- 5 Ağustos 2015
- 6.328
- 24.969
- 498
- Konu Sahibi Disipline Girmis BirKadin
-
- #2.521
Geçmiş olsunşuan durumunuz nasıl?
biraz dinlendirmeniz gerekiyo sanırım. iyice ısınıp başlıyosunuz squata değil mi?Tesekkur ederimm yaglarla masaj yaptim bugun daha iyiyim sanirim ama squat yapmak istersem agriyor direk
biraz dinlendirmeniz gerekiyo sanırım. iyice ısınıp başlıyosunuz squata değil mi?
doğru olanı yapmışsınız aslında belki de alışana kadar videosunu izleyerek yapabilirsiniz squatıIsinmak icin 1-2 bacaklarimi rahatlatip esniyorum sonra 3 dakika bi sarkida hoplayip zipliyorum dans ediyorum ya da tempolu kosuyorum yanlis mi yapiyprum? :c
siz kaç kilo olmak istiyorsunuz?Sizce bir ayda max kaç kilo verebiliriz?Hele hele çok zor kilo veren biriyse
Merhaba millet
Benim dun misafirlerim vardi hic firsatim olmadi ugrayamadim
Squat yapamadim ama cok kosturdum hic oturmadim oda spor sayilir degilmi
Koremanya canim cektiydi hani lahmacunu dun aksam yaptim bir suru misafirler bayildi,laakinn ben bitane ancak yiyebildim geberdimm yorgunluktan kuzum
Sagol canimsin:)Merhaba nanemm,
hem lahmacun yapıp dört cocukla misafir agirlamak buyuk meziyet. Helal olsun sana:))
En büyuk spor budur bence.
Bende dün squat yapıp. Oklavayla bel inceltme egzersizleri yaptım.
İyi bulmuşsun Canım
Ben iyim canım.Bende bugün dükkandayım iş çıkışı yallah spor salonuna kızlar siz neler yaptınız
Hareket bi korkutmuştu başta ama ben de yapıcam belim de incelsin mademnaneelimoonn
Tabi bunun asli sopayla ama ben oklavayla yapıyorum. Aynı işlevi görüyor.
fabric bacım sen de gelsene
ne begenip kacıyorsun
Kurksuz yarina kadar yok galiba.
Buralar hepimize emanet
hafta sonu spor yapmaya fırsatım olmadı canım hafta içi akşamları daha rahat spor yapıyorumBende bugün dükkandayım iş çıkışı yallah spor salonuna kızlar siz neler yaptınız
tatlı mı tatlı bir kız çocuğun var maşallahBen iyim canım.
Benim kızi biraz dolastirdim, yemeyini yedirdim. Şimdi uyutmaya çalışiyorum.
Bakalım başarabilecekmiyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?