- 22 Haziran 2016
- 12.668
- 57.648
-
- Konu Sahibi Disipline Girmis BirKadin
- #2.601
Hiç demiyorsun bu kız ne yiyor ne içiyor..Pilav ve cacıkla iyi gitti ama
Sigara içmenden iyidir :)evet Kuşum ya önümde uzun bi maraton olduğunu düşününce baslayamiyorum bir türlü. Diyet yorgunluk bunları düşündükçe çikolataya vuruyorum kendimi
Yatarak toto büyütüyorum şuan kürksüzüm
Sigarayı birakali 1 ay olacak nerdeyse ama hala öksürük bitmiş değil cigerlerim parcalancak sanki.geceleri daha cok tutuyor öksürük. Bir an diyorum birakmayaydim daha iyiydiSigara içmenden iyidir :)
Hadi hadi, neler yemişsindir senHiç demiyorsun bu kız ne yiyor ne içiyor..
Canım napıyosun pazar günü 3 mile leslie yaptım ama oğlum hasta bugünde ben hastayım kolumu oynatamadım ☺
Büyüt büyütYatarak toto büyütüyorum şuan kürksüzüm
SaçmalamaSigarayı birakali 1 ay olacak nerdeyse ama hala öksürük bitmiş değil cigerlerim parcalancak sanki.geceleri daha cok tutuyor öksürük. Bir an diyorum birakmayaydim daha iyiydi
peynir, domates,salatalıkHadi hadi, neler yemişsindir sen
iyiyim cnm sen napıyosun :)Canım napıyosun pazar günü 3 mile leslie yaptım ama oğlum hasta bugünde ben hastayım kolumu oynatamadım ☺
En sevdigim üçlü olur saydıklarınBüyüt büyüt
Bende yatıyorum iki gündür
Saçmalama
peynir, domates,salatalık
iyiyim cnm sen napıyosun :)
Geçmiş olsun ikinizede ben de iki gündür hem hasta gibiyim hem bahar temizliği hiçbişey yaptığım yok
Ama yarın başlıyorum
Sorma
Aaaa hemen vermişsin ne güzelSorma
Cumartesi tartıldım ve 63.6le başlamıştım 61.9 gördüm pazar tatil günü yapayım dedim yedim de yedim açılışı simitle reçelle yaptımdün eh işte geçti bugün reçelli ekmek yedim püü bana yarın devam inş squatta yapmıom 3 gündür tırtını çıkardım iyice. Sende ne var ne yok. Ben döktüm kirli çamaşırlarımı
Ben de patlıcana bayılırımEn sevdigim üçlü olur saydıkların
Formaliteden verdim yav geri almışımdır misliyleAaaa hemen vermişsin ne güzel
Bende yapmıyorum cumadan beri çaktırma
Temizlik hastalık iyi kaytardım
Yoksa musakkaya mı?Ben de patlıcana bayılırım
Sorma sorma dönemedim bi türlü bugün gidiyordum eşim dedi ben geliyorm=))valla yiyip yiyip sisicem=))
Formaliteden verdim yav geri almışımdır misliylekorkudan tarılmadım dikkat edeyim de cumaya tartılıcam
Sorma sorma dönemedim bi türlü bugün gidiyordum eşim dedi ben geliyorm=))valla yiyip yiyip sisicem=))
yürüyüş candır can
Kanka niye bana bu kafayi yapiyon bi kere sen