- 15 Ekim 2016
- 22.626
- 1
- 129.891
- 598
- Konu Sahibi Disipline Girmis BirKadin
-
- #2.121
Daha yeni mi baslican kiz
Iyi bakalimDinlenme günum
Yani programli olarak kastetmistimDaha yeni mi baslican kiz
Canım bu ağırlıkla yapılmış sizlerde olmazKızlar böyle olmayız demiii
sana ne lazım canımMerhabalar kızlar kürksüz kizzzz şimdi bu gobekte eritiyormu yoksa sadece popo içinmi eritiyorsa yaz beni yarın başlıyim bende
Hayırdır canım bi sıkıntı yoktur inşallahBugün spor yok kızlar inşallah yarına
Hem reglim geldi hem birazcık canım sıkkın inşallah yarına canımsana ne lazım canım
Hayırdır canım bi sıkıntı yoktur inşallah
Tamamdır , sen iyi oldaHem reglim geldi hem birazcık canım sıkkın inşallah yarına canım
Bana önce göbek eriten lazım ama galiba popo işinede girmem lazım tamam tamam ben yarın başlıyim ama göbek için başka bişey varsa yanında onada başlıyimsana ne lazım canım
Hayırdır canım bi sıkıntı yoktur inşallah
Afiyet olsun canım bende Karatay'da patates ve ekmek yasak ya patates yemeği ve ekmek yedimTamamdır , sen iyi oldayemişim sporu. Bir orta boy pizza gömdüm
O zaman sen 1 hafta falan göbek için çalış. Sonra squata başlarsın. Sana gerekenleri halledicem şimdiBana önce göbek eriten lazım ama galiba popo işinede girmem lazım tamam tamam ben yarın başlıyim ama göbek için başka bişey varsa yanında onada başlıyim
Hahahha afiyet olsun canmAfiyet olsun canım bende Karatay'da patates ve ekmek yasak ya patates yemeği ve ekmek yedim
Tamamdır :)75 squat yapildi :)
Allah'ım sen mekikmi dedim kız hiç cekemiyom ya ben onu napcaz gayretmi etsemhttps://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/karin-kasi-egzersizleri.1001343
@sibell09
Canım şu verdiğim linkteki egzersizleri 2 gün uygulayıp. Sonra 31 günlük mekik programına başlayabilirsin.
Egzersizlere başlamadan öncede ısınmak için 1 mil leslie yapabilirsin.
Eferin o zamanIyi bakalim
Yani programli olarak kastetmistim
Et canım et , ben ilk başldığım gün 3ü zor çektimAllah'ım sen mekikmi dedim kız hiç cekemiyom ya ben onu napcaz gayretmi etsem
Eferin o zaman
naptın kız bütün şehri gezdin mi12 bin adım canım:)) squat i yapacak bacak kalmadı ölüyorum yorgun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?