- 7 Aralık 2015
- 3.364
- 9.569
- 35
- Konu Sahibi Disipline Girmis BirKadin
Akşama bırakmak hiç iyi olmuyo hiiiççSuan ben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Akşama bırakmak hiç iyi olmuyo hiiiççSuan ben
Ama canim gunduzden bu kadar yorulunca da hicbir is yapamayiz kiAkşama bırakmak hiç iyi olmuyo hiiiçç
Gün yetmiyo bize :)))Ama canim gunduzden bu kadar yorulunca da hicbir is yapamayiz ki
Hemen listeyi hazirlayayim
Tamam canım, yaparsan bildirirsin :)Disipline Girmis BirKadin yapmaya çalışıcam. .
1.81 boy 62 kilo ekle bariim
Disipline Girmis BirKadin Kürksüzüm 50 tamamdır yapıldı
Yarından itibaren leslieye de düzenli başlıyorum bi yandanda diyet üstüme yapışan 10kilo fazlamdan kurtulurum umarım
He yaa öyle olmuş sanki biraz ama kısa olmayı tercih ederdim:))
Kız abur cubur ne alemde:))Disipline Girmis BirKadin yapmaya çalışıcam. .
YemiyorumKız abur cubur ne alemde:))
Bak bende yemiyorum artık sadece bugün 1 litre kola içtim:)) ama birşey yemedim. Bide spor a başlicam ya enerji olsun diye tahin pekmez yedim azıcıkYemiyorum
1 lt kola mıBak bende yemiyorum artık sadece bugün 1 litre kola içtim:)) ama birşey yemedim. Bide spor a başlicam ya enerji olsun diye tahin pekmez yedim azıcık
Evet önce günlük içerdim bunu:)) ama bıraktım artık çok uzun zamandır içmiyorum bugün kaçırdım yine. Ama daha içmem haftada bir bardak falan içersem1 lt kola mı
O yiyip yiyip kilo almayanlardan.. burda ne işi var anlamadım. .1 lt kola mı
Hey maşallah ben kola içmeyi bırakalı çok oldu , nadiren dışarda yemeğin yanına içerimEvet önce günlük içerdim bunu:)) ama bıraktım artık çok uzun zamandır içmiyorum bugün kaçırdım yine. Ama daha içmem haftada bir bardak falan içersem
Şey ben de öyleyimO yiyip yiyip kilo almayanlardan.. burda ne işi var anlamadım. .
Kız spor sağlık için:)O yiyip yiyip kilo almayanlardan.. burda ne işi var anlamadım. .
Gideyim istemiyorsanO yiyip yiyip kilo almayanlardan.. burda ne işi var anlamadım. .
Hey maşallah ben kola içmeyi bırakalı çok oldu , nadiren dışarda yemeğin yanına içerim
Şey ben de öyleyim
Ama sağlık bu sonuçta
öyle demek istemedim aöa az bişş kıskançlık olabilir. . Allahım nolur bende yesem yesem yesem kilo almasam..Kız spor sağlık için:)