- 5 Ağustos 2015
- 6.328
- 24.985
- 498
- Konu Sahibi Disipline Girmis BirKadin
- #2.081
Sabişiiimm inanamıyorum aklımdan da geçmişti varya hayırlı olsun kuzumm.Günaydın kızlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sabişiiimm inanamıyorum aklımdan da geçmişti varya hayırlı olsun kuzumm.Günaydın kızlar
Sen dur dahaAman Allahımmmm teyze mi oluyorumm
Gerçekten mi canım içine doğmuş kızzSabişiiimm inanamıyorum aklımdan da geçmişti varya hayırlı olsun kuzumm.
Evet canım göbüşte meğer bebiş varmış,ben de eritmeye çalışıyorum yaAman Allahımmmm teyze mi oluyorumm
Hayirli olsun arkadasimAllah saglikla kucagina almayi nasip etsinEvet canım göbüşte meğer bebiş varmış,ben de eritmeye çalışıyorum ya
Teşekkür ederim canımHayirli olsun arkadasimAllah saglikla kucagina almayi nasip etsin
Oyyy oyyyy çok sewindim canım hayırlısı olsun inşallah.Teşekkür ederim canım
Bir ara dedin ya çok yiyorum diye işte o zaman acaba hamile mi demiştim.Gerçekten mi canım içine doğmuş kızz
Teşekkür edrim canım valla eşimde ben de şoktayız hala değişik bir duygu
Istemiyom benSen dur daha
Ay iyi erkenden haberini aldin hadi hayirlisi olsun kuzum saglicakla kucagina al insallahEvet canım göbüşte meğer bebiş varmış,ben de eritmeye çalışıyorum ya
Ben yürüyüşle katılacağım artık size canımIstemiyom ben
Ay iyi erkenden haberini aldin hadi hayirlisi olsun kuzum saglicakla kucagina al insallah
Squat mquat yok bunda sonra
Maşallah güzek kilo vermişsiniz.Benide alın benide. 4 gündür jillian level 1 yapıyorum. Ama ben baya ince sımsıkı olmak istiyorum. 68 kilodan 55e düştüm. O yüzden bacaklarım, kollarım, kollarım sarktı. Amacım kilo vermek değil ama sımsıkı olmak istiyorum. Squatgirl mü yapsam jillian a devam mı etsem bilemedim. Sizde squatlar farkettirdi mi?
Amingünaydınlar efendim güzel popolarımız daim olsun
Squata başlayacak mısınız ?Yaa beni de al noluur. 3 gundur yapiyordum bende acayip poposuzum XD 170 boy 52 kilo.
Sen de oynamaya bahane arıyorsun sanki tamam canımModannam bugun 1 saat yuruyus 40 mekik 25sguat mezleke yarim saat