Kürksüz'ün Squat Günlüğü

Sigara içmenden iyidir :)
Sigarayı birakali 1 ay olacak nerdeyse ama hala öksürük bitmiş değil cigerlerim parcalancak sanki.geceleri daha cok tutuyor öksürük. Bir an diyorum birakmayaydim daha iyiydi :KK70:

Yatarak toto büyütüyorum şuan kürksüzüm :KK53:
Büyüt büyüt :KK53:
Bende yatıyorum iki gündür
Sigarayı birakali 1 ay olacak nerdeyse ama hala öksürük bitmiş değil cigerlerim parcalancak sanki.geceleri daha cok tutuyor öksürük. Bir an diyorum birakmayaydim daha iyiydi :KK70:
Saçmalama :sopa:
Hadi hadi, neler yemişsindir sen:63:
peynir, domates,salatalık :işsiz:

Canım napıyosun pazar günü 3 mile leslie yaptım ama oğlum hasta bugünde ben hastayım kolumu oynatamadım ☺
iyiyim cnm sen napıyosun :)
Geçmiş olsun ikinizede ben de iki gündür hem hasta gibiyim hem bahar temizliği hiçbişey yaptığım yok :KK70:
Ama yarın başlıyorum

Büyüt büyüt :KK53:
Bende yatıyorum iki gündür

Saçmalama :sopa:
peynir, domates,salatalık :işsiz:

iyiyim cnm sen napıyosun :)
Geçmiş olsun ikinizede ben de iki gündür hem hasta gibiyim hem bahar temizliği hiçbişey yaptığım yok :KK70:
Ama yarın başlıyorum
En sevdigim üçlü olur saydıkların:kk77:

Sorma :KK53:
Cumartesi tartıldım ve 63.6le başlamıştım 61.9 gördüm pazar tatil günü yapayım dedim yedim de yedim açılışı simitle reçelle yaptım :KK53: dün eh işte geçti bugün reçelli ekmek yedim püü bana :-) yarın devam inş :KK70: squatta yapmıom 3 gündür tırtını çıkardım iyice. Sende ne var ne yok. Ben döktüm kirli çamaşırlarımı :KK70:

Sorma :KK53:
Cumartesi tartıldım ve 63.6le başlamıştım 61.9 gördüm pazar tatil günü yapayım dedim yedim de yedim açılışı simitle reçelle yaptım :KK53: dün eh işte geçti bugün reçelli ekmek yedim püü bana :-) yarın devam inş :KK70: squatta yapmıom 3 gündür tırtını çıkardım iyice. Sende ne var ne yok. Ben döktüm kirli çamaşırlarımı :KK70:
Aaaa hemen vermişsin ne güzel :KK53:
Bende yapmıyorum cumadan beri çaktırma :sus:
Temizlik hastalık iyi kaytardım :KK53:

Aaaa hemen vermişsin ne güzel :KK53:
Bende yapmıyorum cumadan beri çaktırma :sus:
Temizlik hastalık iyi kaytardım :KK53:
Formaliteden verdim yav geri almışımdır misliyle :KK53: korkudan tarılmadım dikkat edeyim de cumaya tartılıcam :-)

Selam kızlar :) iki günlük dinlenmeden sonra bugün
Ripped in 30 level 2/1 bitti
45 dk yüzme dersindeydim fena yoruldum :)
40 squat
60 donkey kick
Yapıldı :)
Biraz zayıfladığımı hissediyorum haftaya tartılıp ölçülerimi alıcam heyecanla bekliyorum :)
He bide otobüse binmeyip 10 km yürüdüm :)

X