- Konu Sahibi Disipline Girmis BirKadin
-
- #2.001
bunu yaparken normal squat gibi kalcayi geriye mi veriyoruz yoksa sirt dik dümdüz oturuyor muyuz
otururkene nefes veriyoruz mutlaka, iç bacaklar için çok iyi bi egzersiz ve aynı bu kadın gibi neşe saçıyoruz dört bir yana
aynen normal squat gibi kalçayı geriye veriyoruzbunu yaparken normal squat gibi kalcayi geriye mi veriyoruz yoksa sirt dik dümdüz oturuyor muyuz
Kesinlikle can kurtarıcıhiç olur mu öyle şey sumo squatı candır
tebrik ederim canım sıkılaşman mükemmel gidiyo demekkiKızlar sizlerle birşey paylaşıcam biraz ayıp olucak+18 ama çok mutlu oldum içimde kalmasın eşim göğüslerimin artık aşağıya doğru sarkık olmadığını ve sertleşmiş olduğunu söyledi belki sizleri gaza getirir biraz terbiyesiz oldu özür dilerim
Kesinlikle canım çok sağol yani yaptığınız hiçbirşey boşa gitmiyor kızlar o yüzden yazdımtebrik ederim canım sıkılaşman mükemmel gidiyo demekki
Güzel yapmışsın canımModonnacim bugun 40 mekik 50 sguat bugun iiiim dimidunku acigi kapattim
Telefon yanımda olmadan da yürüdüm. Ama valla squat i nasıl yapcam onu düşünüyorumsüpersinn
belki dinlenme günündür senin deTelefon yanımda olmadan da yürüdüm. Ama valla squat i nasıl yapcam onu düşünüyorum
Ay yok canım ya keşke=)))belki dinlenme günündür senin de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?