- 26 Temmuz 2016
- 617
- 1.192
- 113
- 31
- Konu Sahibi Disipline Girmis BirKadin
-
- #2.501
Sabahdan bu yana aklımdan çıkmadı zaten lahmacunLahmacunla katilmıştim canım yarışmaya
Yapınca yemek istemiyorsun. Cunkü yemeye dermanin kalmıyorSabahdan bu yana aklımdan çıkmadı zaten lahmacun
Ama benim param Yok geçimimi selpak satarak kazanıyorumYapınca yemek istemiyorsun. Cunkü yemeye dermanin kalmıyor
En iyisi bir yerden al da aklinda duracagina miden de dursun
Bu işte çok para varmış diyolla :))Ama benim param Yok geçimimi selpak satarak kazanıyorum
Nasıl yeni ismim güzel olmuşBu işte çok para varmış diyolla :))
Ben sana ısmarlayayım tatlım
Çok zor :))Nasıl yeni ismim güzel olmuş
Benimde tuhafıma gitti eskiye mi dönsem diyorum.Çok zor :))
Profiline yazmıstım ama görmedin heralde
Sümuklü bir kız koyaydın iyiydiNasıl yeni ismim güzel olmuş
Resmî mi diyorsun dur değiştireyim kimse tanıyamasın beniSümuklü bir kız koyaydın iyiydi
kimse tanıyamazdi seni
Nedense hangi nickle tanıdiysam üyeleri, isimlerini degiştirdiklerinde alışamıyorum. Her zaman ilk nick güzel oluyor.Benimde tuhafıma gitti eskiye mi dönsem diyorum.
Bende diğerini çok ama çok benimsemişim yadırgadımNedense hangi nickle tanıdiysam üyeleri, isimlerini degiştirdiklerinde alışamıyorum. Her zaman ilk nick güzel oluyor.
Bu da güzel tabi, espirili olmuş.
Kullan alışamazsan degiştirirsin
Kullan yine de biraz bu nickini.Bende diğerini çok ama çok benimsemişim yadırgadım
Yanlız herşeyi değiştirdim bakalım jet hızı ileKullan yine de biraz bu nickini.
Degişiklik iyidir.
Yine eski nickine dönüp miyavımız olursun
Yazı tipin bile degişmiş, ne kadar da mütevaziYanlız herşeyi değiştirdim bakalım jet hızı ile
Geçmiş olsunIyi aksamlarr. Bugun 60 squat,20 mekik, 10 sumo squat ve başka karın kası için hareketler yaptim:)) ama bacagimi incittim sanirim
HoşgeldinizzBen de katil bilir mıyım kizlarbana yazar mısınız evlimutlu9 boy 170 kilo 66.4 başlama tarihi 24.04.2017
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?