Kendiniz icin baska emelleriniz mi var? Bu adamdan kopmak istemenizin altinda yatan baska sebepler? Ornegin evlenecek birini bulup, coluga cocuga karismak vs gibi? Veya buraya yazmadiginiz sizin beraber olmanizi imkansizlastiran seyler mi oldu, aldatma, calma, ihanet, yalan vs gibi?
Bazen gorusememek ve mesafeler karsindaki kisiyi oldugundan daha cazip, daha etkileyici sunuyor. Beraber olundugunda, vakit gecirildiginde aslinda hayallerinde buyuttugun kadar harika olmadigini fark ediyorsun.
Yine de herseye ragmen ve beraberken de cekim bu kadar kuvvetliyse, kendiniz icin baska planlariniz yoksa, o zaman karsi koymaya calismaniza anlam veremiyorum. Insan her zaman bu kadar guclu hislere giremiyor. Anlattiginiz kadariyla sanki hersey sizin elinizdeymis gibi. Yani siz isterseniz olurmus gibi, adam dunden razi gibi anlatmissiniz. Tabi durum boyleyse gercekten,o zaman yasayin gitsin diye dusunuyorum. Duygulariniz karsilikliysa neden olmasin? Neden olmuyor zaten orasini da merak ettim :)
Yaaaa beni çok yoruyor : ) hiç sevmediğim insan tipi. İnan ki seçme imkanım olsa arkadaşım olarak bile seçmem.
Misal bir keresinde özendim bezendim kuaforde saçımı fönletip geldim yanına, fön tutunca minik beyazlar havaya kalkıyor ya. Oturttu beni koltuğa,gitti çantasından cimbizini çıkartti, teeek tek tüm beyaz saçlarımı kopardı
gözlüğüm vardı, zorla bana lens aldirtti (kendisinin de lensi var). Zorla derken yani,alana kadar dırdır etti.
Sahilde güneş vurduğunda göğüs aramda belli olan tüylere bakıp bakıp 'turk kızlarının burasında hep saç mi var' demişti
(ben de hayır ben maymun soyundan geldim demiştim)
tanıştığımızda işten ayrılmıştım,o vesileyle Rusça öğrenmeye başladım. Onunla öğrendiklerimi paylasirdim, 'ne güzel boş vaktin var, bugün kaç iş başvurusu yaptin' derdi.
Yani napar eder, insanı germeyi başarır
onunlayken çok mutluyum ama aynı zamanda streliyim de. Eleştirmeyi çok sever (ha, takar miyim? Çok da takmam da uyuz olurum)
Bir de bir buzdolabı alacak on gün onu konuşur, derdine düşer, kararsız kalır, alır memnun kalmaz...tam bir mukemmelliyetci,ince eler sık dokur. Bense hiç öyle bir insan değilim.
Ki hiç mukkemmeliyetci olmadigim gibi mükemmel şeylerden de nefret ederim. Odamdaki sevdigim eşyaların çoğu mezattan,ikinci el. Kedim veterinerden,platinli
kusurlarıyla , zayıf yönleriyle daha çok severim her şeyi. Tatillerde de yaşanan aksaklıklar hep tatlı anı olarak kalır mesela bende. Ama o 'her şey mükemmel olsun istiyorum,mükemmel olsun istiyorum, gelmişken öyle böyle de olsun istiyorum' diyeee diyeee beni gerer, strese sokar.
Ben mesela spontane tatiller severim. Normalde hep tek gezerim, bir keresinde amasraya gidecekken yolda tanıştığım biri 'inkum daha güzel,orada kamp kur' dedi, tanımam etmem,inkumu da ömrümde duymadım ama ona güvenip rotami değiştirdim:) böyle şeyler beni mutlu eder. Ama o gelmeden once ortak açılan Excell sayfası hazırlar. Yapılacak şeyler, aktiviteler, nesi meşhur falan secenekleri doldurmami ister (sıfır şaka). O da spontanelikten nefret eder.
Bir de ben ailemi yabancı damada ikna ederim ama bu çocuğa ikna edemem çünkü onlarin suyuna gidip bazı şeylere 'he' diyecek bir insan değil. Ona saçma gelen şeylere 'cok saçma ,ama onların da kültürü böyle' demez , direkt 'ne sacma' der. Benim hala ailemle yasamam mesela 'ne sacma' ona göre . Evet,bana göre de saçma ama aynı şehirde yaşıyoruz ve aynı evdeyiz. Bu halleri de beni geriyor mesela. Onunla bir yola girsem ona 'ne saçma',buna 'ne saçma' zaten yolu nihayete erdiremem
Böyle biri yani. Yoksa yalan,ihanet,çalma,büyük kavgalar falan hiç olmadi aramızda. Uyumlu değiliz o kadar. Ama son zamanlarda ikimiz de kendimizi daha bir törpüler olduk . Artik daha az uyuz oluyoruz .
Onun ne düşündüğüne gelince.. genelde şu şekilde konuşur (bozuk ingilizcemiz ile gozleri kanayan insanlardan özür dilerim)
Burada benim ona devamlı ex dememden dolayi dalga geçiyor, ne zaman artık sevgili olmadığımızi hatirlatsam 'yine ayni şarkıya başladın' , 'kitabin ilk cümlesi bu, evet' diye dalga geçer. Ben de bunun ikimiz için önemli bir cumle olduğunu ve bu yüzden devamlı tekrarladigimi söyledim.
O da dedi ki ; ne zaman ayni şarkıya başlasan söylediğim gibi ,bana ex diyebileceğini sanmıyorum, devam etsek harika olabilirdi ama korona yasakları yüzünden gelemedim. Ben senin ex'in değilim, tabii ki şimdiki sevgilin de değilim. Sadece tekrar buluşup tekrar birlikte harika zamanlar gecirebilecegin biriyim . Yarının ne getireceğini kim bilir, belki yarın Türkiye'de bir sahilde,senin sağ elinde bir yüzükle uyaniriz, belki yarın beni her yerden engellersin. Kim bilir
Genel tavrı, genel cumleleri, ilişkimize bakışı bu yönde.
Aslında bence o da bana uyuz oluyor biraz. Çok dile getirmiyor sadece, çünkü soğukkanlı birisi, anlık tepkiler vermiyor benim gibi.