- 15 Ekim 2016
- 22.626
- 1
- 129.891
- 598
- Konu Sahibi Disipline Girmis BirKadin
-
- #2.181
Yeni uyudular sukur saatleri belli 1 dedinmi miyisirlar yavrularim.esimsiz yataga giremiyorum demiyorda gidesim yok diyor pro haniiiiim
iyi bari saatleeri düzenliyse :) valla demek ki seninkiler seni çok yormuyor. Şimdiye sızman lazımdıVala bende yogunum modannom dinleniyom diyorum ama konular cok surukleyici okumadan yatamiyorumozellikle bugun bir tanesi erkek icin bilek kesilirmi demis hahhah ya ne gunlere kaldik
Aynen canim simdi kizkardesim yanimda ondan yorulmuyorum modonnam yoksa bu mekik ve sguatlari nasil yapicamiyi bari saatleeri düzenliyse :) valla demek ki seninkiler seni çok yormuyor. Şimdiye sızman lazımdı
Gördüm gördüm onun bütün konuları öyle
Valla o benimde aklıma geliyordu da , çocukları uslu herhalde diyordumAynen canim simdi kizkardesim yanimda ondan yorulmuyorum modonnam yoksa bu mekik ve sguatlari nasil yapicam
Aynen canim ama 1 ay sonra gidicek kardesim bakalim ozaman nasil yapicaz 6 aylik olcaklar insallah sakinliklerindevam eder yaValla o benimde aklıma geliyordu da , çocukları uslu herhalde diyordum
İnşallah canım :) Allah yardımcın olsunAynen canim ama 1 ay sonra gidicek kardesim bakalim ozaman nasil yapicaz 6 aylik olcaklar insallah sakinliklerindevam eder yabana dua et modonnam
Amin modonnam tesekkur ediyorum ben yatar simdi Allah rahatlik versinİnşallah canım :) Allah yardımcın olsun
İyi geceler canım ❤Amin modonnam tesekkur ediyorum ben yatar simdi Allah rahatlik versinbol bol kalori atma dilegiyle
Evliyim tatlim cok tesekkur ederimAaaaa ben şok
Hamilemisin sabine?
Evlimiydin sen canim?
Saglıcakla kucagina alırsin inşallah. Hayırlı olsun
teşekkür ederim miyavım,sen de mi düşünüyorsun bebiş
Şu pis kiloları vereyim inşallah canımEvliyim tatlim cok tesekkur ederim
teşekkür ederim miyavım,sen de mi düşünüyorsun bebiş
çok azimlisin canım sana güveniyorumŞu pis kiloları vereyim inşallah canım
ödem atmak için özellikle bi şey içtin mi veya yaptın mı?Disipline Girmis BirKadin twister diye bi alet var spor salonundakilerin çakması
A101den almıştım üstüne binip sağa sola dönüyorsun omuz sabit bel oynuyor
Mekik denicem en çok zorlandığım şey.
Diyet zorluyor ama bırakmycam 1 kilo ödem attım
Yok canım pazartesi olan kilomla bugünki kilom arasında 1 kilo fark var 2 günde 1 kilo gitmeyeceği için ödemdir büyük ihtimalle :) az yedim ve tavuk yoğurt yumurta süt falan yedim akşam 6dan sonra yemedim böyle devam ediyorum bakalım :)ödem atmak için özellikle bi şey içtin mi veya yaptın mı?
bıktım da ödemden
anladım canım ben de bir ödem söktürücü karışıma asla hayır demeyeceğim için hemen sorayım dedim :) programın gayet iyiymiş zamanla bünyen bu düzene alışacak :)Yok canım pazartesi olan kilomla bugünki kilom arasında 1 kilo fark var 2 günde 1 kilo gitmeyeceği için ödemdir büyük ihtimalle :) az yedim ve tavuk yoğurt yumurta süt falan yedim akşam 6dan sonra yemedim böyle devam ediyorum bakalım :)
Hadi inşaallah yağdan gitmiştir.Yok canım pazartesi olan kilomla bugünki kilom arasında 1 kilo fark var 2 günde 1 kilo gitmeyeceği için ödemdir büyük ihtimalle :) az yedim ve tavuk yoğurt yumurta süt falan yedim akşam 6dan sonra yemedim böyle devam ediyorum bakalım :)
Şu yoğurt kürü feci ödem atıyor. Ben emzirdiğim için yiyemiyorum maalesef.anladım canım ben de bir ödem söktürücü karışıma asla hayır demeyeceğim için hemen sorayım dedim :) programın gayet iyiymiş zamanla bünyen bu düzene alışacak :)
o nasıl bi şey?Şu yoğurt kürü feci ödem atıyor. Ben emzirdiğim için yiyemiyorum maalesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?