- 15 Ekim 2016
- 22.623
- 129.860
- Konu Sahibi Disipline Girmis BirKadin
Katıl kapımız açık dağlar kızı heidi :)Bende mi katılsamdi bilemedim:))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Katıl kapımız açık dağlar kızı heidi :)Bende mi katılsamdi bilemedim:))
Evvet kuzum ondan, bende de var biraz ağrı. Ama benim yüryüşten oluyor çoğunlukla hızlı yürüyorum çünküBen ilk yaptigimda isinmadan yapmistim ya ondan cok agridi bacaklarim desene
Tamam o zaman oncelikle isinma sonrasinda eksinn
Tamam benide katın öyleyseCanım tüm hocalar zayıflama programlarının yanında bunu tavsiye ediyormuş zaten, bir de sadece squat yapmıyoruz. Misal ben hergün tempolü yürüyorum kızlar, kızlar leslie yapıyor. Bir yandan kilo vermek için uğraşıyorlar. Diyette dahil :) ortaya karışık anlayacağın. Biraz da motive amaçlı bizimkisi
30 gün canım , bak mesela yürüyor musun? Senle kapıştıralım adımlarımızıTamam benide katın öyleyse
5 kilo versem kafi
Kaç gün sürüyor bu arkadaş
Evet belirtmek lazim:)boyu kiloyu yaz kurksuz ekler seniBende boy kilo belirtecek miyim:)))
Evet :)Bende boy kilo belirtecek miyim:)))
Hanım hanııımmm squattan başka ne yapmayı planlıyorsunuz acepEvet belirtmek lazim:)boyu kiloyu yaz kurksuz ekler seni
1.81 boy 62 kilo ekle bariimEvet :)
Geçen sene 1.5 saat hızlı tempoda yürüyordum ama bu sene fosum cano ya evde leslie yapabilirim ama :)30 gün canım , bak mesela yürüyor musun? Senle kapıştıralım adımlarımızı
Seni varya fiyonkla bağlarım1.81 boy 62 kilo ekle bariim
Tamamdır o zaman , chocolate19 leslie yapıyor , kapışınGeçen sene 1.5 saat hızlı tempoda yürüyordum ama bu sene fosum cano ya evde leslie yapabilirim ama :)
Sağlıklı yaşam bacım:)Seni varya fiyonkla bağlarım
Dal gibisin senin neyine squat
Şeyyy ben yukarıyı göremiyorum1.81 boy 62 kilo ekle bariim
Ekle canım. Bilmem ki yok heralde şimdilik sizi takip ederek devam ederim:)Şeyyy ben yukarıyı göremiyorum
Aranızda da en cücük benmişim he
Ekliyorum canım seni, ne zaman başlarsın sormak istediğin birşey var mı ?
Akşam 6dan sonra birşey yemesem veririm beni akşam yeme içmeler mahvettiTamamdır o zaman , chocolate19 leslie yapıyor , kapışın
Biraz da yemene içmene dikkat etsen, biraz da squat Allah bereket versin
Iııh bu çok sağlıklı, olmazSağlıklı yaşam bacım:)
Günlük program ilk sayfada var. Bugün mü başlıyorsun ?Ekle canım. Bilmem ki yok heralde şimdilik sizi takip ederek devam ederim:)
Akşam 6dan sonra birşey yemesem veririm beni akşam yeme içmeler mahvetti
Çaklıtım leslie kaçtasın ben ilkokuldan başlıcam
Iki yardimci olalim dedik hanimmmihh iyilikte yaramaz bunaHanım hanııımmm squattan başka ne yapmayı planlıyorsunuz acep