- 24 Kasım 2009
- 22.108
- 85.744
- Konu Sahibi Disipline Girmis BirKadin
Hımm gaz verme şeklini sevdim
Tutarsın sen kendiniiiiiii , yani inşallah tarihi ne atayım pazartesi mi
Pazartesi yaz canım :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tutarsın sen kendiniiiiiii , yani inşallah tarihi ne atayım pazartesi mi
1 mil yaptım bugün daha yeni başladım bendeAkşam 6dan sonra birşey yemesem veririm beni akşam yeme içmeler mahvetti
Çaklıtım leslie kaçtasın ben ilkokuldan başlıcam
Hıı tamam öyleyse1 mil yaptım bugün daha yeni başladım bende
Ne dedim yav, sana dedim ben sadece squat mı yapıcaksın dedimIki yardimci olalim dedik hanimmmihh iyilikte yaramaz buna
Ama hatun zaten das gibi cikti
Pazartesi yaz canım :)
Tamamdır kızlar :)Pazartesi olsun
Bana biraz olmuştu canım, ileriye doğru tutup eğilip kalkınca kasılıyor demek ki..Canim ben yaptim
Baslangic icin 3 set 10 ar tane yaptim ama sonuncusunu yapamadim cok zorlandim 29 tane yaptim yani
Benim omuz ve kollarim agridi sizde de oluyor mu ?
Zaman farketmiyor canım ama 30 gün biliyorsun değil mi?Kek gömerken ağzımda lokmamla kaldım.
Yatmadan yapsam işe yarar mı acep Madonna'm?
Tebrik ederim canımDisipline Girmis BirKadin Kürksüzüm 50 tamamdır yapıldı
Yarından itibaren leslieye de düzenli başlıyorum bi yandanda diyet üstüme yapışan 10kilo fazlamdan kurtulurum umarım
Evet 10 mekikchocolate19 canım gündüzün üstüne birşey ekleyebildin mi ?
Evet 10 mekik
4000 adım
İsveç diyeti dimi. Emziren anneler için uygun değilmiş bende başlayacaktım ama vazgeçtim o yüzden..Ben bu diyetten vazgeçicem sanırım sütüm azaldı
Yarın vazgeçiyorum sütüm feci azaldı 3 lt su içip aralarda 2 ceviz yememe rağmen azaldıİsveç diyeti dimi. Emziren anneler için uygun değilmiş bende başlayacaktım ama vazgeçtim o yüzden..
Üzülme hemen stres yapma ki daha fazla etkilenmesin.humana içiyomusun. Eğer şuan yoksa yarın aldır hemen günlük 2şer bardak içmeye başla.Yarın vazgeçiyorum sütüm feci azaldı 3 lt su içip aralarda 2 ceviz yememe rağmen azaldı
Canim baska uygulayabilecegin baska bir diyet yok mu?Ben bu diyetten vazgeçicem sanırım sütüm azaldı