- 24 Kasım 2009
- 22.105
- 85.729
- 798
- Konu Sahibi Disipline Girmis BirKadin
-
- #2.221
Rica ederim :) inşallahinşallah bana da sendeki gibi etkisi olur ki diyetlerimiz hemen hemen benziyo bayağı fayda eder bana da
çok teşekkür ederimsoru yağmuruna tuttum
malesef bi bırakıyoruz sonra sanki o diyetleri yapan o dikkatli beslenen biz değilmişiz gibi şımarıyoruzRica ederim :) inşallah
Ben mesela dikkat ediyorum şu an, muhtemelen 61de takılıp kalıcam, o zaman bu kürü uygulycam. Aralık gibi 61.5dan düşemiyordum bu kürle 60.4 gördüm tabi o şımarıklıkla bırakınca 3 ayda 64leri gördüm
Hey maşallah ablama bak sen fırtına gibisinSelamlar bugün 7465 adım yürümüşüm,rekorum 15.000 bine yakındı ..yaşlıyım ama acayip yürürüm ..
Aynen bende 68 kg gördüm şımardım artık Yok öyle bırakmak ipi ucunu görmek istiyorummalesef bi bırakıyoruz sonra sanki o diyetleri yapan o dikkatli beslenen biz değilmişiz gibi şımarıyoruz
ben de 66 da takıldım şöyle bir 64 ü görsem iyice gaz gelecek bana da, sıkılmaya başlamaktan korkuyorum
Hey maşallah ablama bak sen fırtına gibisin
En güzeli ve gerçekten o spor işe yarıyor abla bende öyle spor yapıyorum Zaten şakın aksatma çok faydası olurYani acayip severim yürümeyi,bu haftadan sonra spora başlayacağım dün hocayla görüştüm..
Yüreme bantı üzerinde geri geri yürütecekmiş beni,aşil tendomda sıkıntı var onu güçlendirecekmiş.
Sonrada bel ve sırt çalışmaları olacakmış..
Bende 60ı görsem 1 ayın sonunda süper olacak. 5 yıldır 59u görmedim :/ hedefim 17 haziranda 57 olmak umarım başarırım, başarırızmalesef bi bırakıyoruz sonra sanki o diyetleri yapan o dikkatli beslenen biz değilmişiz gibi şımarıyoruz
ben de 66 da takıldım şöyle bir 64 ü görsem iyice gaz gelecek bana da, sıkılmaya başlamaktan korkuyorum
al benden de o kadar 5 yıldır homini gırtlak, ara ara kendiliğinden giderse 1 - 2 kg giderdi o kadarBende 60ı görsem 1 ayın sonunda süper olacak. 5 yıldır 59u görmedim :/ hedefim 17 haziranda 57 olmak umarım başarırım, başarırız
En güzeli ve gerçekten o spor işe yarıyor abla bende öyle spor yapıyorum Zaten şakın aksatma çok faydası olur
Bende 60ı görsem 1 ayın sonunda süper olacak. 5 yıldır 59u görmedim :/ hedefim 17 haziranda 57 olmak umarım başarırım, başarırız
Bende bu sabah 62.5 çıktım. hepimiz hedefimize ulaşırız inşallah62 kiloyum şu anda,benim için çok fazla bu kiloda vermem lazım spora başlayacağım kısmetse..
Ben cuma günleri tartılıyorum acep kaç oldum ??Bende bu sabah 62.5 çıktım. hepimiz hedefimize ulaşırız inşallah
Bende bu sabah 62.5 çıktım. hepimiz hedefimize ulaşırız inşallah
Sen zayıflamaBen cuma günleri tartılıyorum acep kaç oldum ??
Aaa niyeee????Sen zayıflama
Aa ben seni heidi ile karıştırdımAaa niyeee????
göreceğiz inşallahAynen bende 68 kg gördüm şımardım artık Yok öyle bırakmak ipi ucunu görmek istiyorum
Tamam canımModonnam bugun 25 mekik yarimsaat yurudum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?