- 28 Mayıs 2009
- 4.127
- 10.737
- 408
- Konu Sahibi Disipline Girmis BirKadin
-
- #2.101
ayy mezdekeyi darbukayı ben de beceririm ya karşıma geçin hadiSen de oynamaya bahane arıyorsun sankitamam canım
Aunen canim sizede tavsiye ediyorum mezleke yada arapca hareketli sarkilarda oynamak super oluyor modannamSen de oynamaya bahane arıyorsun sankitamam canım
Tamam canım , en kötü yürüyüş yaparsın.canım ben bu ara sohbete gelirim ancak,cumartesi doktorla konuştuktan sonra planımı hazırlayıp sana bilgi veririm olur mu ?
Ay ben de güzel oynarımayy mezdekeyi darbukayı ben de beceririm ya karşıma geçin hadi
Kolbastıda olabilir aslındaAunen canim sizede tavsiye ediyorum mezleke yada arapca hareketli sarkilarda oynamak super oluyor modannam
Evt bacim proluk nasil gidiyor yukaridan nasil gorunuyorKolbastıda olabilir aslında
Hahaha kız bi değişiklik yok kiEvt bacim proluk nasil gidiyor yukaridan nasil gorunuyor
Hic yapasım yok ki
Aynen xanim ya stres atmayada kolari atmayada birebirayy mezdekeyi darbukayı ben de beceririm ya karşıma geçin hadi
Iyo bakam hanim efendimHahaha kız bi değişiklik yok ki
ooo ya süpersin kız yaptır bana valla rahat doğurayımTamam canım , en kötü yürüyüş yaparsın.
Daha dur doğum zamanı doğum kolaylaştırıcı egzersizler gelecek hihuuvvvv
Ay ben de güzel oynarım
kendi kendine mi tatil verdin yoksa dinlenme günün müHic yapasım yok ki
Bugun tatil bana :)
Dinlenme günumkendi kendine mi tatil verdin yoksa dinlenme günün mü
Aaaaa ben şokooo ya süpersin kız yaptır bana valla rahat doğurayım
Tövbeler olsunKızlar böyle olmayız demiii
Kızlar böyle olmayız demiii
Ben de 50 ile devam edicem artık. Şuan olduğum benim için iyi. 30 günlük program bittkten sonraDisipline Girmis BirKadin
Ben korktum bacım günlük 50 squatla sabitliyorum :/
Yanına mekik plank twist mwist eklicem uygun midur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?