- Konu Sahibi Disipline Girmis BirKadin
- #2.061
squat ise yariyor mu peki canim var mi kalcada değişiklikBen ne bulursam yiyorum valla , kilo vermeyeyim diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
squat ise yariyor mu peki canim var mi kalcada değişiklikBen ne bulursam yiyorum valla , kilo vermeyeyim diye
Bende 2 kez yaptım 20 saniye. Aslında o çok iyi.bütün kaslar çalışıyor karın için de çok iyi6 gün sanırım canım yarın 100 yapmam gerrkiyor işte
Bi kez yaptım oda 20 sn devamlı yapmyorm
Bende valla=)))Ben ne bulursam yiyorum valla , kilo vermeyeyim diye
Evet var popom kalktı zaten dümdüze değildim ama değişim var tabi. Ama basenlerim sertleştiği için iri duruyor bencesquat ise yariyor mu peki canim var mi kalcada değişiklik
Zengin olmayan bilmezİyi akşamlar pro hanım nasılsınız iyisinizdir inşallahh zengin olmak nasış bir duygu anlatsana gız biraz
Saol tatlim saullllGüzel yapmışsın canım
Kizzz şimdi gece oldu ama yarın kesin bakıcam bu sayfalara nasil yapıyon ediyon bi deneyek bakak şimdilik görüşürüz
İlk sayfada herşey var tamamKizzz şimdi gece oldu ama yarın kesin bakıcam bu sayfalara nasil yapıyon ediyon bi deneyek bakak şimdilik görüşürüz
Aayy senmisin oEfendim canım
Bunun programı var bendepopomun aşırı büyümesinden ben de endişe ettiğim için araştırma yaptım ve şöyle egzersizler buldum
fakat burda da squat var. biz ağırlıksız squat yaptığımız için aşırı büyüme veya aşırı kaslanma olmaz bence
http://www.antreman.net/basen-inceltici-ev-egzersizleri/
telefonda uygulama şeklinde mi, adı nedir?Bunun programı var bende
4 free pedometer adı. Hem adımsayar hem birçok egzersiz var.telefonda uygulama şeklinde mi, adı nedir?
Aman Allahımmmm teyze mi oluyorummGünaydın kızlar
günaydınlar efendim güzel popolarımız daim olsunGünaydın güzel popolu bayanlar