- 20 Kasım 2016
- 10.907
- 94.637
-
- Konu Sahibi Disipline Girmis BirKadin
Benim boğazim boş durmamali mesela:))Valla yemek içmek serbest yiyen kendine yiyor
Geri döndürülemeyecek bi emrivaki ile karşılaşabilirim haftasonuValla yemek içmek serbest yiyen kendine yiyor
Tamam o zaman canım, günlük egzersizlerini bildirirsin :) kaç kilo vermen lazım ?Hosbuldum guneşim
Diyet ve yürüyüş yapcam.spor salonuna gidip koşu bandı ve kondisyon bisiklet varya,onlar yetiyor bana.squat falan kaslarimi yorar benim :))) denerdim ama ise yaramazdi bende.sadece kilo vermek icin o kondisyon bisikleti bire bir
Hosbuldum canım koremHoşgeldin cocom
Balım bir ayda 15 kilo nasil verdin,hic mi birsey yemedin? yavas yavas vermeyi dene. Zarar görür vücudun, sagligindan olursun Allah korusun
18 kilo vermem lazim suan kuzumTamam o zaman canım, günlük egzersizlerini bildirirsin :) kaç kilo vermen lazım ?
Ne diyeti oZaten çılgın bir inanmışlık var üzerimde o zaman ben yaptığım diyeti de yazam hemen
mesela benimde gidip bi dilim mozaik pasta yiyeyimBenim boğazim boş durmamali mesela:))
Yiyip oturmuyoruz sonuçta , 2 mekik fazla çekerizGeri döndürülemeyecek bi emrivaki ile karşılaşabilirim haftasonuonun dışında ben bu yola baş koydum
Çoğunluğu koladan oluyor biliyorsun değil mi?18 kilo vermem lazim suan kuzum
Hepsi iyi hoş ta 3 lt su da biraz fazla değil miDaha önce bi arkadaşın konusuna yazmıştım kopyala yapıştır yapıyorum
ekmek,hamur iş,tatlı,pirinç pilavı,makarna yok
sabah yumurta peynir domates biberli bir kahvaltı öğlen bi tabak çorba bi tabak et/sebze/etli sebze(üçünden biri) yemeği
bi de bulgura dayanamıyorsunuz diyelim çok az bulgur, bulgur severim de,
akşam da(17.30 ile 18.00 arası) bi akşam bir meyve, bir akşam bir avuç kuruyemiş tercihen ceviz, bir akşam bir kase yoğurt+kuruyemiş, bir akşam bir kase yoğurt+bir meyve
gün içinde de şekersiz içecekler ve 3 lt su
Ben buldum benim bünyeye iyi gelen diyet şekliniNe diyeti o
BiliyorumÇoğunluğu koladan oluyor biliyorsun değil mi?
Alışıyo insan hele bi de miden guruldadığı zamanlar mutlu mutlu içiliyo o sularHepsi iyi hoş ta 3 lt su da biraz fazla değil mi
En kocamani da benBU TOPİĞİN EN CÜCÜĞÜ NEDEN BENİM YAAAAA
Pardon canım görmemişiz seni diyeceksiniz diye çok korkuyorum
Kendine iyi geleni bulmuşsan harika o zaman, gerçekten akşam yememek çok farkettiriyor yaBen buldum benim bünyeye iyi gelen diyet şeklini
Akşam yemek yememem lazım benim
Ancak öyle terbiye ettim nefsimi
İyiden iyiye genişlemekteydim
Bunca yıldır içiyorum 1 kilo katkısı olmadı bana bu kolaninBiliyorum
Onu da birakcam ama.gercekten aşırı aşırı kilo yapıyor. Hatta bende gobege gidiyor direk. Hep yağ oluyor. Gobegimi görseniz yemin ediyorum bak 6 aylik hamile.dersiniz
Lütfen bakBiliyorum
Onu da birakcam ama.gercekten aşırı aşırı kilo yapıyor. Hatta bende gobege gidiyor direk. Hep yağ oluyor. Gobegimi görseniz yemin ediyorum bak 6 aylik hamile.dersiniz
Sen zaten amma değişik birşeysinBunca yıldır içiyorum 1 kilo katkısı olmadı bana bu kolanin
Nedenkineee:)))Sen zaten amma değişik birşeysin
Yiyip yiyip kilo almıyorsun , çoğuzun boyun var , günde 1 litre kola içiyorsunNedenkineee:)))