Kürkçü Dükkanımdan Kopamiyorum

Ben internetten falan tanışıp edip sevgili olmuyroum yaaa , Cat diye metrobüsten, banka kuyruğundan, yolda seyehat ederken falan insanlarla tanışıyorum 😅 öyle kimdir nedir tanıyayım da uymazsa bırakayım olmuyor, pat diye heyecanla bir şeye başladığım için zaman içinde taniyorum.
Bir de bence insanlar kendilerini ayrılıkta belli ediyorlar, o yüzden çok da tanıma imkanı olmuyor iyiyken.
Adam mesela kız kardeşinin erkek arkadaşının, annesinin yaşça küçük sevgilisinin onlarda yatıya kaldığı bir evde yaşayan adam. Sorsan 'izmirin dağlarında çiçekler acar' 😂😂 huyu suyu sakin,anlayışlı, yokuş görsen yorulma diye sırtına alan, karşı kıtadan annesi sütlaç yaptı sen de ye diye iki vesait gelip sepetime koyup giden,bana yazdığı komik şiirleri kitaplastiran adam.
Mesela ben nasıl tahmin edebilirim ayrılip yeni biriyle mutlu olmaya başladığımda delirip sosyal medyadan anne babama ulaşıp 'sizin kıziniz var yaaaa size yalan söyledi aslında benle gitti' falan diye ulaşacağını?
benim internetten bulduklarım bir elin beş parmağını geçmez o da pandemi sağolsun, sosyalleşmeyi azalttım sonra biraz içime kapandım. öncesinde iş yerinden, ortak arkadaşlardan, hobi çevrelerinden falan birileriyle tanışıp bolca sohbet ettikçe anlama fırsatım oldu.

Burç : terazi, yükselen : ikizler, ay : yay

Hahaha kk'dan astrolog bir arkadaşım var, o da çok sever bu çocuğun enerjisini, tipini falan. Sinastri haritamıza bakmak istemişti , o yüzden çocuğun doğum saatini öğrendim:) bakalim ne diyecek,ben de merakla bekliyorum
Astrolog arkadaşınız kim ay allah aşkına söyleyin ahajskd

Balonyanak Balonyanak ismi🥰 reklam gibi olmasın ama iyi eğitimler almış birisi. Doğum haritası okuma, sinastri ilişki uyumu, horarry tek soru astrolojisi falan konusunda hizmetleri var En Büyük KK dm atabilirsiniz :p
Teşekkür ederim. Bu arada sayfaları tek tek okumaya çalışıyorum çünkü benim de buna benzer bir hikayem var kopsak da kopamıyoruz bizim de nerdeyse 3,5-4 sene oldu. Normalde ben pek buluşma taraftarı değilken geçenlerde buluştuk.Deliyim demişsiniz ama sizinki tatlı delilik sjskddkdk ben harbiden delirdim bi ara deli deli şeyler söyledim bizimki şu an uçurumdan aşağı hızla yuvarlandı inş sizinki öyle olmaz ama kim nerde desin zaten türkiyeye geldiği zaman deneyeceksiniz benim yaptığımı yapmayın akışına bırakın ajskdkd

Haber vermeyi seviyorum ya, çünkü biriyle ilişki icindeyken herhangi başka biriyle flortte kalmayi sevmiyorum,vicdanen rahat hissetmiyorum😅 Aslında bu çocuğa 'haberin olsun' demekten ziyade çiçeği burnunda ilişkimi eski sevgili zirvaliklariyla b.k etmek istemeyisimden .
Mesela bir buçuk sene önce inanılmaz tatli,kimyamizin uyduğu (yukarıdaki arkadaşın dediği gibi yeni traslanmis Yunan heykeli🤤) biriyle tanışmistım, piknik yaptık ,saatlerce konuştuk. Dedim tamam,bu heykelle olur. Ama o dönem de rus bir iş için TRye gelme planlarındaydi. Ben de heykelle bir şeye başlamadan önce benim çocuğa şöyle bir mesaj atmıştım;
Eki Görüntüle 3028190
"Sana önemli bir şey söylemeliyim.Çok tatlı biriyle tanıştım ve eski sevgili sacmaliklariyla b.k etmek istemiyorum. Bu yüzden senle konusmayi bırakmak istiyorum, Türkiye tatilinle ilgili önemli bir sorun olursa tabii ki seve seve yardım ederim ama onun dışında sohbet etmek istemiyorum, eminim beni anliyosundur, eminim ikimiz için de en iyisi bu olur,kendine iyi bak, ve dogumgunun şimdiden kutlu olsun,birkaç hafta önce mektup atmıştım, ayın 15inde ulaşmış olur"
O da cevap olarak 'guzel hediye' demişti 😅😅

Bu tarz mesajlar.. bu mesajdan sonra mesela öyle ara ara yokladı, bir sohbetimiz olmadı.
heykelle de birkaç ay çıktık sadece, tahmin ettiğim kadar harika biri değilmiş, yaptıklarıyla beni üzmeye başlayınca bıraktım.. Derken bir gün bir baktım benim Rus iş yerimin önüne gelmiş
Üstelik benim iş adresimi de bilmezdi, bölge olarak biliyordu,bir de hep fotoğraf attığım penceremden görünen bir camii vardı. Camiiyi bulmuş falan, fotoğraftaki açıdan binami anlayıp foto atmış:)
Tabii ben kayıtsız kalamadim :p tam unuttum derken bir görüşte yine sardım adama...
(çok tatli, onla ilişkimizi yansıtan bir kavuşma anı videom var, habersiz çekim 😍 tanıdık bildik üyelerle paylasabilirim)
Öyle yani:)))
Bi tek ben mi merak ettim 🤣

Keşke otuz olsam, yazın otuz bir olacağım valla🙄 çocuk çocuk dediğim adam da 33 yaşında.

Ben işte her sene iki kere kuruyorum aynı cumleyi:) kendimden sıkıldım. Ama engel de olamıyorum.
Hep aynı hatalari yapıp hep aynı sonuclara hayiflanan insanlar var ya. İşte onlardan olmak istemiyorum.

Son KKya konu açtığımda bana çok yardımcı oldu, yıllarca çözemediğim sorunumda epey ilerledim, bu konu da bana yeni bakisacilari verir diye umid ederek açtım valla :) yazarken heyecanimdan çok aşığım ve tekrar adama koşmak istiyorum gibi anlasildi ama aslında artık ona duyarsizlasmak ,gelmesinin gitmesinin beni heyecanlandirmasina son vermek istiyorum
O zaman her yersen engelleyip yolunuza bakın:) Size yaşattığı en kötü şeyleri anımsayın yardımcı olur belki:)

Herkese merhaba,
Böyle şeylerden konu açmayı hiç sevmem ama bugün konuyla ilgili 4 arkadaşımı darladim, yine de yetmedi. İnsanlara musallat olacagima bir de KK'da paylasayim dedim :)
Ben kendimi bildim bileli şıpsevdi, tanıştığı kişiyle pat diye romansa girebilen, bağlanma/güvenme problemi vs asla olmayan, ilişkide hoşuma gitmeyen şeyler olduğunda kolayca ayrılabilen , ayrildiktan sonra çabucak kendi hayatına bakan, 'bitti diye üzülme,yaşandı diye sevin' mottosuna sarılan, keyifli aşk hayatına sahip 30 yaşında bir kadınım.
Ama malesef ne kadar hayatımdan çıkarsam da tekrar tekrar hayatıma aldığım birisi var.
Bu kişi bana ne zaman mesaj atsa mecazi değil ciddi ciddi fiziksel olarak etkileniyorum. Mesela o anda yemek yiyorsam birden iştahım kapanıyor. Ağzımdan lokma geçmiyor. Kulaklarım ugulduyor,biri bir şey anlatıyorsa duymuyorum bile. Bağırsakların hareketleniyor. Kabızlığa falan birebir 😂😂 hani çok stresliyken bir his gelir ya, bir anda midende bir şeyler oynar, iştahın kapanır,ağzının tadi kaçar.
Heh, tam olarak bu belirtileri yaşıyorum. Ciddi ciddi bağırsaklarima vuruyor adamin mesaj sesini duymak. Beni gerdiği için mi böyle,sevdiğim için mi böyle hiç bilmiyorum.
Bir de onunla konuşurken dikkatim inanılmaz derecede dağılıyor. Çok örnek var da şimdi aklıma gelen birini vereyim; Mesela bu sene tatile giderken, dinlenme tesisinde onu hatirlatan komik bir çorap gördüm , belki yine bulusuruz diye çorabı aldım. Derken o yazdı ben kasaya giderken (ilginç bir tesaduf oldu ama ne zaman adami ansam mutlaka yazar). Ben tabii Leyla,tum algimi çocuğa vermişken kaybolmasın diye boyundan takılan, içinde lensimden parama, kimliğime herşeyimin olduğu çantamı kasada unutmusum 😅 beş parasız,lenssiz şarjsiz kaldım çocukla mesajlasacam diye.
Ya da onunlayken otostop çekmiştik bir keresinde, dalginlikla bindiğimiz adamın ceketini calmisim,çocuğun ceketi diye (sonra ulaştık geri geri tonla yol geldi aldı,daha da otostopçu almaz herhalde). Yani daha neler neler...
Elim ayağıma dolaşıyor, midem bulanıyor, bağırsaklarim çalışıyor... Adama tepkisiz kalamiyorum.
Bu bahsettiğim 4,5 yıllık bir süreç. Çok çok her yerden engelliyorum ,yazmıyorum falan. Ama o bir şekilde ulaşıyor,bir uygulamadan,mailden falan. O yazınca karşı koyamıyorum hemen sazan gibi atlıyorum.
Ha , 4,5 yıldır aşkıyla bir onu mu bekliyorum? Öyle de değil aslında :) hayatıma insanlar giriyor, hatta flortten bir tık öteye gidecek gibi olunca ona da bilgi veriyorum (gavatlik mode:
on).
En son birkac ay önce çok tatlı biriyle bir şeyler denemeye karar verdik. Ben de benim çocuğa yazdım ,böyle böyle diye..günlük sohbetlere - hal hatır sormalara ara verelim diye.
Bana dediği cevap ; "nasıl yani,bu bir daha konuşmayacağız anlamına mı geliyor?"
E, tabii ki :) ama o benim "best ex" immiş. O yüzden hayatımda biri de olsa onla konuşmaya devam edebilirmişiz 😅
Konuşmanın sonunda gerçekten samimiyetle "Lütfen mutlu olmama izin ver ve hayatımdan yavaşça çik" yazdım, "kusura bakma, istersen engelleyebilirsin. Ama senin tarafından olan bir şey olur bu" dedi 🤦
Öyle bir ilişki yani...
Peki bu konuyu niye açtım, 4,5 senenin sonunda?
Şu an Onun ülkesi içler acısı bir halde, tüm dünyanın yaptırım uyguladığı malum yer(Rusya). Zaten turkiye'ye gelmeyi düşünüyordu ama her zamanki gibi birkac ayligina...
Bugün ben kahvaltı yaparken bir seneligine Türkiye'ye yerleşmek istedigini söyledi (şu an başka bir ada ülkesinde yaşıyor) , x bölgesinde ev tutmakla ilgili yardım istedi. O mesajı attigi saniye ben yine mideme yumruk yemiş gibi oldum, iştahım kaçtı, soluğu wc'de aldım, bir strese girdim:) stres mi heyecan mi ona da emin değilim.
Tüm gün boyunca aklımda , görüşür muyuz, benim şehrime gelir mi (en son benim şehrime taşındığında beni on sene yaşlandırdi) , ben onu ziyarete gider miyim, nasıl yapsak, öyle mi , böyle mi... Aklımı toparlayamiyorum, tek aklımdaki şey bir sene aynı sinirlar icinde olacağımız...
İşte , ben bu durumdan çok mutsuzum...onla olan ilişkimiz bir yere varmayacak bir tren yolculuğu gibi..yolculuk güzel ama, bir yere varmıyor.
Hani KKda var ya, uyuz uyuz insanlarla evleniyorlar, 'eee huyunu suyunu biliyordun niye evlendin' diye tersliyoruz..işte ben tam da böyle olurum bu çocukla devam etsem. Coooook farklı iki insanız.
Yani neyini seviyorum diyorum, bir şey de bulamıyorum. Tip desen, bir denize girsin çıksın kıpkırmızı oluyor tüm yaz domates gibi geziyor yanımda. Ondan coook daha yakışıklı insanlar hayatıma girdi. Boy pos desen çelimsiz,175 adam. Robokop gibi sevgililerim olmuştu🙄 huy desem eleştirmeye bayılır, dirdiri sever, asiri titiz. Üstelik Aynı dili konuşmadığımiz gibi ikimizin de İngilizcesi harika iletişim kuracak kadar iyi değil, çoğu zaman anlamiyoruz bile birbirimizi😂😂😂
Mesela ondan başka yabancı uyruklu sevgililerim oldu, hevesle benim için Türkçe öğrendiler, Türkçe kursuna gidenler, evde kendi kendine calisanlar... Bu çocuk ooooonnca ay/yıl gecti,defalarca türkiyeye geldi , Allah razı olsun, bir tarkan'dan yakalarsam Mucks Mucks şarkısını ezberledi, bir de tahin pekmez kebap bal peynir ekmek pilav köfte falan 😅😅 onun dışında soyadımi bile hala düzgün telaffuz edemiyor.
Yani vazgecemeyecek neyi var, ben de bilmiyorum.
Ben adamdan aramızda ülkeler,kitalar varken zaten kopamiyordum, şimdi benim ülkem sınırları içindeyken hiç kopamam , tekrar aynı şeylere başlarız diye korkuyorum.
Bana bir öneriniz var mı?
Tez elden nasıl bırakabilirim bu kötü aliskanligimi? Yoksa zaten artık aynı ülke sınırları içinde olacağız tekrar mi denesem (36. Defa)???
Adamın kötü huyu ne deseniz aslında kötü huyu da yok, garibim. Kendi halinde, işinde gücünde birisi ama inanılmaz zit iki insanız. Ben tam tipik Canıtez türk kadini, o buz gibi soğukkanlı Rus erkeği.. Onun önem verdiği şeyler benim umrumda bile değil,benim önem verdiğim şeyler ona göre gereksiz:) bir de eleştirmeye ,dirdira bayılır. Onun dışında kibar , asla kavgadan tartışma ortamından hoşlanmayan, canın sikkinsa güldürmek için tüm maymunluklari yapan, sevgisini belli eden, elini hiç birakmayan, en iyi gün doğumu/gün batımı nerededir hesaplamayı beceren, akıllı tatlı,maviş birisi.
Ne yapmalıyım sizce?? Zaten dört yıl harcamisim, bir sene daha mı harcasam 😂😂
Bence görüş önünüzde bir yıl olacak, bu bir yılda iyi kötü bir sonuca ulaşacaksınız, bu kadar yıl dönüp dolaşıp ona gelmişsin o da sana, bitmeyen şeyler insanın aklından hiç çıkmıyor, sonu kötü olacak da olsa içinden ne geliyorsa yaşa, ruslarla çalıştım rusça konuşulan ülkelerde yaşadım, özellikle erkekleri biraz farklı bizden, ama yaşanmamışlık insana bir ömür acı veriyor, başkasıyla ne kadar mutlu olsan da aklının bir köşesinde hep acaba mı kalıyor

Bence sürekli yarım kalmış tamamen yasasaniz dogrusuyla yanlışlıyla bu kadar etkilemez sizi bence bu kadar hisse risk almak gerekir bir kere gerçekten deneyin en azından olmazsa denedik olmadı dersiniz :)

Yaaaa beni çok yoruyor : ) hiç sevmediğim insan tipi. İnan ki seçme imkanım olsa arkadaşım olarak bile seçmem.
Misal bir keresinde özendim bezendim kuaforde saçımı fönletip geldim yanına, fön tutunca minik beyazlar havaya kalkıyor ya. Oturttu beni koltuğa,gitti çantasından cimbizini çıkartti, teeek tek tüm beyaz saçlarımı kopardı 😂😂 gözlüğüm vardı, zorla bana lens aldirtti (kendisinin de lensi var). Zorla derken yani,alana kadar dırdır etti.
Sahilde güneş vurduğunda göğüs aramda belli olan tüylere bakıp bakıp 'turk kızlarının burasında hep saç mi var' demişti🙈🙈🙈 (ben de hayır ben maymun soyundan geldim demiştim)
tanıştığımızda işten ayrılmıştım,o vesileyle Rusça öğrenmeye başladım. Onunla öğrendiklerimi paylasirdim, 'ne güzel boş vaktin var, bugün kaç iş başvurusu yaptin' derdi.
Yani napar eder, insanı germeyi başarır 😂 onunlayken çok mutluyum ama aynı zamanda streliyim de. Eleştirmeyi çok sever (ha, takar miyim? Çok da takmam da uyuz olurum)
Bir de bir buzdolabı alacak on gün onu konuşur, derdine düşer, kararsız kalır, alır memnun kalmaz...tam bir mukemmelliyetci,ince eler sık dokur. Bense hiç öyle bir insan değilim.
Ki hiç mukkemmeliyetci olmadigim gibi mükemmel şeylerden de nefret ederim. Odamdaki sevdigim eşyaların çoğu mezattan,ikinci el. Kedim veterinerden,platinli 😅😅 kusurlarıyla , zayıf yönleriyle daha çok severim her şeyi. Tatillerde de yaşanan aksaklıklar hep tatlı anı olarak kalır mesela bende. Ama o 'her şey mükemmel olsun istiyorum,mükemmel olsun istiyorum, gelmişken öyle böyle de olsun istiyorum' diyeee diyeee beni gerer, strese sokar.
Ben mesela spontane tatiller severim. Normalde hep tek gezerim, bir keresinde amasraya gidecekken yolda tanıştığım biri 'inkum daha güzel,orada kamp kur' dedi, tanımam etmem,inkumu da ömrümde duymadım ama ona güvenip rotami değiştirdim:) böyle şeyler beni mutlu eder. Ama o gelmeden once ortak açılan Excell sayfası hazırlar. Yapılacak şeyler, aktiviteler, nesi meşhur falan secenekleri doldurmami ister (sıfır şaka). O da spontanelikten nefret eder.
Bir de ben ailemi yabancı damada ikna ederim ama bu çocuğa ikna edemem çünkü onlarin suyuna gidip bazı şeylere 'he' diyecek bir insan değil. Ona saçma gelen şeylere 'cok saçma ,ama onların da kültürü böyle' demez , direkt 'ne sacma' der. Benim hala ailemle yasamam mesela 'ne sacma' ona göre . Evet,bana göre de saçma ama aynı şehirde yaşıyoruz ve aynı evdeyiz. Bu halleri de beni geriyor mesela. Onunla bir yola girsem ona 'ne saçma',buna 'ne saçma' zaten yolu nihayete erdiremem 🙄
Böyle biri yani. Yoksa yalan,ihanet,çalma,büyük kavgalar falan hiç olmadi aramızda. Uyumlu değiliz o kadar. Ama son zamanlarda ikimiz de kendimizi daha bir törpüler olduk . Artik daha az uyuz oluyoruz .
Onun ne düşündüğüne gelince.. genelde şu şekilde konuşur (bozuk ingilizcemiz ile gozleri kanayan insanlardan özür dilerim)
Eki Görüntüle 3026972
Burada benim ona devamlı ex dememden dolayi dalga geçiyor, ne zaman artık sevgili olmadığımızi hatirlatsam 'yine ayni şarkıya başladın' , 'kitabin ilk cümlesi bu, evet' diye dalga geçer. Ben de bunun ikimiz için önemli bir cumle olduğunu ve bu yüzden devamlı tekrarladigimi söyledim.
O da dedi ki ; ne zaman ayni şarkıya başlasan söylediğim gibi ,bana ex diyebileceğini sanmıyorum, devam etsek harika olabilirdi ama korona yasakları yüzünden gelemedim. Ben senin ex'in değilim, tabii ki şimdiki sevgilin de değilim. Sadece tekrar buluşup tekrar birlikte harika zamanlar gecirebilecegin biriyim . Yarının ne getireceğini kim bilir, belki yarın Türkiye'de bir sahilde,senin sağ elinde bir yüzükle uyaniriz, belki yarın beni her yerden engellersin. Kim bilir
:KK75:
Genel tavrı, genel cumleleri, ilişkimize bakışı bu yönde.
Aslında bence o da bana uyuz oluyor biraz. Çok dile getirmiyor sadece, çünkü soğukkanlı birisi, anlık tepkiler vermiyor benim gibi.
Hmm. Büyü mü yapildi acaba size? :)
Ilk “zit kutuplar birbirini ceker” diye dusunerek okurken, sonradan yazdiklarinizla adamdan ben sogudum :). Her turlu kusuru fark etmesi yetmiyormus gibi bir de yorum yapmasi, o da yetmezmis gibi “kusurlarinizi” yok etmeye calismasi (tum beyaz saclarinizi tek tek cekmesi gibi) onun yaninda pek rahat edemeyeceginizi dusundurdu bana. Gogsunuze killi muamelesi yapmasi, bunu hic sizin duygularinizi onemsemeden sak diye soylemesi vs, cok kirar bu adam sizi ilerde.

Kendiniz de farkindasiniz zaten yanlis kisi oldugunun. Ben henuz biktiracak kadar vakit geciremediginiz icin bu huylarindan nefret etmek yerine, hala sizi heycanlandirdigini dusunuyorum. Burdan bakildiginda kaba, patavatsiz, ve hareketlerine dikkat etmeyen biri gibi duruyor.

Bunlar olmasa, zadece planli, programli, her aktivitesini ozenle secen biri olsa katlanilir. Ama belli ki o bu konularda bile mukemmelliyetci oldugunu iddia ederken, herseyi tembel bir sekilde size yaptirmanin derdinde. Exel i o olusturabilir ama doldurmayi neden size birakiyor? Siz de arastiracaksiniz sonucta. Kendisi de arastirabilir gayette. Simarik hareketler bunlar. Herseyi sizden beklemesi, iyi olmayinca da bozulmasi bana cok itici geldi acikcasi

Herkese merhaba,
Böyle şeylerden konu açmayı hiç sevmem ama bugün konuyla ilgili 4 arkadaşımı darladim, yine de yetmedi. İnsanlara musallat olacagima bir de KK'da paylasayim dedim :)
Ben kendimi bildim bileli şıpsevdi, tanıştığı kişiyle pat diye romansa girebilen, bağlanma/güvenme problemi vs asla olmayan, ilişkide hoşuma gitmeyen şeyler olduğunda kolayca ayrılabilen , ayrildiktan sonra çabucak kendi hayatına bakan, 'bitti diye üzülme,yaşandı diye sevin' mottosuna sarılan, keyifli aşk hayatına sahip 30 yaşında bir kadınım.
Ama malesef ne kadar hayatımdan çıkarsam da tekrar tekrar hayatıma aldığım birisi var.
Bu kişi bana ne zaman mesaj atsa mecazi değil ciddi ciddi fiziksel olarak etkileniyorum. Mesela o anda yemek yiyorsam birden iştahım kapanıyor. Ağzımdan lokma geçmiyor. Kulaklarım ugulduyor,biri bir şey anlatıyorsa duymuyorum bile. Bağırsakların hareketleniyor. Kabızlığa falan birebir 😂😂 hani çok stresliyken bir his gelir ya, bir anda midende bir şeyler oynar, iştahın kapanır,ağzının tadi kaçar.
Heh, tam olarak bu belirtileri yaşıyorum. Ciddi ciddi bağırsaklarima vuruyor adamin mesaj sesini duymak. Beni gerdiği için mi böyle,sevdiğim için mi böyle hiç bilmiyorum.
Bir de onunla konuşurken dikkatim inanılmaz derecede dağılıyor. Çok örnek var da şimdi aklıma gelen birini vereyim; Mesela bu sene tatile giderken, dinlenme tesisinde onu hatirlatan komik bir çorap gördüm , belki yine bulusuruz diye çorabı aldım. Derken o yazdı ben kasaya giderken (ilginç bir tesaduf oldu ama ne zaman adami ansam mutlaka yazar). Ben tabii Leyla,tum algimi çocuğa vermişken kaybolmasın diye boyundan takılan, içinde lensimden parama, kimliğime herşeyimin olduğu çantamı kasada unutmusum 😅 beş parasız,lenssiz şarjsiz kaldım çocukla mesajlasacam diye.
Ya da onunlayken otostop çekmiştik bir keresinde, dalginlikla bindiğimiz adamın ceketini calmisim,çocuğun ceketi diye (sonra ulaştık geri geri tonla yol geldi aldı,daha da otostopçu almaz herhalde). Yani daha neler neler...
Elim ayağıma dolaşıyor, midem bulanıyor, bağırsaklarim çalışıyor... Adama tepkisiz kalamiyorum.
Bu bahsettiğim 4,5 yıllık bir süreç. Çok çok her yerden engelliyorum ,yazmıyorum falan. Ama o bir şekilde ulaşıyor,bir uygulamadan,mailden falan. O yazınca karşı koyamıyorum hemen sazan gibi atlıyorum.
Ha , 4,5 yıldır aşkıyla bir onu mu bekliyorum? Öyle de değil aslında :) hayatıma insanlar giriyor, hatta flortten bir tık öteye gidecek gibi olunca ona da bilgi veriyorum (gavatlik mode:
on).
En son birkac ay önce çok tatlı biriyle bir şeyler denemeye karar verdik. Ben de benim çocuğa yazdım ,böyle böyle diye..günlük sohbetlere - hal hatır sormalara ara verelim diye.
Bana dediği cevap ; "nasıl yani,bu bir daha konuşmayacağız anlamına mı geliyor?"
E, tabii ki :) ama o benim "best ex" immiş. O yüzden hayatımda biri de olsa onla konuşmaya devam edebilirmişiz 😅
Konuşmanın sonunda gerçekten samimiyetle "Lütfen mutlu olmama izin ver ve hayatımdan yavaşça çik" yazdım, "kusura bakma, istersen engelleyebilirsin. Ama senin tarafından olan bir şey olur bu" dedi 🤦
Öyle bir ilişki yani...
Peki bu konuyu niye açtım, 4,5 senenin sonunda?
Şu an Onun ülkesi içler acısı bir halde, tüm dünyanın yaptırım uyguladığı malum yer(Rusya). Zaten turkiye'ye gelmeyi düşünüyordu ama her zamanki gibi birkac ayligina...
Bugün ben kahvaltı yaparken bir seneligine Türkiye'ye yerleşmek istedigini söyledi (şu an başka bir ada ülkesinde yaşıyor) , x bölgesinde ev tutmakla ilgili yardım istedi. O mesajı attigi saniye ben yine mideme yumruk yemiş gibi oldum, iştahım kaçtı, soluğu wc'de aldım, bir strese girdim:) stres mi heyecan mi ona da emin değilim.
Tüm gün boyunca aklımda , görüşür muyuz, benim şehrime gelir mi (en son benim şehrime taşındığında beni on sene yaşlandırdi) , ben onu ziyarete gider miyim, nasıl yapsak, öyle mi , böyle mi... Aklımı toparlayamiyorum, tek aklımdaki şey bir sene aynı sinirlar icinde olacağımız...
İşte , ben bu durumdan çok mutsuzum...onla olan ilişkimiz bir yere varmayacak bir tren yolculuğu gibi..yolculuk güzel ama, bir yere varmıyor.
Hani KKda var ya, uyuz uyuz insanlarla evleniyorlar, 'eee huyunu suyunu biliyordun niye evlendin' diye tersliyoruz..işte ben tam da böyle olurum bu çocukla devam etsem. Coooook farklı iki insanız.
Yani neyini seviyorum diyorum, bir şey de bulamıyorum. Tip desen, bir denize girsin çıksın kıpkırmızı oluyor tüm yaz domates gibi geziyor yanımda. Ondan coook daha yakışıklı insanlar hayatıma girdi. Boy pos desen çelimsiz,175 adam. Robokop gibi sevgililerim olmuştu🙄 huy desem eleştirmeye bayılır, dirdiri sever, asiri titiz. Üstelik Aynı dili konuşmadığımiz gibi ikimizin de İngilizcesi harika iletişim kuracak kadar iyi değil, çoğu zaman anlamiyoruz bile birbirimizi😂😂😂
Mesela ondan başka yabancı uyruklu sevgililerim oldu, hevesle benim için Türkçe öğrendiler, Türkçe kursuna gidenler, evde kendi kendine calisanlar... Bu çocuk ooooonnca ay/yıl gecti,defalarca türkiyeye geldi , Allah razı olsun, bir tarkan'dan yakalarsam Mucks Mucks şarkısını ezberledi, bir de tahin pekmez kebap bal peynir ekmek pilav köfte falan 😅😅 onun dışında soyadımi bile hala düzgün telaffuz edemiyor.
Yani vazgecemeyecek neyi var, ben de bilmiyorum.
Ben adamdan aramızda ülkeler,kitalar varken zaten kopamiyordum, şimdi benim ülkem sınırları içindeyken hiç kopamam , tekrar aynı şeylere başlarız diye korkuyorum.
Bana bir öneriniz var mı?
Tez elden nasıl bırakabilirim bu kötü aliskanligimi? Yoksa zaten artık aynı ülke sınırları içinde olacağız tekrar mi denesem (36. Defa)???
Adamın kötü huyu ne deseniz aslında kötü huyu da yok, garibim. Kendi halinde, işinde gücünde birisi ama inanılmaz zit iki insanız. Ben tam tipik Canıtez türk kadini, o buz gibi soğukkanlı Rus erkeği.. Onun önem verdiği şeyler benim umrumda bile değil,benim önem verdiğim şeyler ona göre gereksiz:) bir de eleştirmeye ,dirdira bayılır. Onun dışında kibar , asla kavgadan tartışma ortamından hoşlanmayan, canın sikkinsa güldürmek için tüm maymunluklari yapan, sevgisini belli eden, elini hiç birakmayan, en iyi gün doğumu/gün batımı nerededir hesaplamayı beceren, akıllı tatlı,maviş birisi.
Ne yapmalıyım sizce?? Zaten dört yıl harcamisim, bir sene daha mı harcasam 😂😂
Dur zamana bırak bence. 😄
Şimdiden kendini sinirlama

Adam kendini best ex olarak konumlandırmış ama siz bence öyle görmüyorsunuz.
Size cevabı bence 1 sene daha kaybetmemeniz için kilit bir kelime olmuş.
Farklı düşünseydi kendini best ex olarak tanımlamaz,farkli bir cümle kurardi ama ben senden kopmak istemem,deneyebiliriz vs diye.
Üzgünüm ama hislerinizin ve beklentilerinizin farklı olduğunu düşündüm okurken. Bu sebeple bence kesip atmalısınız inceldiği yerden.
Sürümcemeli bir durum sizi uzer sadece. Her seferinde aynı şeyi yaşamak en başa dönmek yorucu.
Tabi ben yaşım itibariyle daha realist yaklaşıyor olabilirim ama evlenmeden önce buna benzer bir ilişkiyi ,en sonunda yeter hayatıma devam edicem onsuz diyerek kesip atmıstim. Bir kez bile pişman olmadım. Denenmişi denemek pek birşeyi değistirmez bu kadar uzun süreli ilişkilerde. Ilk ayrılık olsa belki değerimi anladı/değerini anladım durumu olur ama sizin durum daha farklı bence.
Siz bilirsiniz ama bence hayatınizda biri varsa görüşmeyi kesin bu adamla.

X