tercihen ceviz, bir akşam bir kase yoğurt+kuruyemiş, bir akşam bir kase yoğurt+bir meyve
gün içinde de şekersiz içecekler ve 3 lt su

Hepsi iyi hoş ta 3 lt su da biraz fazla değil mi

Çoğunluğu koladan oluyor biliyorsun değil mi?
Biliyorum

Onu da birakcam ama.gercekten aşırı aşırı kilo yapıyor. Hatta bende gobege gidiyor direk. Hep yağ oluyor. Gobegimi görseniz yemin ediyorum bak 6 aylik hamile.dersiniz

Ben buldum benim bünyeye iyi gelen diyet şeklini
Akşam yemek yememem lazım benim
Ancak öyle terbiye ettim nefsimi
İyiden iyiye genişlemekteydim
Kendine iyi geleni bulmuşsan harika o zaman, gerçekten akşam yememek çok farkettiriyor ya

Biliyorum

Onu da birakcam ama.gercekten aşırı aşırı kilo yapıyor. Hatta bende gobege gidiyor direk. Hep yağ oluyor. Gobegimi görseniz yemin ediyorum bak 6 aylik hamile.dersiniz
Lütfen bak daha önce de söylemiştin , herşeyine zararlı sanki bilmiyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…