• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kürksüz'ün Squat Günlüğü

Yeni uyudular sukur saatleri belli 1 dedinmi miyisirlar yavrularim.:anne:esimsiz yataga giremiyorum demiyorda :KK70:gidesim yok diyor pro haniiiiim:confused:

Vala bende yogunum modannom dinleniyom diyorum ama konular cok surukleyici okumadan yatamiyorum:KK75:ozellikle bugun bir tanesi erkek icin bilek kesilirmi demis hahhah ya ne gunlere kaldik:KK70:
iyi bari saatleeri düzenliyse :) valla demek ki seninkiler seni çok yormuyor. Şimdiye sızman lazımdı :27:
Gördüm gördüm onun bütün konuları öyle :D

iyi bari saatleeri düzenliyse :) valla demek ki seninkiler seni çok yormuyor. Şimdiye sızman lazımdı :KK53:
Gördüm gördüm onun bütün konuları öyle :KK70:
Aynen canim simdi kizkardesim yanimda ondan yorulmuyorum modonnam yoksa bu mekik ve sguatlari nasil yapicam:KK53:

Disipline Girmis BirKadin Disipline Girmis BirKadin twister diye bi alet var spor salonundakilerin çakması :KK53:
A101den almıştım üstüne binip sağa sola dönüyorsun omuz sabit bel oynuyor
Mekik denicem en çok zorlandığım şey.
Diyet zorluyor ama bırakmycam 1 kilo ödem attım :KK53:

Disipline Girmis BirKadin Disipline Girmis BirKadin twister diye bi alet var spor salonundakilerin çakması :KK53:
A101den almıştım üstüne binip sağa sola dönüyorsun omuz sabit bel oynuyor
Mekik denicem en çok zorlandığım şey.
Diyet zorluyor ama bırakmycam 1 kilo ödem attım :KK53:
ödem atmak için özellikle bi şey içtin mi veya yaptın mı?
bıktım da ödemden :KK53:

ödem atmak için özellikle bi şey içtin mi veya yaptın mı?
bıktım da ödemden :KK53:
Yok canım pazartesi olan kilomla bugünki kilom arasında 1 kilo fark var 2 günde 1 kilo gitmeyeceği için ödemdir büyük ihtimalle :) az yedim ve tavuk yoğurt yumurta süt falan yedim akşam 6dan sonra yemedim böyle devam ediyorum bakalım :)

Yok canım pazartesi olan kilomla bugünki kilom arasında 1 kilo fark var 2 günde 1 kilo gitmeyeceği için ödemdir büyük ihtimalle :) az yedim ve tavuk yoğurt yumurta süt falan yedim akşam 6dan sonra yemedim böyle devam ediyorum bakalım :)
anladım canım ben de bir ödem söktürücü karışıma asla hayır demeyeceğim için hemen sorayım dedim :) programın gayet iyiymiş zamanla bünyen bu düzene alışacak :)

Hadi inşaallah yağdan gitmiştir.

Back