• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kürksüz'ün Squat Günlüğü

Teşekkür ederim canım :KK200::KK46:
Oyyy oyyyy çok sewindim canım hayırlısı olsun inşallah.
Çayır çimende bundan sonra uyumak yokk soğuk kaparsın hasta olursun valla döverimmm :KK53::KK53:
Birde hamilelik uykuda yapar, şimdi anlaşıldı senin çimende öyle derin derin neden uyuduğun :KK46::KK53:

Benide alın benide. 4 gündür jillian level 1 yapıyorum. Ama ben baya ince sımsıkı olmak istiyorum. 68 kilodan 55e düştüm. O yüzden bacaklarım, kollarım, kollarım sarktı. Amacım kilo vermek değil ama sımsıkı olmak istiyorum. Squatgirl mü yapsam jillian a devam mı etsem bilemedim. Sizde squatlar farkettirdi mi?

Benide alın benide. 4 gündür jillian level 1 yapıyorum. Ama ben baya ince sımsıkı olmak istiyorum. 68 kilodan 55e düştüm. O yüzden bacaklarım, kollarım, kollarım sarktı. Amacım kilo vermek değil ama sımsıkı olmak istiyorum. Squatgirl mü yapsam jillian a devam mı etsem bilemedim. Sizde squatlar farkettirdi mi?
Maşallah güzek kilo vermişsiniz.
Şimdilik farkettirdi , yani dikleşme ve diri durma var ama sıkılaşma tam anlamıyla oldu diyemem. Ama daha 2. Hafta bu

Back