• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kuran-ı Kerim'le dalga geçmişler!

AngryPenguin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2012
5.278
1.437
248
AKP-Cemaat savaşında yeni ses kayıtları sızdırılmaya devam ediyor.

GERÇEK GÜNDEM - Sızdırılan son ses kaydında gündemi sarsacak sözler geçiyor.

Başçalan adlı twitter hesabından paylaşılan son ses kaydında; iddiaya göre; MİT Müsteşarı Hakan Fidan'a yakınlığıyla bilinen Hürriyet yazarı Metehan Demir ile Egemen Bağış telefonda konuşuyor.
İddiaya göre, Bağış'ın 'Ben her cuma bir ayet sallıyorum' sözlerine ses kaydına göre Demir 'Senin elinde kitapçık (Kuran-ı Kerim) var ordan sallıyorsun' yanıtını veriyor. Yine iddiaya göre Bağış ise şu yanıtı veriyor: 'Kitapçık yok lan, google'a gir. Kuran'da atıyorum kardeşlik, Kuran'da bilmem ne diye search yap hepsi çıkıyor. Oradan bir tane salla gitsin'
Öte yandan iddiaya göre dikkat çeken bir başka söz ise Metehan Demir'in 'Allah'ın Egemen Bağış'tan bir ayet insede bende onu RT etsem' ve Bakara Suresi ile dalga geçen 'Her kim ki Egemen Bağış'ı sevmez, Allah en kısa zamanda onun belasını verir, Bakara 159' sözü durumun ne kadar vahim olduğunu gösteriyor.

Son olarak ise iddiaya göre Metehan Demir'in 'Bu Bakara iyi ya' sözlerine Egemen Bağış gülerek 'Makara' yanıtını veriyor.
HALKIMIZIN DİNİ İNANÇLARINI RENCİDE ETMEMEK İÇİN O KONUŞMAYI YAYINLAYAMIYORUZ
http://www.gercekgundem.com/guncel/32170/kurani-kerimle-dalga-gecmisler
http://haber.sol.org.tr/devlet-ve-siyaset/egemen-bagis-her-cuma-bir-tane-ayet-sallarim-haberi-89586

Son düzenleme:
Para pul , uckurdan sonra simdide Kur 'an 'imi kullaniyorlar ! Rabbim sen yardimcimiz ol .İslah et ..
Bu saatden sonra her iki pardon 3 tarafinda cikan haber vs hepsine mesafeli bakarim ...

egemen bağışın sosyal medya hesaplarına bakın, yorumlar aman aman

yanlız onların twitter team acayip sıkı çalışıyo, muhalifler bireysel

Ses kaydı gün gibi gerçek... buna inanmayan kendini kandırır... :ssz:
Şahsın kandilde hadisler yazdığı saatlerde sipariş ettiği viskilerin belgesini de redhack yayınlamıştı.......

Son düzenleme:
Bu iftiracı çetenin her yeni saldırısı bir öncekinden daha haince,
her senaryosu bir öncekinden çok daha çirkin, çok daha sinsi..

demiş face de, bence yine montaj diceklerdir, millette inanacaktır, her zaman böyle olmadı mı zaten, hiç bir şey değişmiyor yani

Son düzenleme:
bu gerçekten çok ağır, umarım seçmenler bunun ayrımına varır artık, seçmenlere de ağır hakaret var bence burda

hala savunanlara ne diyeceğimi bilemiyorum...yazık.şunları chp li biri yapsa burada asıp keser kalanı da evini yakmaya giderdi...

Neyse yeni ban yedim zaten yine mapusa girmeyim.. :ssz:

hala savunanlara ne diyeceğimi bilemiyorum...yazık.şunları chp li biri yapsa burada asıp keser kalanı da evini yakmaya giderdi...

Neyse yeni ban yedim zaten yine mapusa girmeyim.. :ssz:

zaten burda bile başlığı Angrypenguin nin açtığını görmeden direk başlığa bakanlar hemen chp diye düşünüp başlığa girmişlerdir eminim, çünkü hep böyle bir izlenim yaratıldı kasıtlı olarak yıllardır

Iste bunu bekliyordum:)))
30 martta kaybedeceklerini ve hesap vermeye baslayacaklarini biliyorlar:))
Eeee simdi kamyona bindirdigin Peygamberin (S.A.V) , ickili ortamda okuttugun Kuran-i Kerim in dagittigi "dini cemaat" imajini kurtarma ve tabanini kaybetmeme derdine düstün demi Paralelcik:)))

Artik adim gibi eminim ki s.x kasedi falan filan yayinlamayacaklar:)))
Simdi dagilan imaji kurtarmak ve " aslinda biz degil onlar dini konulari kullaniyor" imaji vermek icin bu yönde tapeler cikacak:))

Bugün kaos planinizin tutmadigini itiraf ettiginiz gündür...

Back