Kürksüz'ün Squat Günlüğü

Yeni uyudular sukur saatleri belli 1 dedinmi miyisirlar yavrularim.esimsiz yataga giremiyorum demiyorda gidesim yok diyor pro haniiiiim

Vala bende yogunum modannom dinleniyom diyorum ama konular cok surukleyici okumadan yatamiyorumozellikle bugun bir tanesi erkek icin bilek kesilirmi demis hahhah ya ne gunlere kaldik
iyi bari saatleeri düzenliyse :) valla demek ki seninkiler seni çok yormuyor. Şimdiye sızman lazımdı
Gördüm gördüm onun bütün konuları öyle

iyi bari saatleeri düzenliyse :) valla demek ki seninkiler seni çok yormuyor. Şimdiye sızman lazımdı
Gördüm gördüm onun bütün konuları öyle
Aynen canim simdi kizkardesim yanimda ondan yorulmuyorum modonnam yoksa bu mekik ve sguatlari nasil yapicam

Disipline Girmis BirKadin twister diye bi alet var spor salonundakilerin çakması
A101den almıştım üstüne binip sağa sola dönüyorsun omuz sabit bel oynuyor
Mekik denicem en çok zorlandığım şey.
Diyet zorluyor ama bırakmycam 1 kilo ödem attım

ödem atmak için özellikle bi şey içtin mi veya yaptın mı?
bıktım da ödemden

ödem atmak için özellikle bi şey içtin mi veya yaptın mı?
bıktım da ödemden
Yok canım pazartesi olan kilomla bugünki kilom arasında 1 kilo fark var 2 günde 1 kilo gitmeyeceği için ödemdir büyük ihtimalle :) az yedim ve tavuk yoğurt yumurta süt falan yedim akşam 6dan sonra yemedim böyle devam ediyorum bakalım :)

anladım canım ben de bir ödem söktürücü karışıma asla hayır demeyeceğim için hemen sorayım dedim :) programın gayet iyiymiş zamanla bünyen bu düzene alışacak :)

Hadi inşaallah yağdan gitmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…