Kürksüz'ün Squat Günlüğü

Yok çekmedimdi. Dinlenme günümü doyasıya yaşamak istedim
timbil

Meraba herkese :)ya bende araniza katilmak istiyorumda tam olarak napicaz nedicez bi yardimci olur musunuz? Su sporu bi sevemedim gitti ama kilolarla basim da dertte sporsuz olmaz bi yerden başlamak gerek:)
hosgeldin :) detayli olarak nasil bisey istedigini yazarsan soyleyeyim birseyler.
Sanki estetik ameliyat olacaksin soyledigim lafa bak
Ne kadar fazla kilon var cnm ? Bunun disinda istedigin baska birsey var mi? Bizde kilo vermek isteyen de var, sikilasmak isteyen de. Karin kasi isteyende. Dogru yardimci olmak adina soruyorum, sadece squat yapmiyoruz yani :)

2 mile leslie radyo hits yaptım bugün
Emegine saglik
Disipline Girmis BirKadin
50 squat
Artık hergün 50 squat yapıcam
Diyette 2. Günüm yarın mekik ve twiste başlıyorum :*
twist ne olaki yavrum
Diyet nasil gidiyor

hamburgeriin acisi daha cikmadi devam devam

İyi geceler sukuat güzelleri

Geldim kanka
Benim dinlenme gunumdu yawama yinede dedim bir yuruyus yapayim 30dk
Ee bacak egzersisi bulacaktik kanka ne oldu o is:))
Valla bu squatlar la milli maclara cikariz biz

Ellerine saglik yavrum gonderemmi bende hayrina utule kizzbenim kocaya yukluyorum hep adam isyanlarda
kanka almayayim sagol ben benimkileri zor bitirdim yarin bakicam mevcut hareketler var aslinda ama en onlari uyguluyorum, sen bakmadin mi link atmistim

Ay bende ütü severim yaa kumaş pantolon hariçç
Müziği aç kıvırta kıvırta ütülee
İyi geceler bebeklerrr sabaha görüşmek üzere
kumas pantolon utukemiyorum nefret ederim , zaten benimkide giymez. Dugun falan varsa hop kuru temizleme hic cekemem yaz geliyor gorurum seni adananin sicaginda

Son düzenleme:
Merhaba ben her gun kendi kendime yapiyorum ama daha etiketlemediginiz icin yazmamistim bisey :)
Aa olur mu sıkıntı yok. Aklimdaydiniz araya malum haftasonu girdi.
Boy ve kilo yazmismiydiniz, kacirmis olabilirm

Sorun degil cook tesekkur ederim 172 ve 53 kiloyum. Bugun dinlenme gunumdu. Ancak sabahtan aksama kadar masabasinda oldugum ve onun disinda yataga bagimlu oldugum icin (gercekten ayrilamiyorum yemek yerken, ders calisirken) ilk basta 50 beni cok cok zorladi. Dizlerim cok agriyor suan o yuzden alistirma olarak 20 squad 20 donkey kicks ve adini bilmedigim başka hareketler yapmaya calisiyorum. Alistim gibi de yarin olmadi sonraki gün tam 50den baslarim insallah

Ilk 3 gun zor oluyor , ama sonraki gunlerde baya rahatlatiyor insani canim :) ekliyorum hemen
Tarih koymuyorum simdilik

Tamamdır cook tesekkurler. Yani bu acı normal mi ustune gitmeye de korktum biraz et kırığı olur diye zorlamaya devam edeyim mi
Evet aci varsa dogru yapiyorsun demektir
Ama mutlaka isin yapmadan once

Yavrum ya bebekler daha yeni uydu bende kk takiliyorum napiyim biliyorsun iki bicir ikizsen neden uyumadin kocisin nerde
Ay daha yeni mi uyudular. Sen de yat dinlensene kuzum ya.
Eşimde pc başında çalışıyor hala. Onu bekliyorum ben de , yatağa gidesim yok

Ay daha yeni mi uyudular. Sen de yat dinlensene kuzum ya.
Eşimde pc başında çalışıyor hala. Onu bekliyorum ben de , yatağa gidesim yok
Yeni uyudular sukur saatleri belli 1 dedinmi miyisirlar yavrularim.esimsiz yataga giremiyorum demiyorda gidesim yok diyor pro haniiiiim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…