• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kuran-ı Kerim'le dalga geçmişler!

http://www.internethaber.com/metehan-demirden-bir-ozur-daha-geldi-651779h.htm

Metehan Demir, kayıtların internete sızdırılmasından sonra ilk açıklamayı dün gece yapmış ve özür dilemişti.
İşte o açıklama;

Farklı zamanlarda Arapça konuşan Alman taklitleri dahil farklı konuşmalarımı gizlice dinleyip montajlayanları Allaha havale ediyorum. İllegal yollarla insanları dinleyip onları haşa din düşmanı gibi gösteren haysiyet cellatlarının kimsenin Allah sevgisini ölçme hakkı yoktur.
Yine de montajlı ifadeler dahil hassasiyet gösteren herkesten özür dilerim.Bu milletten de elbet birgün birileri özür dileyecektir.
“Ey iman edenler, herhangi bir fâsık size bir haber getirirse, onu iyice tahkik edin, doğruluğunu araştırın.”
“Yoksa, gerçeği bilmeyerek, birtakım kimselere karşı fenalık edip sonra yaptığınıza pişman olursunuz. Hucurat Suresi 6.”

Metehan Demir bu ülkede yıllardır önyargı ve düşmanlığın bitmesi için mücadele veren biri olduğunu belirterek “sağduyu ve vicdanlara açıklamamdır” diyerek şu açıklamayı yaptı:

Beni yıllardır tanıyanlar da bilir ki hayatımda dinimize ve Kur'an'a en ufak bir saygısızlık yapmadım. Haddime de olamaz. Her alanda mağduriyetin giderilmesi için mücadele ettim. Oynanmış da olsa bu kayıtta da bir hakaretin olmadığını göreceksiniz. Aksine tövbe ifadesi yer alıyor. Tabii ki bunların hiçbiri benim mizacım için bahane olamaz. Tam dinlemeden eleştirenlerce kullanmadığım ifadeler üzerinden bir infaza maruz kalsam da iki kişi arasında özel bir konuşmada yine de haddimi aşan ifadeler kullanmış olabilirim. Bu nedenle hassasiyet gösteren herkesi de saygıyla karşılıyorum. Yine de başta beni sevenlerden güvenenlerden kendimden herkesten özür dilerim...

__________________________________________________________________________________

Bugüne kadar hiç bir ses kaydı için kesin montajdır ya da asla montaj değildir demedim , çünkü bu konuda bilir kişi değilim . Öyle olmadığım içinde doğrudan yorum yazmadım hiç .

Bu son ses kaydını dinlediğimde ''dur bakalım '' dedim .

Montaj nedir ?

Bir kişinin farklı zamanlarda ve farklı mekanlarda yaptığı konuşmalardan ; kesip , biçip , derleyip toparlayıp , yeni bir konuşma ortaya çıkarmak yine o kişiye ait (bilir kişi değilim demiştim , açıklamamın amatörlüğünü mazur görün :1: )

O zaman montaj için hangi doneler lazım ? Kişinin o konuşmada geçen kelime , kelime öbeği , alaycı üslup , tam o kelimeyi söylerken attığı kahkaha efekti ... vs .

Şimdi sorarım , Egemen Bağış ? Sen hangi konuşmalarında Kuran ayetleri ile bu şekilde kahkaha ve huşu (!) içinde bahsettin ?

Konuşmaların orjinal halini yayınla . Bakalım sen hangi konuşmada Kuran tilaveti yapmışsın da , diğer bir konuşmada arkadaşınla geyik yaparken bu ikisi harmanlanmış!

Bana koskoca Başbakan , bize kasetlerin gerçek olmadığını kanıtlamak zorunda mı aus demişti bir arkadaşım ? Yahu bana açıklamayacak (açıklamadan kasıt ispat ) bana kesin delil göstermeyecek de kime gösterecek ?

Koskocaaaaaaaaa eski bakan göstersin madem şimdi . Twitter da harcadığı fazla zamandan ayırsın bir zahmet .

Nefret ettim siyasetten nefret !

Ömrü hayatı boyunca AKP ye oy vermeyecek olan seçmen rahat , 30 Martta başka bir partiye destek verecek ve sonucu bekleyecek .

Koşulsuz şartsız AKP desteğini çekmeyen ve sonsuz inanan seçmende rahat , onlarda 30 Martta verecek oylarını partilerine ve sonucu bekleyecek .

Montaj mı değil mi ? Hile mi hurda mı , oyun mu ? Son yılların siyaset ve ülke üzerine oynanan en büyük kirli komploları mı bu , yüzyılın kirli dosyalarının ayyuka çıkması mı ?

30 Martta eve döndüğümde tüm bu yaşananların bir komplo olmadığını düşünürsem ve desteklemezsem ve dahi bu oyuna gelirsem kahrolurum .

30 Martta eve döndüğümde tüm bunlar komplo , bu oyuna gelmeyeceğim dersem ve desteklersem ve dahi bunların hepsi gerçek ise iki kat kahrolurum .

İşim yaş ...

Vicdanımı rahatlatacak hiç bir gelişme yok müspet ya da menfii , ortaya ne çıksa montaj deniliyor , çarkın düzeni error veriyor .

Dedim ya nefret ettim diye bu süreçten . İmrenmiyor değilim , var ya da yok diye bir kalemde üzerini çizenlere . Ben hala hak yememek adına araştırma yollarındayım ...

aynı sıkıntları paylaşıyorum aus...benim inandığım bir gerçek var fakat bu gerçek için bana sunulan bir fırsat yok...ne yaparsam yapayım içim rahat olmayacak...

Egemen Bağış'ın eşinin sesi falan da var bana hiç de montaj gibi gelmiyor. Attilla Özdemir de, Mustafa Altınoklar da aynı anda üst üste konuşmaların montajlanamadığını söyledi.

Son düzenleme:
Türkiye 17 Aralık sonrası eski Türkiye değil. Yolsuzluk ve rüşvet operasyonu sonrası hemen hemen her gün internete yeni bir ses kaydı düşüyor. Ses kayıtlarıyla ilgili adı geçen isimler ise kayıtlara ilişkin montaj ve dublaj savunması yapıyor.

Ünlü yönetmen Mustafa Altıoklar, ses kayıtlarının gerçek olduğunu ve montaj olmadığını iddia etti. Mikro Blog sitesinden açıklamalar yapan Altıoklar, 10 maddelik teknik bir değerlendirme yaptı.

İŞTE ALTIOKLAR'IN O AÇIKLAMASI

MONTAJ YOK1: farklı zamanlardaki konuşmalarda; 1.dip ses 2.ton 3.duygu 4.rezonans 5.şiddet 6.hız 7.eko vb farklılıklar olur. ++

MONTAJ YOK 2: dip ses devamlılığı, montaj olup olmadığının en önemli göstergelerindendir. bir konuşmada ev sesi, diğerinde rüzgar yok ki ++

MONTAJ YOK 3: Bir cümleyi bir konuşmadan, birini diğerinden alsan ve montajlasan, aradaki dip ses devamlılığı kırılır ve seni ele verir.

MONTAJ YOK 4: Aynı ev içinde, aynı cümleyi aynaya dönük söylesen farklı, duvara dönük farklı, perdeye dönük farklı ses çıkar. Montajlanamaz

MONTAJ YOK 5: aynı evde aynı cümleyi aynı yöne doğru ama farklı zamanlarda söylesen,sadece oda ısısı farkında ses farklı çıkar. Montajlanmaz

MONTAJ YOK 6: aynı evde aynı cümleyi aynı yöne doğru ama farklı zamanlarda söylesen,sadece oda nemi farkında ses farklı çıkar. Montajlanamaz

MONTAJ YOK 7: sesleri bağlanarak kullanılmış sözcüklerin arasına girip ayıklayacak ve yukarıda sayılan değerlerde işleyecek teknoloji yok

MONTAJ YOK 8:konuşan 2 kişinin üst üste binen seslerini ayrıştıracak teknoloji yok. seloteypi sayfayı yaralamadan sökemediğiniz gibi.

MONTAJ YOK 9:her ortamın ayrı dip sesi vardır. farklı zamanlarda bile farklı dip sesİ vardır. üst sesi montajlasan ortam sesi montajlanmaz.

MONTAJ YOK 10: dip sesler, ortam sesleri montajlanmaz. kesemezsin, silemezsin, ses sıçrar. seloteypi sayfayı yaralamadan sökemediğin gibi.
http://www.haberartibir.com.tr/gundem/unlu-yonetmen-tek-tek-siraladi-h9747.html

gerçekten çok komik ve içler acısı .
seçimi sabote etmek için iyice zıvanadan çıktı bunlar .
neyse ki seçime az kaldı .
seçim sonrası bunların hepsi bir bir ayıklanacak .
bekleyin..
azzzz sonra ...:ssz:

mustafa altıoklarınız birde kılıçtaroğlunun ses kayıtlarını incelesin. başbakanı öven konuşmaları . ona ne diyecek acaba

erdoğan sevgisini kaset komplalarıyla alt edemezsiniz. istediğiniz kadar kaset yapın montaj yapın
adama sorarlar yahu bu kadar yedin paraları da bu hizmetleri nasıl yapıyorsun.

metehan demirin açıklaması neydi öyle ya,

zaten montaj bile olsa dalga geçmişler işte, valla insanları anlamıyorum, abileri olsa bu kadar savunmazlar, acaba mı derler, bi şüphe olur

tüm eski-yeni kabine, pek mübarek şahane zatlardan oluşuyor da biz göremiyoruz herhalde, yaşasın muhteşem kabine ve akp li milletvekilleri
:37:

Son düzenleme:
metehan demirin açıklaması neydi öyle ya,

zaten montaj bile olsa dalga geçmişler işte, valla insanları anlamıyorum, abileri olsa bu kadar savunmazlar, acaba mı derler, bi şüphe olur

tüm eski-yeni kabine, pek mübarek şahane zatlardan oluşuyor da biz göremiyoruz herhalde, yaşasın muhteşem kabine ve akp li milletvekilleri
:37:

:27::27::27:
$jjggdg.png

Başbakan Yardımcı Emrullah İşler, eski bakanlardan Egemen Bağış’ın internete düşen ses kaydı ile ilgili olarak yakışıksız bir durum nitelemesinde bulundu. İşler ayrıca internete düşen ses kayıtlarının halkın üzerinde bir etkisinin olmayacağını öne sürdü.

İşler, partisinin Ankara Çubuk’ta düzenlediği seçim çalışmalarına katıldı. İşler, katıldığı programlar sonrası basın mensuplarının sorularını cevapladı. Meclis'te yaşanan fezleke tartışmasının hatırlatılması üzerine Emrullah İşler, “Arkadaşlar bu konuda yaşananlar daha önce yaptığım açıklamada söylediğim gibi tamamen siyasi bir şov. Muhalefet dün siyasi bir şov sergiledi Genel Kurul'da. Bu konunun acilen Meclis'e olağanüstü toplantıya çağrılmasını gerektiren bir konu olmadığını daha önce söylemiştim. Bini aşkın fezleke bekliyor. Böyle konular Meclis'te gündeme gelmiyor. Siyasi şov yapmak için bakanlarımızla ilgili fezlekeleri olağanüstü toplantıyla gündeme getirmek istediler ama zaten bizim bakanlarımız Meclis Başkanlığı'na başvurarak soruşturma komisyonu kurulmasında taleplerini ilettiler. Biz de Ak Parti milletvekilleri olarak gerekli imzaları toplayarak başkanlığa müracaat ettik. Soruşturma komisyonu kurulacak.” dedi.

"DALGA GEÇME FİLAN VARSA YAKIŞIKSIZ"
Eski Başmüzakereci ve AB Bakanı Egemen Bağış ile ilgili çıkan ses kaydı hakkındaki düşünceleri de sorulan İşler, “O konuda bildiğim kadarıyla gerekli açıklamaları yapmışlar, özürleri dilemişler. Ben dinlemedim ama öyle dalga geçme falan var ise yakışıksız bir durum. Dolayısıyla özür dilemeleri gerekir, zaten özür dilemişler, bana iletilen bilgide Egemen Bey'in de bu konuda bir açıklaması olmuş. Kaldı ki Egemen Bey, hukuki yollara da başvuracağını söylemiş. Aslında son günlerde bu montajlar, bu kasetler sürekli yayınlanıyor. 30 Mart’ta kadar daha pek çok şey olacağını ben düşünüyorum.” değerlendirmesini yaptı.

İşler, bunların halkın üzerinde bir etkisi olacağı kanaatinde bulunmadığını belirterek, "Aslında başka birilerinin de bu milletten özür dilemesi lazım. Hz. Peygamberi siyasi emellerine alet edenlerin, Hz. Peygambere tweet atma talimatı verdirenlerin veya kamyona bindirenlerin de bu milletten ve İslam ümmetinden özür dilemeleri gerekir" diye konuştu.

"ZOR BİR COĞRAFYADA YAŞIYORUZ"

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün 'Dış mihraklar sözüne inanmıyorum. 3. dünya ülkesi söylemi' sözlerinin hatırlatılması üzerine İşler şu cevabı verdi: "Bu coğrafya sıkıntılı bir coğrafya. Bu coğrafyada acılar yaşandı. Hepimiz şunu biliyoruz ki bu coğrafya üzerinde bir takım oyunlar oynanıyor. Bu oyunlarda sadece içeriden oynanmıyordur. Elbette ki dışarıdan Türkiye üzerinde emelleri olan, ben hep şunu söylüyorum Türkiye uzadığı zaman budanacak kısaldığı zaman sulanacak bir ülke olarak algılandı. Dolayısıyla bu denklemin dışına bu çizginin dışına çıkıldığı zamanda Türkiye’de birçok operasyonlar yapıldı. 12 Eylül öncesi olaylarını hatırlayalım, PKK’nın kurulması vesaire bunlar hep Türkiye’nin uzamasını, gelişmesini, kalkınmasını, ilerlemesini engellemek için yapılan olaylar. Bu örgütlerin dış mihraklardan, dış odaklardan irtibat halinde olmadıklarını söylemek mümkün değil. Zor bir coğrafyada yaşıyoruz. Allah yardımcımız olsun."
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/26048465.asp

aynı sıkıntları paylaşıyorum aus...benim inandığım bir gerçek var fakat bu gerçek için bana sunulan bir fırsat yok...ne yaparsam yapayım içim rahat olmayacak...

Öyle bir durumdayım ki şu kalan 10 günde önüme % 100 şüphe götürmez gerçekler konulsun istiyorum , müspet menfii hiç farketmez , sadece gerçek olsunlar .
Kimse çıkıp inkar edemesin .

Kör göze parmak olan eksiler var zaten , ama benim artılarım da var , eksiler artıları , yanlışları doğruları götürürken bakiye beni tatmin etmiyor .

Bir oy bir oydur değil bu , önünde arkasında dönenlere hiç bir türlü ortak olmak istemiyorum ve yine içimi bir nefret bürüyor hay ben bu işin içine dedirten :52:

Ben dindar bir insan degilim, yani Allaha inancim yok fakat ben asla dindar insanlar ile dalga geçmem, geçemem.
Bu montaj olsa bile, o zaman yine bu cümleler bir yerde söylenmis degilmi? Nasil tepkiler buna karsi bu kadar ilimli olabiliyor?
Ne demek seçimleri sabote etmek? Egemen bagis, böyle seyleri konusmasaydi, sabote edilcek seyler olmazdi degilmi?

Daha bir kaç gün önce bir Amerikali kurani yere atmis diye bir konu vardi ve hiç kimse o kadar ilimli cevap vermiyordu.
Hatta bazeleri "nasil olurda kuran atiliyor ve hiç kimseden tik yok" gibi cümleler sarf edildi.

Bende diyorumki nasil olurda ak parti içinde, lideri müslüman olan, durman basörtülü bacalari düsünen partide, Egemen bagis gibi biri bu kadar yükseldi? Bakan oldu! Basbakanda Egemenin böyle oldugunu kesin biliyordu. Yoksa gerçekten basbakan kadar zeki bir adamin herkes tarafindan (cemaat olsun, kendi bakanlari olsun) kandirildigini inaniyormusunuz?

Ayrica ben cemaatin bunlari kendi menfaati için yaptigini tabiki düsünüyorum. Halkin iyiligine için yapmiyorlar ve elbette bunlar pis oyunlar fakat bunlar ortadaki yalanlari, yolsuzluklari, dine karsi saygisizliklari yok etmiyor .

arkadaşlar ben de kendimce inanan bir insanım..evet bende din ile dalga geçmek falan ALLAH'tan korkan ve korktuğum için değil inancım gereğide saygı duyarım kuran-ı kerimimize...

ama insanların telefonunu dinlerseniz hepimiizn kendi aramızda özel konuşmaları şakalaşmaları var yok mu? yani cımbızla çekersen bizim hakkımız da bile neler neler çıkar.. bu şekilde ülkeyi ne hale getirmeye çalışıyorlar..

sonumuz hayır olur inşallah..

arkadaşlar ben de kendimce inanan bir insanım..evet bende din ile dalga geçmek falan ALLAH'tan korkan ve korktuğum için değil inancım gereğide saygı duyarım kuran-ı kerimimize...

ama insanların telefonunu dinlerseniz hepimiizn kendi aramızda özel konuşmaları şakalaşmaları var yok mu? yani cımbızla çekersen bizim hakkımız da bile neler neler çıkar.. bu şekilde ülkeyi ne hale getirmeye çalışıyorlar..

sonumuz hayır olur inşallah..

Ilk önce Egemen bagis siradan bir adam degil. O bir bakan ve kendisi müslüman oldugunu iddia ediyor. Bu yetmezmis gibi bagli oldugu partinin lideri müslüman, ve o parti müslümanlarin haklarini koruduguu iddia ediyor. Yani Egemenin söyledigi laflar mühin oluyor.

Ve ben sizi bilmem fakat ben dindar olmadigim halde "cuma günleri bakara makara süresinden birseyler atiyorum abi" diye asla birsey söylemem. Siz madem bu kadar dindarsiniz, nasil bu kadar ilimli tepki verebiliyorsunuz? Bunu nasil bir saka olarak görebiliyorsunuz? Adam kendisini resmen müslüman olarak tanitiyor ve Islam ile, kuran ile dalga geçiyor. Bu sizin için normalmi? Yani konum siz degilsiniz, yalnis anlamayin fakat, siz telefonda hiç böyle konustunuzmu arkadaslariniz ile?

Ben dindar bir insan degilim, yani Allaha inancim yok fakat ben asla dindar insanlar ile dalga geçmem, geçemem.
Bu montaj olsa bile, o zaman yine bu cümleler bir yerde söylenmis degilmi? Nasil tepkiler buna karsi bu kadar ilimli olabiliyor?
Ne demek seçimleri sabote etmek? Egemen bagis, böyle seyleri konusmasaydi, sabote edilcek seyler olmazdi degilmi?

Daha bir kaç gün önce bir Amerikali kurani yere atmis diye bir konu vardi ve hiç kimse o kadar ilimli cevap vermiyordu.
Hatta bazeleri "nasil olurda kuran atiliyor ve hiç kimseden tik yok" gibi cümleler sarf edildi.

Bende diyorumki nasil olurda ak parti içinde, lideri müslüman olan, durman basörtülü bacalari düsünen partide, Egemen bagis gibi biri bu kadar yükseldi? Bakan oldu! Basbakanda Egemenin böyle oldugunu kesin biliyordu. Yoksa gerçekten basbakan kadar zeki bir adamin herkes tarafindan (cemaat olsun, kendi bakanlari olsun) kandirildigini inaniyormusunuz?

Ayrica ben cemaatin bunlari kendi menfaati için yaptigini tabiki düsünüyorum. Halkin iyiligine için yapmiyorlar ve elbette bunlar pis oyunlar fakat bunlar ortadaki yalanlari, yolsuzluklari, dine karsi saygisizliklari yok etmiyor .

Bazı konularda haklı olabiilirsiniz . ama bir konuda yazdıklarınıza katılmıyorum ..
Başbakanın elinde bir mıknatıs yokki..... dogru ,dürüs ,illaki inanclı tüm kişileri toplayipda parti kurmadı bu adam .AK parti bir çok kesimi içinde barındırıyor .. aslında bu olgu AK partinin sadece dine yönelik olmadıgınıda gösteriyor ! Sonuçda hükümetlerin kurulma sebebi halka hizmet ..

birde dikkat çekmem gereken bir konu var . E.B konuşmaları gerçekse . duygularımı dile getirmeye kelime bulamıyorum , RABBIM verecekdir cezalarını.ama bir yandanda bu kasetleri vs .piyasaya sürenleri konuşanları çok göremedim ben . onların yaptıklarınada kelimeler yetersiz kalıyor .......:19:

Son düzenleme:
Bazı konularda haklı olabiilirsiniz . ama bir konuda yazdıklarınıza katılmıyorum ..
Başbakanın elinde bir mıknatıs yokki..... dogru ,dürüs ,illaki inanclı tüm kişileri toplayipda parti kurmadı bu adam .AK parti bir çok kesimi içinde barındırıyor .. aslında bu olgu AK partinin sadece dine yönelik olmadıgınıda gösteriyor ! Sonuçda hükümetlerin kurulma sebebi halka hizmet ..

birde dikkat çekmem gereken bir konu var . E.B konuşmaları gerçekse . duygularımı dile getirmeye kelime bulamıyorum , RABBIM verecekdir cezalarını.ama bir yandanda bu kasetleri vs .piyasaya sürenleri konuşanları çok göremedim ben . onların yaptıklarınada kelimeler yetersiz kalıyor .......:19:

Basbakanin "yüzde 50" gibi cümleleri yada kabatas olayinda "o kadin basörtülü olmasaydi tecavüz etmezlerdi" yada "bunlar ateist, bunlar terorist" gibi nice nice cümleleri sarf etmisi bir çok kisimi içinde barindigi gibi göstermiyor.

Yani siz nerden ak partinin sadece dine yönelik olmadigini çikartiyorsunuz anlamadim.

Neden her konusmanin gerçek olmasindan süphe duyorsunuz? Biri size iftira attiginda siz bütün olanaklari kullanip o iftiranin yalan oldugunu ispat etmek istemezmisiniz? Bu kaset olaylarinda hiç biri, bu basbakan olsun, bu Egemen Bagis olsun, kilin bile kipirdatmadilar yalanlamak için. Bu bile size baze seylere anlatmiyormu?

Ve bu kaset olaylarinda hep ayni yorumu diyorum "Allah katinda cezalandirilacaklar". Niye bu dünyada cezalandirilmiyorlar? Nice yazarlar cezaevine atildilar en ufak bir alay, dalga konusu oldugunda.

Ayrica farz edelimki basbakan bunlari bilmiyordu, niye egemene karsi tepki yok? Hatta bunun yerine twitteri banlamaya tehdit ediyor?

Siz bu kasetleri çikartanlara niye kiziyorsunuzki? Sonuçta dogrulari ortaya konuluyor. Siz dogrulari bilmek istemiyormusunuz?

Son düzenleme:
Basbakanin "yüzde 50" gibi cümleleri yada kabatas olayinda "o kadin basörtülü olmasaydi" yada "bunlar ateist, bunlar terorist" gibi nice nice cümleleri sarf etmisi bir çok kisimi içinde barindigi gibi göstermiyor.

Yani siz nerden ak partinin sadece dine yönelik olmadigini çikartiyorsunuz anlamadim.

Neden her konusmanin gerçek olmasindan süphe duyorsunuz? Biri size iftira attiginda siz bütün olanaklari kullanip o iftiranin yalan oldugunu ispat etmek istemezmisiniz? Bu kaset olaylarinda hiç biri, bu basbakan olsun, bu Egemen Bagis olsun, kilin bile kipirdatmadilar yalanlamak için. Bu bile size baze seylere anlatmiyormu?

Ve bu kaset olaylarinda hep ayni yorumu diyorum "Allah katinda cezalandirilacaklar". Niye bu dünyada cezalandirilmiyorlar? Nice yazarlar cezaevine atildilar en ufak bir alay, dalga konusu oldugunda.

Ayrica farz edelimki basbakan bunlari bilmiyordu, niye egemene karsi tepki yok? Hatta bunun yerine twitteri banlamaya tehdit ediyor?

Siz bu kasetleri çikartanlara niye kiziyorsunuzki? Sonuçta dogrulari ortaya konuluyor. Siz dogrulari bilmek istemiyormusunuz?

elimden geldigince cevaplamaya çalışayım:42:

bu kasetleri çıkaranlara neden kızıyorum ? kiri kirle yıkarsanız her ikiside kirlidir.... hiç bir yanlışı şahsım adına savunmam E.B savunmuyorum . Belki şu an siz benim kadar kızgın deyilsiniz :ssz:

Ha başbakan niye tepki vermiyor ? onu ben bilemem kendisine sormak lazım ...belkide şeçim öncesi sadece tepkisiz almayı yeyliyordur . ama tepkisiz kalacagını sanmam bunu alenen yapmasada ..

Suçlulara ceza konusunda ise size katılıyorum kim olursa olsun hak ettiginin cezasını çekmeli :31: ak partilide olsam kimseyi hatasız göremem .hatasız görülmeside hoş görmem .... ha diyebilirsinizki o zaman niye eleştirmiyorsunuz . eleştirmedigimi kim diyorki .:34:

Ak partinin sadece dine yÖnelik olmadıgını nerdenmi çıkarıyoruz ...
Buna yazacak bir çok cevabım var aslında ama ayrıntıya çok girmeyim ...

..mesela şu anda 10 sene öncesine göre TÜRKİYE'mizin yurtdışındaki konumuna bakmak bunlardan biri olabilir ....
...12 senelik bir iktidarın daha 1.2. yıldır başörtüsü sorunana yeni el atması olabilir mesela ....
.. her evde ( yakıt bu kadar pahalı olmasına ragmen )birden çok otomobil olması mesela.....vs vs .....

kasetlerin gerçek ollup olmadıgına neden inanmadıgımıza gelince .... kendi adıma konuşayım bu konuda ;hangi taraf olursa olsun artık vesafeliyim .. çünki her sabah gazete başlıklarına bakıyorum .. tüm medya ,herkez kendi göründe aşırı uç noktada... artık iki tarafda inandırıcı deyil , ellerindeki tum kozları kulanıyorlar ....

sormadıgınız şu soruyu ben sorayım sizin yerinize . HALA AYNI PARTİ yemi oy vermeyi düşünüyorsunuz ?

EVET ..
nedenide şu ... bana bir şeçenek söyleyin şöyle her dedigi dogru Türkİye'yi uÇuracak . her kesime aynı davranacak .. Şu gelinen son noktada ülkemizi ayakda tutabilecek güçde olacak .. VARMI BÖYLE BİR ŞEÇENEK ????????????????
Daha öncede yazdım AK parti bugun bu güçdeyse bu oy oranına sahipse nedeni muhalefet partileridir !
[/B]

Son düzenleme:
elimden geldigince cevaplamaya çalışayım:42:

bu kasetleri çıkaranlara neden kızıyorum ? kiri kirle yıkarsanız her ikiside kirlidir.... hiç bir yanlışı şahsım adına savunmam E.B savunmuyorum . Belki şu an siz benim kadar kızgın deyilsiniz :ssz:

Ha başbakan niye tepki vermiyor ? onu ben bilemem kendisine sormak lazım ...belkide şeçim öncesi sadece tepkisiz almayı yeyliyordur . ama tepkisiz kalacagını sanmam bunu alenen yapmasada ..

Suçlulara ceza konusunda ise size katılıyorum kim olursa olsun hak ettiginin cezasını çekmeli :31: ak partilide olsam kimseyi hatasız göremem .hatasız görülmeside hoş görmem .... ha diyebilirsinizki o zaman niye eleştirmiyorsunuz . eleştirmedigimi kim diyorki .:34:

Ak partinin sadece dine yÖnelik olmadıgını nerdenmi çıkarıyoruz ...
Buna yazacak bir çok cevabım var aslında ama ayrıntıya çok girmeyim ...

..mesela şu anda 10 sene öncesine göre TÜRKİYE'mizin yurtdışındaki konumuna bakmak bunlardan biri olabilir ....
...12 senelik bir iktidarın daha 1.2. yıldır başörtüsü sorunana yeni el atması olabilir mesela ....
.. her evde ( yakıt bu kadar pahalı olmasına ragmen )birden çok otomobil olması mesela.....vs vs .....

kasetlerin gerçek ollup olmadıgına neden inanmadıgımıza gelince .... kendi adıma konuşayım bu konuda ;hangi taraf olursa olsun artık vesafeliyim .. çünki her sabah gazete başlıklarına bakıyorum .. tüm medya ,herkez kendi göründe aşırı uç noktada... artık iki tarafda inandırıcı deyil , ellerindeki tum kozları kulanıyorlar ....

sormadıgınız şu soruyu ben sorayım sizin yerinize . HALA AYNI PARTİ yemi oy vermeyi düşünüyorsunuz ?

EVET ..
nedenide şu ... bana bir şeçenek söyleyin şöyle her dedigi dogru Türkİye'yi uÇuracak . her kesime aynı davranacak .. Şu gelinen son noktada ülkemizi ayakda tutabilecek güçde olacak .. VARMI BÖYLE BİR ŞEÇENEK ????????????????
Daha öncede yazdım AK parti bugun bu güçdeyse bu oy oranına sahipse nedeni muhalefet partileridir !
[/B]

Bakin ben cemaatin hayrani degil, chpninde hayrani degilim. Dediginiz gibi ikiside kirlidir fakat ak partide yine daha çok suç buluyorum cünkü onlar iktidar, bu ülkeyi yönetmek ile hükümlü olan parti. Ak parti güçünü dogru muhalefetten aldi fakat onca yil cemaattende almisti ve daha önemlisi, Amerikadanda almisti. Cemaat simdi böyle davraniyor ise, bu Erdoganin sayesindendir. Onca yil beraber oldular ve sonradan artik Erdogan bagimsiz olmak istediginde cemaatte "yok öyle bir dünya" diyor. Ki dün'e kadar yiyen cemaat, Erdoganda koltuk, güç sevdasi var ise, cemaatte niye olmasin?

Basbakan, yada ak parti Türkiyeyi sizce hangi konuda uçuracak? Twitter'i kapatarakmi? Nasil ayni kesime ayna davranacak? Basbakan "alevilik nedir ki? Sadece Hz Ali'yi sevmek ise bende Aleviyim" diyen bir insandir. Alevi kökenli biri olarak bu çok incitici bir laftir. Ve basbakanin böyle birçok laflari olmustur. Ve siz daha halen "her kisime hitap eden parti" diyorsunuz. Bunu gerçekten anlamadim.

Sahsi görüsüm su an hiç bir parti iyi degil fakat artik chp kötünün iyisi oldu. Ben avrupada yasiyorum. Burda bir bakanin borsada önbilgi ile hareket ettigi için iddialar vardi ve o bakan istifa etmek zorunda kaldi. Ve bunlarda sadece iddia di. Erdogan gerçekten devlet adami olsaydi istifa ederdi. Güç gösteresini, koltuk sevdasini girmezdi. Yada gerçekten devlet adami olsaydi Berkin Elvan'in için rahmet dilerdi ve terrorist demezdi. O zaman "chp ölüleri kullaniyor" iddiasina kendisi ayni duruma düsmüs olmazdi. Ve böyle nice nice örnek verebilirim.

Zamaninda Baykal'a "ne mahremi? bunlar genel genel" diyen adam simdi tam tersi söylüyor. Yani kisacasi bir dedigi ikiyi tutmayan adama niye halen oy vermek istiyorsunuz? Baykal bile (ki baykali da hiç bir zaman sevmemisimdir) istifa etmiste bir seks kasetinden dolayi.

Aslinda çok söylenecek sey var, ben sadece bir kaç konuya degendim. Zaten bu son mesajim olacak, yoksa çok fazla konu disi oluyor ve bu site kurallarina göre yasak.

Son düzenleme:
Ilk önce Egemen bagis siradan bir adam degil. O bir bakan ve kendisi müslüman oldugunu iddia ediyor. Bu yetmezmis gibi bagli oldugu partinin lideri müslüman, ve o parti müslümanlarin haklarini koruduguu iddia ediyor. Yani Egemenin söyledigi laflar mühin oluyor.

Ve ben sizi bilmem fakat ben dindar olmadigim halde "cuma günleri bakara makara süresinden birseyler atiyorum abi" diye asla birsey söylemem. Siz madem bu kadar dindarsiniz, nasil bu kadar ilimli tepki verebiliyorsunuz? Bunu nasil bir saka olarak görebiliyorsunuz? Adam kendisini resmen müslüman olarak tanitiyor ve Islam ile, kuran ile dalga geçiyor. Bu sizin için normalmi? Yani konum siz degilsiniz, yalnis anlamayin fakat, siz telefonda hiç böyle konustunuzmu arkadaslariniz ile?

ya ben zaten yazdım kur'an ile dalga asla geçmem.. ama herkezin kendi arasında şalalaşması ister kabul edin ister etmeyin vardır...ve ayrıca akp li diye herkez milli selmaetçi de değil..akp de anap mhp chp dyp ve diğer sağ partiler var..insanların telefon konuşmalarıyla siyaset yapılırsa herkez yanar..kimler neler neler konuşuyodur arasında..o anlık arkadasıyla şakalaşmasını insanlara karsı kullanmak siyaset değildir..

ben kendi adıma böyle düşünüyorum.. akp ye yapanlar yarın başka bir X partisine de yapar..bu gidişle ülke yönetilemez hale gelir.. parti veya kişi olarak bakmamak lazım.. gidişat iyi değil..insanları seni dinlerim bak, videonu çekerim dikkat et diyerek korkutarak ülkeyi yönetmekten kolay ne var.. tehditle herkez kalleşçe ülke yönetir..ben böyle düşünüyorum..

ya ben zaten yazdım kur'an ile dalga asla geçmem.. ama herkezin kendi arasında şalalaşması ister kabul edin ister etmeyin vardır...ve ayrıca akp li diye herkez milli selmaetçi de değil..akp de anap mhp chp dyp ve diğer sağ partiler var..insanların telefon konuşmalarıyla siyaset yapılırsa herkez yanar..kimler neler neler konuşuyodur arasında..o anlık arkadasıyla şakalaşmasını insanlara karsı kullanmak siyaset değildir..

ben kendi adıma böyle düşünüyorum.. akp ye yapanlar yarın başka bir X partisine de yapar..bu gidişle ülke yönetilemez hale gelir.. parti veya kişi olarak bakmamak lazım.. gidişat iyi değil..insanları seni dinlerim bak, videonu çekerim dikkat et diyerek korkutarak ülkeyi yönetmekten kolay ne var.. tehditle herkez kalleşçe ülke yönetir..ben böyle düşünüyorum..

Buna daha halen sakalasma diyorsunuz ya, resmen pes diyorum. Bunu bir Amerikali yapmis olsaydi asli öyle bakmazdiniz.
Gerçekten daha fazla söze gerek yok artik... :ssz:

Bunu bir Amerikali yapmis olsaydi asli öyle bakmazdiniz.

Veyahut başka bir parti mensubu bir zat'ın böyle bir konuşması deşifre edilseydi. Çok özür dilerim sizlerden, sadece malesef söylendiği için, her seferinde mevzu inanç olunca bir kesim böyle yaftalandığı için yazıyorum: "İşte dinlediniz değil mi? Ayetlerle Kuran'la dalga geçiyorlar, biz demiştik bunlar ateist diye, bunlar bunlar kuran'ı da yakan bunlar, yaktılar, yıktılar, birde utanmadan dalga geçiyorlar benim kardeşimin, benim bacımın inancıyla. Sen kimsin? Sen kim oluyorsunda dini, kuran'ı diline doluyorsun? " gibi bir ayıplama, kınama, hatta yuhalama olur muydu olmaz mıydı?

Sarf edileceğini düşündüğüm sözler için tekrar özür dilerim, insanlar ateist, deist, müslüman, alevi kavramlarını aşağılama, yaftalama vb olarak kullanmamalı ya da inancı tekelleştirmemeli, inanç müstakildir, şu sözü çok severim, parayla imanın kimde olduğu bilinmez, isteyen Allah'a inanır, isteyen yaradılışın bilimsel bir açıklaması olduğuna inanır.

Back