- 15 Ekim 2016
- 22.626
- 1
- 129.891
- 598
- Konu Sahibi Disipline Girmis BirKadin
-
- #2.241
EfeeemmKızlaaaaaarrrr
Bu garip hareket ne işe yarıyormuş?Merhabaaa bugun başladım artık:3
50 squad
15 sumo squad
12+12 donkey kicks
15 yarım mekik
Bir de 10 tane garip bi hareket
Bu garip hareket ne işe yarıyormuş?
Ayyynen öyle vallahi hatta dayanamadım bacaklar artık titremeye başlıyor gün içinde böldüm ben bugün umarım etkisi olur. Yani 50 squat sabah 50 squat akşam şeklinde böldüm. Benim için önemli olan popodan ziyade karın aslında. Karın egzersizlerine çok asılıyorum bu yüzden squatta dermanım olmuyor yoruluyorum zorluyorum kendimiDisipline Girmis BirKadin
Benden 130 squat ama daha fazla arttıramayacagım galiba.
100 de fixlesek olmaz mı?
Bu sayı arttıkça mekik ve plank'a dermanım kalmıyor.
Ayyynen öyle vallahi hatta dayanamadım bacaklar artık titremeye başlıyor gün içinde böldüm ben bugün umarım etkisi olur. Yani 50 squat sabah 50 squat akşam şeklinde böldüm. Benim için önemli olan popodan ziyade karın aslında. Karın egzersizlerine çok asılıyorum bu yüzden squatta dermanım olmuyor yoruluyorum zorluyorum kendimi
Merak etme yalnız değilsin tatlımDemek ki sorun bende degilmiş. Herkes öyle hissediyormuş
Benim de bel bölgesine çalışmam gerekli. Belim zaten kalındı. Iki hamilelikten sonra iyice kalınlaştı. Bel bölgesini inceltsem zaten kalça kısmım biraz daha şekilli olacak
Hoşgeldiniz, bilgilernizi yazarsanız listeye ekleyeyim sizi:)Merhaba kızlar oğlumu sütten bugün kestim ben de artık başlıyorum
Ooo uyumadin mi yavrum senSabahin 5inde ne ziyaretcisi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?