- 5 Ağustos 2015
- 6.328
- 24.985
- 498
- Konu Sahibi Disipline Girmis BirKadin
-
- #2.021
Disipline Girmis BirKadin
120 ip
10 mekik
2 mil leslie
Squat yapmama kararı aldım totom çook büyüdü
VeeeeEki Görüntüle 1983651
Ne zamandır yapıyorsun squati ?Disipline Girmis BirKadin
120 ip
10 mekik
2 mil leslie
Squat yapmama kararı aldım totom çook büyüdü
VeeeeEki Görüntüle 1983651
Daha önce 1 hafta yaptım ara verdim. Şimdi 9 gün yaptım gören kilomu aldın kalçan çok büyük vs dedilerNe zamandır yapıyorsun squati ?
Bende onu diyecektim bugün herkes göbek yok inceciksin ama toton büyümüş basen geniş duruyor dediler. Squattan mi acabaDaha önce 1 hafta yaptım ara verdim. Şimdi 9 gün yaptım gören kilomu aldın kalçan çok büyük vs dediler
Evet squattan kesinlikle bıraktım squatı artık biraz daha zayıflamalıyım daha sonra yaparım squatı.Bende onu diyecektim bugün herkes göbek yok inceciksin ama toton büyümüş basen geniş duruyor dediler. Squattan mi acaba
Hatta pantolonumun popo kısmı acayip sıktı feci bişey olduBende onu diyecektim bugün herkes göbek yok inceciksin ama toton büyümüş basen geniş duruyor dediler. Squattan mi acaba
Aslında ben zayıfim ama o bölgenin irilestigini farkediyorum :/Evet squattan kesinlikle bıraktım squatı artık biraz daha zayıflamalıyım daha sonra yaparım squatı.
Ay bende mi bıraksam ya :// sende böyle söyleyince kararsız kaldım bakk. Daha yolun başındayim bide.. daha da büyürseHatta pantolonumun popo kısmı acayip sıktı feci bişey oldu
Tabiki iyidir35 squat 20 sumo squat hiçç yoktan iyimidir dostlar :) :)
Bence tahta gibi poposu olanlar yapmalı bunu.Ay bende mi bıraksam ya :// sende böyle söyleyince kararsız kaldım bakk. Daha yolun başındayim bide.. daha da büyürse
Bence tahta gibi poposu olanlar yapmalı bunu.
Başka spor yapalım biz.bende bırakayim
Bence de. 2 gündür plank yapıyorum ben.Başka spor yapalım biz.
Plankta yapıyorum ama 3 akşamdır yapamıyorum. Misafir gezme piknik derken tüm düzenim şaştı.Bence de. 2 gündür plank yapıyorum ben.
Squat ta bu kadar zamanda etkilemez falan diyorlar ama bilmiyorum ya çok kararsız kaldım niyeysePlankta yapıyorum ama 3 akşamdır yapamıyorum. Misafir gezme piknik derken tüm düzenim şaştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?