- 16 Şubat 2009
- 34.816
- 123.232
- 1.123
- Konu Sahibi Disipline Girmis BirKadin
- #2.161
İyi geceler sukuat güzelleri
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geldim kanka
Ellerine saglik yavrum gonderemmi bende hayrina utule kizzbenim kocaya yukluyorum hep adam isyanlardaKenarları dantel nevresim kız ne ütülicem gömlek pantolon tişört
timbilYok çekmedimdi. Dinlenme günümü doyasıya yaşamak istedim
hosgeldin :) detayli olarak nasil bisey istedigini yazarsan soyleyeyim birseyler.Meraba herkese :)ya bende araniza katilmak istiyorumda tam olarak napicaz nedicez bi yardimci olur musunuz? Su sporu bi sevemedim gitti ama kilolarla basim da dertte sporsuz olmaz bi yerden başlamak gerek:)
Emegine saglik2 mile leslie radyo hits yaptım bugün
twist ne olaki yavrumDisipline Girmis BirKadin
50 squat
Artık hergün 50 squat yapıcam
Diyette 2. Günüm yarın mekik ve twiste başlıyorum :*
hamburgeriin acisi daha cikmadi devam devamBen bugün 100 squat çekecektim ama ne yazıkki 70 de kalakaldım karına daha çok yüklenmek istiyorum yaa birazdan da 50 mekik çekip biraz da karın egzersizi yapıcam uyuyacam ama yarın da daha çok karına yüklenicem
İyi geceler sukuat güzelleri
Geldim kanka
Benim dinlenme gunumdu yawama yinede dedim bir yuruyus yapayim 30dk
Ee bacak egzersisi bulacaktik kanka ne oldu o is:))
Valla bu squatlar la milli maclara cikariz biz
kanka almayayim sagol ben benimkileri zor bitirdim yarin bakicam mevcut hareketler var aslinda ama en onlari uyguluyorum, sen bakmadin mi link atmistimEllerine saglik yavrum gonderemmi bende hayrina utule kizzbenim kocaya yukluyorum hep adam isyanlarda
kumas pantolon utukemiyorum nefret ederim , zaten benimkide giymez. Dugun falan varsa hop kuru temizleme hic cekemem yaz geliyor gorurum seni adananin sicagindaAy bende ütü severim yaa kumaş pantolon hariçç
Müziği aç kıvırta kıvırta ütülee
İyi geceler bebeklerrr sabaha görüşmek üzere
Ugrasma yavrum atayim durDisipline Girmis BirKadin linkmi didinkacirmisim galiba pardon..
Ya bende bakardim netten de benim net bitti cok yavas acilmiyo iki saat bir video sinir oluyorum..onceki sayfalara bakayim kankam tisikirler
Squata başlayacak mısınız ?
Aa olur mu sıkıntı yok. Aklimdaydiniz araya malum haftasonu girdi.Merhaba ben her gun kendi kendime yapiyorum ama daha etiketlemediginiz icin yazmamistim bisey :)
Ilk 3 gun zor oluyor , ama sonraki gunlerde baya rahatlatiyor insani canim :) ekliyorum hemenSorun degil cook tesekkur ederim 172 ve 53 kiloyum. Bugun dinlenme gunumdu. Ancak sabahtan aksama kadar masabasinda oldugum ve onun disinda yataga bagimlu oldugum icin (gercekten ayrilamiyorum yemek yerken, ders calisirken) ilk basta 50 beni cok cok zorladi. Dizlerim cok agriyor suan o yuzden alistirma olarak 20 squad 20 donkey kicks ve adini bilmedigim başka hareketler yapmaya calisiyorum. Alistim gibi de yarin olmadi sonraki gün tam 50den baslarim insallah
Evet aci varsa dogru yapiyorsun demektirTamamdır cook tesekkurler. Yani bu acı normal mi ustune gitmeye de korktum biraz et kırığı olur diye zorlamaya devam edeyim mi
Yavrum ya bebekler daha yeni uydu bende kk takiliyorum napiyim biliyorsun iki bicir ikizsen neden uyumadin kocisin nerdeVisne27 kız git uyusana
Ay daha yeni mi uyudular. Sen de yat dinlensene kuzum ya.Yavrum ya bebekler daha yeni uydu bende kk takiliyorum napiyim biliyorsun iki bicir ikizsen neden uyumadin kocisin nerde
Yeni uyudular sukur saatleri belli 1 dedinmi miyisirlar yavrularim.esimsiz yataga giremiyorum demiyorda gidesim yok diyor pro haniiiiimAy daha yeni mi uyudular. Sen de yat dinlensene kuzum ya.
Eşimde pc başında çalışıyor hala. Onu bekliyorum ben de , yatağa gidesim yok