Kürksüz'ün Squat Günlüğü

inşallah bana da sendeki gibi etkisi olur ki diyetlerimiz hemen hemen benziyo bayağı fayda eder bana da
çok teşekkür ederim soru yağmuruna tuttum
Rica ederim :) inşallah
Ben mesela dikkat ediyorum şu an, muhtemelen 61de takılıp kalıcam, o zaman bu kürü uygulycam. Aralık gibi 61.5dan düşemiyordum bu kürle 60.4 gördüm tabi o şımarıklıkla bırakınca 3 ayda 64leri gördüm

malesef bi bırakıyoruz sonra sanki o diyetleri yapan o dikkatli beslenen biz değilmişiz gibi şımarıyoruz
ben de 66 da takıldım şöyle bir 64 ü görsem iyice gaz gelecek bana da, sıkılmaya başlamaktan korkuyorum

Aynen bende 68 kg gördüm şımardım artık Yok öyle bırakmak ipi ucunu görmek istiyorum

Hey maşallah ablama bak sen fırtına gibisin

Yani acayip severim yürümeyi,bu haftadan sonra spora başlayacağım dün hocayla görüştüm..
Yüreme bantı üzerinde geri geri yürütecekmiş beni,aşil tendomda sıkıntı var onu güçlendirecekmiş.
Sonrada bel ve sırt çalışmaları olacakmış..

En güzeli ve gerçekten o spor işe yarıyor abla bende öyle spor yapıyorum Zaten şakın aksatma çok faydası olur

Bende 60ı görsem 1 ayın sonunda süper olacak. 5 yıldır 59u görmedim :/ hedefim 17 haziranda 57 olmak umarım başarırım, başarırız

Bende 60ı görsem 1 ayın sonunda süper olacak. 5 yıldır 59u görmedim :/ hedefim 17 haziranda 57 olmak umarım başarırım, başarırız
al benden de o kadar 5 yıldır homini gırtlak, ara ara kendiliğinden giderse 1 - 2 kg giderdi o kadar
umarım istediğimiz kiloya gelir ve o kiloda kalırız

En güzeli ve gerçekten o spor işe yarıyor abla bende öyle spor yapıyorum Zaten şakın aksatma çok faydası olur

Çok geç kaldım zaten gitmemekle,bütün raporlarımı götürdüm dün hoca tek tek baktı,1 hafta birbirimizi tanımamız lazım dedi..Yamuk yaparsam şutlar beni kesin,uysal olmam lazım orada..
İşin şakası bu tabi,çok azimliyim bu sefer,az mktarda omurga eğriliği var,kemik erimem var bide bel kısmında..

62 kiloyum şu anda,benim için çok fazla bu kiloda vermem lazım spora başlayacağım kısmetse..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…