- 26 Temmuz 2016
- 617
- 1.192
- 113
- 31
- Konu Sahibi Disipline Girmis BirKadin
- #2.041
Ama söz yarından sonra karar verdim sabah kahvaltı yapıcam akşam hafif geçicem, bol spor yapıp karına yüklenicem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Abooovv enn korktuğum şeydir kilo almış insan görüntüsü spor yapalım fiit bir görüntü oluşturalım derken koca popo olmak istememBugün dinlenme yarın 100 squatla devam edicektim ama yorumları okudum bende de böyle ya popom büyüdü ve bugün bi kişi daha kilo aldığımı söyledi basenden
Tırsıyorum
Aynı şekilde... Birkaç kişiye sordum hemen etki etmez 1 ay sonunda başlar dediler. Eğer kararsızsan bi süre aynı sayıda kal falan denildi ama ben çok kararsız kaldımBugün dinlenme yarın 100 squatla devam edicektim ama yorumları okudum bende de böyle ya popom büyüdü ve bugün bi kişi daha kilo aldığımı söyledi basenden
Tırsıyorum
Efendim canımBence tahta gibi poposu olanlar yapmalı bunu.
Ya aynada baktığımda hoşuma giden bi görüntü çünkü popom şekilsizdi toparlandı ama basenlerim de irileşiyor gibiAbooovv enn korktuğum şeydir kilo almış insan görüntüsü spor yapalım fiit bir görüntü oluşturalım derken koca popo olmak istemem
Ben 80 squata kadar diyetsiz geldim. Bugün başladım diyete. Acaba 100de mi devam etsem? Çünkü 250ye kadar gidiyorAynı şekilde... Birkaç kişiye sordum hemen etki etmez 1 ay sonunda başlar dediler. Eğer kararsızsan bi süre aynı sayıda kal falan denildi ama ben çok kararsız kaldım
Ben normalde 1.81 boyum var. Boya göre kilo az benim 64.5... Ama tipim güzel yani öyle kupkuru değilim.. memlekete geldim annemler dahil popon büyümüş dedi. Zaten şekilsiz bi popom yoktu ama. Daha başındayim ya iyice büyürse diye tedirginim açıkçası..Ben 80 squata kadar diyetsiz geldim. Bugün başladım diyete. Acaba 100de mi devam etsem? Çünkü 250ye kadar gidiyor
Kizz buyuyormu popo? aboo sekillensin falan guzelde buyumesi sikinti olur yawBen normalde 1.81 boyum var. Boya göre kilo az benim 64.5... Ama tipim güzel yani öyle kupkuru değilim.. memlekete geldim annemler dahil popon büyümüş dedi. Zaten şekilsiz bi popom yoktu ama. Daha başındayim ya iyice büyürse diye tedirginim açıkçası..
Evet zayıfmışsın baya. Benim boy 168 kilom 63.6 basenlerim tombikti zaten. İyice büyüdü sanki pufBen normalde 1.81 boyum var. Boya göre kilo az benim 64.5... Ama tipim güzel yani öyle kupkuru değilim.. memlekete geldim annemler dahil popon büyümüş dedi. Zaten şekilsiz bi popom yoktu ama. Daha başındayim ya iyice büyürse diye tedirginim açıkçası..
Şekillendiği için büyüyor gibi de gelebilir canım=)) henüz anlayamadım vallaKizz buyuyormu popo? aboo sekillensin falan guzelde buyumesi sikinti olur yaw
Plank yapıyor muydunEvet zayıfmışsın baya. Benim boy 168 kilom 63.6 basenlerim tombikti zaten. İyice büyüdü sanki puf
Buyurse birakiriz bizde yasu sumo squati hos ama baldirlar icin bence,devam edecem bakalim goricigiz:)Şekillendiği için büyüyor gibi de gelebilir canım=)) henüz anlayamadım valla
Et et büyüse de sıkı olur en azından yağlı olmaz di mi=))Buyurse birakiriz bizde yasu sumo squati hos ama baldirlar icin bence,devam edecem bakalim goricigiz:)
Kaç gündür yapıyordun canım squatıYa aynada baktığımda hoşuma giden bi görüntü çünkü popom şekilsizdi toparlandı ama basenlerim de irileşiyor gibi
En korktuğum şey ince bacaklar büyük popo
Ben:)Az toplaşın hele bakim kimler var
6 gün sanırım canım yarın 100 yapmam gerrkiyor işteKaç gündür yapıyordun canım squatı
Bi kez yaptım oda 20 sn devamlı yapmyormPlank yapıyor muydun
Ben ne bulursam yiyorum valla , kilo vermeyeyim diyekizlar aldığınız kalori miktarı nasıl hem squat yapip hem fazla yerseniz kalcaniz irilesir ama ayni zamanda yediklerinize dikkat ederseniz küçülur ve sekillenir diye biliyorum ben