Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende 10 kilo vermek isterim kurbana kadar
hep aldım hep verdim..
diyete girdim zayıfladım bırakınca gene şiştim şiştim simit oldum
ÇÜNKÜ ÇOK DENGESİZİM.
ya oldukça az yerim ya da çok fazla
Şimdi eminim bu diyetle zayıflayacağım. ama önemli olan korumam olacak :)
Hadi bakalıııım
START !
Başlangıç : 15 temmuz 2016
kilo : 67.7
Hedef : (kurban bayramına kadar ) yani yaklaşık 2 ay
58 olmak :)
güncel (günlük bidiri.)
başlangıç : 67.7
1.gün : 67
Hoşbulduk canımhoşgeldinizzz :)
inşallah istediginiz hedeflere ulaşırsiniz siz de.
Bende varım bende bende konu sahibi aslında bir liste yapmış olsan haftalik takip etsek kilolarimizi nasıl olur ben deniz bayramdan sonra kilo almıştım 67 ye dayanmistim bir haftadır iyi dikkat ediyorum bu sabah 64.4 tüm. BoyuM 1.62 hedef 10 kilo
Kızlar hepinize merhaba bende varım
tartı günümüz var mıdır ne zaman yapalım mesela
sabah tartildim 68.900 ile start veriyorum
evet liste fikri mantıklı aslında yapabilriz. fakat ben her gün tartılıyorum . bildirimi haftalık mı yapalım diyorsunuz siz ? :)
ben her gün tartılıyorum
ama istersenniz bi düzenleme yapabilriz. arkadaşın dediği gibi ilk sayfaya da liste eklerim
hadi bakalım Allah yardımcımız olsuuun :)
bol bol eksilelim inşallah :)
Canım aslında bende hemen her gün tartılıyorum diyet yaptıgım zamanlar ama burda bildirimi haftalık yapsak daaha kolay olur sanki hem senin için hemde kilo vermemiz yavaşladığında morallerimiz bozulmamamış olur liste fikrine de katılıyorum haftalık bi liste yaparsak daha iyi gözlemleriz kendimizi
tamam o halde pazartesileri tartı günümüz olsun kizlaar :) yanii yarın herkes kilosunu bildirsin ben de listeyi olusturayimm :)
Hoşnulduk cnm bugünde iyi geçti ama regli oldum inş şişkinliklerim geçicek ve tartı daha eksik göstericekhoşgeldinizzz :)
inşallah istediginiz hedeflere ulaşırsiniz siz de.
Verirsin tabiki akşam yememek çok önemli bide eğer yapabiliyosan yürüyüş bende 65 tim sadece yürüyüşle 2 haftada 3 kilo verdim şimdi diyetde yapıyorumMerhaba arkadaşlar bende kurbana kadar 10 kilo versem cok iyi olur o kadar azimli değilim ama sizinle ins bende diyet yapabilirim diye katılıyorum kilom 64.5 boyum 160 bende 54 kilo olmak istiyorum
Tamam canım anlaştık yarından itibaren bildirimlere başlıyoruz hadi bakalım rast gele
Merhaba arkadaşlar bende kurbana kadar 10 kilo versem cok iyi olur o kadar azimli değilim ama sizinle ins bende diyet yapabilirim diye katılıyorum kilom 64.5 boyum 160 bende 54 kilo olmak istiyorum
Bugün tartıldım maalesef bi değişiklik yok regliden dolayı((61.4