Kürkçü Dükkanımdan Kopamiyorum

Ama yazdıklarına göre adamın öyle kötü bi tarafı yok ki aslında,yapılarınız farklı sadece. Onuda ben biraz uzaktan ilişki yaşamanıza bağladım. Yanyana olsanız alışacaksınız belki.
Çok alışmak da beni kötü etkiliyor. Sonra alışıyorum,o gidiyor yoksunluk hissediyorum 🥺
mesela tam bir Türk mutfağı aşığı,o kadar iştahli ki, aşkla ,tikabasa yiyor yemekleri. menüde güzel şeyler görünce mutlu oluyor,gözleri parlıyor. Acikbufe kahvaltı için kurşun atar kurşun yer. O gittikten sonra ben ne zaman güzel kahvalti görsem 'yaa keşke burada olsaydi' diyorum, iştahım kapanıyor. Resmen adam olmadan yediğim lezzetli yemekten pişmanlık duyuyorum (sen olmadan midemden geçmez modu)
Bu seneki gidişinden sonra onunla WhatsApp galerimiz tamamen sunlarla doluydu.
IMG_20220316_020413.jpg

Kahvaltisiyla meşhur bir yere gitmiştim, ne yediysem adama resim video çekip durdum ,sapik gibi 🙈🙈
Yediğimden de tad alamadım.
Bu bir sene onunla olursam binlerce ani daha eklenecek beynime, bir sürü şey daha bana yalnız tad vermez olacak.
Malesef bu da var

Çok alışmak da beni kötü etkiliyor. Sonra alışıyorum,o gidiyor yoksunluk hissediyorum 🥺
mesela tam bir Türk mutfağı aşığı,o kadar iştahli ki, aşkla ,tikabasa yiyor yemekleri. menüde güzel şeyler görünce mutlu oluyor,gözleri parlıyor. Acikbufe kahvaltı için kurşun atar kurşun yer. O gittikten sonra ben ne zaman güzel kahvalti görsem 'yaa keşke burada olsaydi' diyorum, iştahım kapanıyor. Resmen adam olmadan yediğim lezzetli yemekten pişmanlık duyuyorum (sen olmadan midemden geçmez modu)
Bu seneki gidişinden sonra onunla WhatsApp galerimiz tamamen sunlarla doluydu.Eki Görüntüle 3026935
Kahvaltisiyla meşhur bir yere gitmiştim, ne yediysem adama resim video çekip durdum ,sapik gibi 🙈🙈
Yediğimden de tad alamadım.
Bu bir sene onunla olursam binlerce ani daha eklenecek beynime, bir sürü şey daha bana yalnız tad vermez olacak.
Malesef bu da var
E sen bildiğin aşık olmuşsun bu adama :KK70:

Rus kadinlari bile tahamül edemiyor adamlarin soguk olmalarina sen napicaksin bunu demek istiyorum ama bi yandanda aşk bu. Yani o yokken başkasi olabiliyor ama sanirim brad pittde gelse senin maviş geldigi gibi ona gidersin cünkü aşk 😂
dene tekrar gitsin ne kaybedebilirsinki onun yaninda mutlu oldugun sürece sorun yok 🤗

Bir şey okumuştum bu konuda tam olarak net hatirlamiyorum ama hani 6152552 yil sonra karşina ciksa bile o kisiyle bir seyler yaşama istegi, devam etme istegi varsa bunun nedeni yaşanacak hersey yasanmadigi ve yarim kaldiği için beyin bunu unutmuyormuş. Yarim kalan işi tamamlamak istiyormus beynimiz otomatik olarak ve ne zaman o kisiyi gorse yarim kalani devam ettirme istegi oluyormuş. Şuan asiri sacma anlattim ama ifade edemiyorum cunku hatirladigim kadariyla toparlamaya calistim.

Ben genelde ilişkilerin dibini siyirirdim yarim birakmam ondan dolayi boyle bir şey yaşamadim galiba. 😁 Deneyim sunamayacagim.

Yorumlardaki kadar kör kütük aşik oldugunuzu dusunmuyorum. Siz devamli başlamadan hevesiniz kursaginizda kaldigi için takilmissiniz. Kacmak yerine bence artik devamini getirin. 😬 Gercekten asik misiniz degil misiniz o zaman anlarsiniz

Esim yengec Burcu ben terazi ayri dunyalarin insaniyiz. Aslinda hic isim olmayacak biri Ama evet amasi var…Bana cok soguk davrandi bende nasil olur diye merak etmeye basladim. Megerse benle ilgilenmediginden degilmis sadece asosyalmis 🤣 bende gizemli falan sanmistim! Yengec baglandi mi cok baglanan bir burc terazi ise flortoz…

Bir şey okumuştum bu konuda tam olarak net hatirlamiyorum ama hani 6152552 yil sonra karşina ciksa bile o kisiyle bir seyler yaşama istegi, devam etme istegi varsa bunun nedeni yaşanacak hersey yasanmadigi ve yarim kaldiği için beyin bunu unutmuyormuş. Yarim kalan işi tamamlamak istiyormus beynimiz otomatik olarak ve ne zaman o kisiyi gorse yarim kalani devam ettirme istegi oluyormuş. Şuan asiri sacma anlattim ama ifade edemiyorum cunku hatirladigim kadariyla toparlamaya calistim.

Ben genelde ilişkilerin dibini siyirirdim yarim birakmam ondan dolayi boyle bir şey yaşamadim galiba. 😁 Deneyim sunamayacagim.

Yorumlardaki kadar kör kütük aşik oldugunuzu dusunmuyorum. Siz devamli başlamadan hevesiniz kursaginizda kaldigi için takilmissiniz. Kacmak yerine bence artik devamini getirin. 😬 Gercekten asik misiniz degil misiniz o zaman anlarsiniz
Körkütük aşık da değilim bence de. Sadece takıldım kaldım. Aldırış etmemeyi beceremiyorum. Onunla ilgili her şey ilgi çekici geliyor.  Eski telefonumda hafıza problemi vardı, en sevdiğim fotolarımi bile silmek zorunda kalirdim. Ama turistovich isimli koca bir albümüm vardı, onu silmeye kıyamazdim.
Albüm de neden olusuyo biliyor musun? bu çocuk ne zaman bir şeyin,bir manzaranın vs fotosunu çekse, arkadan çaktırmadan ben de onu cekerdim 😂😂
IMG_20220316_031234.jpg

Bunu onla paylaşınca manyaga benzediğimi söylemişti 😂😂
ki haksız değil sanki:KK45:

Körkütük aşık da değilim bence de. Sadece takıldım kaldım. Aldırış etmemeyi beceremiyorum. Onunla ilgili her şey ilgi çekici geliyor.  Eski telefonumda hafıza problemi vardı, en sevdiğim fotolarımi bile silmek zorunda kalirdim. Ama turistovich isimli koca bir albümüm vardı, onu silmeye kıyamazdim.
Albüm de neden olusuyo biliyor musun? bu çocuk ne zaman bir şeyin,bir manzaranın vs fotosunu çekse, arkadan çaktırmadan ben de onu cekerdim 😂😂
Eki Görüntüle 3026956
Bencede degil var biraz 😂😂😂 ben yinede aşk oldugunu düşünüyorum onunla alakali her detaya fazla ilgilisin.
Cidden biri benimle böyle alakali olsa bende kopamazdim ondan yani adamda kopamiyor🤔

Esim yengec Burcu ben terazi ayri dunyalarin insaniyiz. Aslinda hic isim olmayacak biri Ama evet amasi var…Bana cok soguk davrandi bende nasil olur diye merak etmeye basladim. Megerse benle ilgilenmediginden degilmis sadece asosyalmis 🤣 bende gizemli falan sanmistim! Yengec baglandi mi cok baglanan bir burc terazi ise flortoz…
Biz de yengece teraziyiz. Hiç ortak noktası olmayan iki alakasız burç .
Ben yanımda bir diş fırçası macunu bir de şampuanla çıkarım tatile,adam her sivilcesine ayrı krem sürer, losyonlarini falan geceli gündüzlü sürer. Bir kere bana şey demişti 'o kadar kıyafet getirmişsin, ama hiç biri birbiriyle kombinlenmiyor' 😂😂 oysa benim umrum bile değil.
İkimizin de ay burcu yay, "farklı etnik kökenden partnerleri tercih edebilirler" diyordu nette.

Sal gitsin. Aslında adama sürekli düşmesen bu kadar rahat davranamaz rahatsız olduğun şeyleri yapamaz sana, erkek psikolojisi de işte ten uyumu varsa demek ki 🤤

Sen aslında şuan adamla kafan ilişki yaşamaya onayı verdin yanına yandaş arıyorsun bacım. Ben destekliyorum 🤪🤪

Eki Görüntüle 3026956
Yap bunları mesela, hobi olarak yine yap ama adama niye gösteriyorsun be kızım.
Tabi ki senin takıntılı bir manyak olduğunu düşünür ve onun gözüne çekici gelmezsin

Bencede degil var biraz 😂😂😂 ben yinede aşk oldugunu düşünüyorum onunla alakali her detaya fazla ilgilisin.
Cidden biri benimle böyle alakali olsa bende kopamazdim ondan yani adamda kopamiyor🤔
Yap bunları mesela, hobi olarak yine yap ama adama niye gösteriyorsun be kızım.
Tabi ki senin takıntılı bir manyak olduğunu düşünür ve onun gözüne çekici gelmezsin
Manyakligim tek bununla sınırlı değil, benim manyak olduğumu düşünmesi için çoook fazla data var, kendimi saklayamiyorum🙈 bir dogumgununde evine pasta,çiçek götürecek bri Türk bulmuştum -ki çocuk bana adresini verdiğini bile hatırlamıyordu çünkü mektup atarım diye öylesine istemiştim teee haftalar önce oylesine😂😂
Eskiden Instagram'da otomatik çevir özelliği yokken yazdığı şeyleri tek tek,harflere baka baka yandex translateden çevirirdim 'ne yazmış' diye. Öyle öyle kiril alfabesini söktüm 😅 çocuk bunu farkedince 'o kadar ugrasmana gerek yok,merak ettiğin şeyi şöyle,ben sana çeviririm' demişti 🤦 daha çok var manyakligim da,yazmiim:)
Sen aslında şuan adamla kafan ilişki yaşamaya onayı verdin yanına yandaş arıyorsun bacım. Ben destekliyorum 🤪🤪
Aslında tam tersi, çünkü 'hadi bakalım içimde kalmasin' diye diye bugünlere geldim. Yine içimde kalıyor,yine içimde kalıyor 😶
Keşke imkanım olsa da komple hayatımdan çıkarsam. Çünkü böyle boyle tanıştığımda 26ydim, 31 olacağım. Aynı saçma döngüyü sürdüre sürdüre yaş almak istemiyorum. Gerçek bir manyak gibi olmayacak bir şeyin peşinde gençliğimin en güzel günlerini harcamak istemiyorum.
Eşim dostum da bıktı adamdan. Onlardan da 'yaşa kız ne olacak' cümlesi çıkmadı, 'tüh, inşallah gelemez' modundalar 😅 çünkü ben yıllardır böyleyim, malesef.

Eşim dostum da bıktı adamdan. Onlardan da 'yaşa kız ne olacak' cümlesi çıkmadı, 'tüh, inşallah gelemez' modundalar 😅 çünkü ben yıllardır böyleyim, malesef.
Esra ezmeci lik oynamak istemiyorum ama cidden doğru taktiklerle bu sefer hem deneyip hemde onunla olan münasebetin tamamen bitirebilirsin.
Ben büyüdüm değiştim imajına bürün. Ona gerçekten ne hissedersen hisset yakınlaşma, sadece eski bir dost olarak yardımcı ol, o sana yaklaşmak istediğinde saçmalama lütfen aştık biz bunları de geç.
Biriyle birlikte olduğunda yazmışsın mesela ne enteresan, bu resmen bak ben hayatıma birini alıcam lütfen bişi yap bu olmasın demek. Oda bunu biliyor.
Sen ona dost gibi eski bir arkadaş gibi yaklaştıkça oha noluyo benim manyak başkasının manyağı oldu galiba diyecek.
O noktada o senin peşinden gelirse sne zaten ona ilgi duymayacaksın çünkü gözlemlerim göre kadınlar gerçekten değerli hissettirilmektense daha az kıymet verilen ilişkilerden daha çok haz alıyor.
Buda işte tüm bunları kısır döngüye sokuyor

Bu adamın kürkçü dükkanı olduğuna bu kadar güvenmeyin. Nasıl sizin hayatınıza başkaları giriyorsa onun da giriyor. Sonuçta her gün birbirinizi görmüyorsunuz. Vur-kaç takılıyorsunuz, ilişki seviyesine gelmemişsiniz. Hep döner dolaşır birbirimize döneriz diye düşünüyor olabilirsiniz ama adam birine aşık olabilir. Aynı şekilde sizin de hayatınıza bu adamı unutturacak kadar etkileneceğiniz biri girebilir. Ben evlendirme meraklısı değilim, isteyen istediği gibi yaşasın mutluysa kime ne derim. Siz de bu şekilde mutluysanız ve bir beklentiniz yoksa takılın istediğiniz gibi ama "yaa biz bu şapşikle sonunda ciddi takılırız evleniriz" kafasına girmeyin derim.

Kendiniz icin baska emelleriniz mi var? Bu adamdan kopmak istemenizin altinda yatan baska sebepler? Ornegin evlenecek birini bulup, coluga cocuga karismak vs gibi? Veya buraya yazmadiginiz sizin beraber olmanizi imkansizlastiran seyler mi oldu, aldatma, calma, ihanet, yalan vs gibi?

Bazen gorusememek ve mesafeler karsindaki kisiyi oldugundan daha cazip, daha etkileyici sunuyor. Beraber olundugunda, vakit gecirildiginde aslinda hayallerinde buyuttugun kadar harika olmadigini fark ediyorsun.

Yine de herseye ragmen ve beraberken de cekim bu kadar kuvvetliyse, kendiniz icin baska planlariniz yoksa, o zaman karsi koymaya calismaniza anlam veremiyorum. Insan her zaman bu kadar guclu hislere giremiyor. Anlattiginiz kadariyla sanki hersey sizin elinizdeymis gibi. Yani siz isterseniz olurmus gibi, adam dunden razi gibi anlatmissiniz. Tabi durum boyleyse gercekten,o zaman yasayin gitsin diye dusunuyorum. Duygulariniz karsilikliysa neden olmasin? Neden olmuyor zaten orasini da merak ettim :)

Bu adamın kürkçü dükkanı olduğuna bu kadar güvenmeyin. Nasıl sizin hayatınıza başkaları giriyorsa onun da giriyor. Sonuçta her gün birbirinizi görmüyorsunuz. Vur-kaç takılıyorsunuz, ilişki seviyesine gelmemişsiniz. Hep döner dolaşır birbirimize döneriz diye düşünüyor olabilirsiniz ama adam birine aşık olabilir. Aynı şekilde sizin de hayatınıza bu adamı unutturacak kadar etkileneceğiniz biri girebilir. Ben evlendirme meraklısı değilim, isteyen istediği gibi yaşasın mutluysa kime ne derim. Siz de bu şekilde mutluysanız ve bir beklentiniz yoksa takılın istediğiniz gibi ama "yaa biz bu şapşikle sonunda ciddi takılırız evleniriz" kafasına girmeyin derim.
Koyu yere kocaman bir inşallah diyorum:)
Umut vadeden ilişkilere de başlıyorum ama devamında aradığımı bulamıyorum malesef🙄🙄
Bu çocuk için de düşünmedim 'hayatina kimse girmiyordur' diye. O da benim hayatima biri girince aldatılmış hissetmiyordur diye umid ediyorum cunku sadakat besleyecek tarzda bir iliskimiz yok. zaten bu 4,5 yılın çok kısa süresi fiziksel olarak bir arada olabildik. Döndüğü zaman da genelde fazla zaman gecirmeden araya ayrılıklar girdi.
Ama görüştüğümüz dönemlerde yalnız olduğunu düşünüyorum (benim gibi) çünkü evine sıklıkla mektup gönderiyordum, sorun olmuyordu ve tatillerinde sıkça Türkiye'ye geliyordu. Bir de WhatsApp konuşmalarımız ,dort yıllık fotolarımiz hiç silinmeden duruyor telefonunda. Hayatında gerçek bir ilişki olsa bu üç maddede sorun çıkabilirdi..bilmiyorum, ben hep açık olduğum için ondan da aynı açıklığı bekliyorum aslında. Umarım ondan sadakat bekleyen gerçek bir ilişkisi varken gelip gitmiyordur. Eğer böyle bir şey olduğunu öğrenirsem gerçekten tiksinebilirim.

Çocukla da 'inşallah evlenirim'den ziyade, 'Allah korusun, ya kopamiyorum diye evlenirsem' diye düşünüyorum açıkçası 😅 çünkü ben biraz malım bu konuda, bosluguma gelirse böyle şeyler yapabilirim. Sonra BDV müdavimi olurum

Koyu yere kocaman bir inşallah diyorum:)
Umut vadeden ilişkilere de başlıyorum ama devamında aradığımı bulamıyorum malesef🙄🙄
Bu çocuk için de düşünmedim 'hayatina kimse girmiyordur' diye. O da benim hayatima biri girince aldatılmış hissetmiyordur diye umid ediyorum cunku sadakat besleyecek tarzda bir iliskimiz yok. zaten bu 4,5 yılın çok kısa süresi fiziksel olarak bir arada olabildik. Döndüğü zaman da genelde fazla zaman gecirmeden araya ayrılıklar girdi.
Ama görüştüğümüz dönemlerde yalnız olduğunu düşünüyorum (benim gibi) çünkü evine sıklıkla mektup gönderiyordum, sorun olmuyordu ve tatillerinde sıkça Türkiye'ye geliyordu. Bir de WhatsApp konuşmalarımız ,dort yıllık fotolarımiz hiç silinmeden duruyor telefonunda. Hayatında gerçek bir ilişki olsa bu üç maddede sorun çıkabilirdi..bilmiyorum, ben hep açık olduğum için ondan da aynı açıklığı bekliyorum aslında. Umarım ondan sadakat bekleyen gerçek bir ilişkisi varken gelip gitmiyordur. Eğer böyle bir şey olduğunu öğrenirsem gerçekten tiksinebilirim.

Çocukla da 'inşallah evlenirim'den ziyade, 'Allah korusun, ya kopamiyorum diye evlenirsem' diye düşünüyorum açıkçası 😅 çünkü ben biraz malım bu konuda, bosluguma gelirse böyle şeyler yapabilirim. Sonra BDV müdavimi olurum
Ama kopamıyorum yapamıyorum edemiyorum zamanlarını çoktan geçmiş olmanız lazım. Gelen gelsin giden gitsin, yalnız kalmak benim için dert değil diyorsanız güçlü bir kişisiniz. Yani ergen veya 20'li yaşlarda değilsiniz ne nedir bilecek yaştasınız. Benim size söylemek istediğim, o kişinin davranışlarına göre kendinizi ayarlamayın. Sadakat beklemiyorsanız ve siz de sadakat göstermiyorsanız bu adam sıradan bir arkadaş sizin için. Sıradan bir arkadaşın da devamlı ne yaptığı ne söylediği sizi çok da ilgilendirmemeli ve heyecanlandırmamalı. Sırtınızda sizin olmayan bir yükü emaneten taşıyorsunuz. Bir geleceğiniz veya karşılıklı beklentiniz olsaydı bu yük seve seve taşınırdı. Ben zaten istemiyorum dediğiniz biri için ileride pişman değil ama mutsuz olabilirsiniz.

Yabancılar o kim, niye telefonunda resmi var, artık biz beraberiz lütfen sil o resimleri, takipten çık falan demezler. Kimse kimsenin kişisel alanına girmez. Ben ciddi ilişkisi vardır demedim, her an olabilir dedim. Ben aşık oldum evlenmeye karar verdim derse bir anda boşluğa düşmeyin.

Kendiniz icin baska emelleriniz mi var? Bu adamdan kopmak istemenizin altinda yatan baska sebepler? Ornegin evlenecek birini bulup, coluga cocuga karismak vs gibi? Veya buraya yazmadiginiz sizin beraber olmanizi imkansizlastiran seyler mi oldu, aldatma, calma, ihanet, yalan vs gibi?

Bazen gorusememek ve mesafeler karsindaki kisiyi oldugundan daha cazip, daha etkileyici sunuyor. Beraber olundugunda, vakit gecirildiginde aslinda hayallerinde buyuttugun kadar harika olmadigini fark ediyorsun.

Yine de herseye ragmen ve beraberken de cekim bu kadar kuvvetliyse, kendiniz icin baska planlariniz yoksa, o zaman karsi koymaya calismaniza anlam veremiyorum. Insan her zaman bu kadar guclu hislere giremiyor. Anlattiginiz kadariyla sanki hersey sizin elinizdeymis gibi. Yani siz isterseniz olurmus gibi, adam dunden razi gibi anlatmissiniz. Tabi durum boyleyse gercekten,o zaman yasayin gitsin diye dusunuyorum. Duygulariniz karsilikliysa neden olmasin? Neden olmuyor zaten orasini da merak ettim :)
Yaaaa beni çok yoruyor : ) hiç sevmediğim insan tipi. İnan ki seçme imkanım olsa arkadaşım olarak bile seçmem.
Misal bir keresinde özendim bezendim kuaforde saçımı fönletip geldim yanına, fön tutunca minik beyazlar havaya kalkıyor ya. Oturttu beni koltuğa,gitti çantasından cimbizini çıkartti, teeek tek tüm beyaz saçlarımı kopardı 😂😂 gözlüğüm vardı, zorla bana lens aldirtti (kendisinin de lensi var). Zorla derken yani,alana kadar dırdır etti.
Sahilde güneş vurduğunda göğüs aramda belli olan tüylere bakıp bakıp 'turk kızlarının burasında hep saç mi var' demişti🙈🙈🙈 (ben de hayır ben maymun soyundan geldim demiştim)
tanıştığımızda işten ayrılmıştım,o vesileyle Rusça öğrenmeye başladım. Onunla öğrendiklerimi paylasirdim, 'ne güzel boş vaktin var, bugün kaç iş başvurusu yaptin' derdi.
Yani napar eder, insanı germeyi başarır 😂 onunlayken çok mutluyum ama aynı zamanda streliyim de. Eleştirmeyi çok sever (ha, takar miyim? Çok da takmam da uyuz olurum)
Bir de bir buzdolabı alacak on gün onu konuşur, derdine düşer, kararsız kalır, alır memnun kalmaz...tam bir mukemmelliyetci,ince eler sık dokur. Bense hiç öyle bir insan değilim.
Ki hiç mukkemmeliyetci olmadigim gibi mükemmel şeylerden de nefret ederim. Odamdaki sevdigim eşyaların çoğu mezattan,ikinci el. Kedim veterinerden,platinli 😅😅 kusurlarıyla , zayıf yönleriyle daha çok severim her şeyi. Tatillerde de yaşanan aksaklıklar hep tatlı anı olarak kalır mesela bende. Ama o 'her şey mükemmel olsun istiyorum,mükemmel olsun istiyorum, gelmişken öyle böyle de olsun istiyorum' diyeee diyeee beni gerer, strese sokar.
Ben mesela spontane tatiller severim. Normalde hep tek gezerim, bir keresinde amasraya gidecekken yolda tanıştığım biri 'inkum daha güzel,orada kamp kur' dedi, tanımam etmem,inkumu da ömrümde duymadım ama ona güvenip rotami değiştirdim:) böyle şeyler beni mutlu eder. Ama o gelmeden once ortak açılan Excell sayfası hazırlar. Yapılacak şeyler, aktiviteler, nesi meşhur falan secenekleri doldurmami ister (sıfır şaka). O da spontanelikten nefret eder.
Bir de ben ailemi yabancı damada ikna ederim ama bu çocuğa ikna edemem çünkü onlarin suyuna gidip bazı şeylere 'he' diyecek bir insan değil. Ona saçma gelen şeylere 'cok saçma ,ama onların da kültürü böyle' demez , direkt 'ne sacma' der. Benim hala ailemle yasamam mesela 'ne sacma' ona göre . Evet,bana göre de saçma ama aynı şehirde yaşıyoruz ve aynı evdeyiz. Bu halleri de beni geriyor mesela. Onunla bir yola girsem ona 'ne saçma',buna 'ne saçma' zaten yolu nihayete erdiremem 🙄
Böyle biri yani. Yoksa yalan,ihanet,çalma,büyük kavgalar falan hiç olmadi aramızda. Uyumlu değiliz o kadar. Ama son zamanlarda ikimiz de kendimizi daha bir törpüler olduk . Artik daha az uyuz oluyoruz .
Onun ne düşündüğüne gelince.. genelde şu şekilde konuşur (bozuk ingilizcemiz ile gozleri kanayan insanlardan özür dilerim)
IMG_20220316_062933.jpg

Burada benim ona devamlı ex dememden dolayi dalga geçiyor, ne zaman artık sevgili olmadığımızi hatirlatsam 'yine ayni şarkıya başladın' , 'kitabin ilk cümlesi bu, evet' diye dalga geçer. Ben de bunun ikimiz için önemli bir cumle olduğunu ve bu yüzden devamlı tekrarladigimi söyledim.
O da dedi ki ; ne zaman ayni şarkıya başlasan söylediğim gibi ,bana ex diyebileceğini sanmıyorum, devam etsek harika olabilirdi ama korona yasakları yüzünden gelemedim. Ben senin ex'in değilim, tabii ki şimdiki sevgilin de değilim. Sadece tekrar buluşup tekrar birlikte harika zamanlar gecirebilecegin biriyim . Yarının ne getireceğini kim bilir, belki yarın Türkiye'de bir sahilde,senin sağ elinde bir yüzükle uyaniriz, belki yarın beni her yerden engellersin. Kim bilir
:KK75:
Genel tavrı, genel cumleleri, ilişkimize bakışı bu yönde.
Aslında bence o da bana uyuz oluyor biraz. Çok dile getirmiyor sadece, çünkü soğukkanlı birisi, anlık tepkiler vermiyor benim gibi.

X