Kürksüz'ün Squat Günlüğü

Sigara içmenden iyidir :)
Sigarayı birakali 1 ay olacak nerdeyse ama hala öksürük bitmiş değil cigerlerim parcalancak sanki.geceleri daha cok tutuyor öksürük. Bir an diyorum birakmayaydim daha iyiydi

Yatarak toto büyütüyorum şuan kürksüzüm
Büyüt büyüt
Bende yatıyorum iki gündür
Sigarayı birakali 1 ay olacak nerdeyse ama hala öksürük bitmiş değil cigerlerim parcalancak sanki.geceleri daha cok tutuyor öksürük. Bir an diyorum birakmayaydim daha iyiydi
Saçmalama
Hadi hadi, neler yemişsindir sen
peynir, domates,salatalık

Canım napıyosun pazar günü 3 mile leslie yaptım ama oğlum hasta bugünde ben hastayım kolumu oynatamadım ☺
iyiyim cnm sen napıyosun :)
Geçmiş olsun ikinizede ben de iki gündür hem hasta gibiyim hem bahar temizliği hiçbişey yaptığım yok
Ama yarın başlıyorum

En sevdigim üçlü olur saydıkların

Sorma
Cumartesi tartıldım ve 63.6le başlamıştım 61.9 gördüm pazar tatil günü yapayım dedim yedim de yedim açılışı simitle reçelle yaptım dün eh işte geçti bugün reçelli ekmek yedim püü bana yarın devam inş squatta yapmıom 3 gündür tırtını çıkardım iyice. Sende ne var ne yok. Ben döktüm kirli çamaşırlarımı

Aaaa hemen vermişsin ne güzel
Bende yapmıyorum cumadan beri çaktırma
Temizlik hastalık iyi kaytardım

Aaaa hemen vermişsin ne güzel
Bende yapmıyorum cumadan beri çaktırma
Temizlik hastalık iyi kaytardım
Formaliteden verdim yav geri almışımdır misliyle korkudan tarılmadım dikkat edeyim de cumaya tartılıcam

Selam kızlar :) iki günlük dinlenmeden sonra bugün
Ripped in 30 level 2/1 bitti
45 dk yüzme dersindeydim fena yoruldum :)
40 squat
60 donkey kick
Yapıldı :)
Biraz zayıfladığımı hissediyorum haftaya tartılıp ölçülerimi alıcam heyecanla bekliyorum :)
He bide otobüse binmeyip 10 km yürüdüm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…