- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.244
- 823
- Konu Sahibi ispanakliborek
karsta veya erzurumda bi imam konuşmuştu onu duymuştum. genelleme yapamazsın bu konuda . başbakan onların yanında değildi . ama içkili oldukları öpüştükleri ayakkabı ile girdikleri görüntüler var. bunları inkar edemezsin. yabancılar bile camiye girerken başlarını kapatıyorlar. bana geziyi savunma. yolsuzluk yolsuzluk diyorsunuz ya gözünüzle gördünüz mü. ben anlamıyorum konduramıyorum da başbakan da dese kemal kılıçtaroğlu sskyı batırdı yine inanmammmnmm. görmedim yorumda yapamam. allah bana sorar. ben bunu biliyorum. ama sizler her konuda yorum yapıyorsunuz maşallah.
Öpüşmek mi ? Nerede gördünüz Allah aşkına ya bana bir video bir resim gösterin lütfen bakın yine aynı şeyi yapıyorsunuz. Öpüşmek içkiyle girmek filan yok imam da bunu söyledi ve sürüldü neden sürülüyor yaa can havliyle insanlar tomadan, gaz fişeğinden kaçarken ayakkabılarını çıkarmayı düşünemezler ben geziyi mi savunuyorum şimdi onu mu çıkardınız bundan ne kadar da kendinize yontuyorsunuz şu an halaa.
Burada konuyu yine unuttunuz bakıyorum. Film hakkında yorum yapıyorlar mı şöyledir böyledir diye yapıyorlar. Ama yolsuzluklar, hırsızlıklar soruluyor sus ps kalıyorlar bakın devlet üzerinden değil genel olarak bile evet bunlar kul hakkı yemektir, günahtır diyemiyorlar. Hani dediniz ya siz dediniz devlet işine din karışmaz dediniz dimi. Ben de onun üzerinde yazdım madem devlet işine din karışmaz işlerine gelen yerde çokta güzel karışıyor dedim devlet işine, akp ye oy vermeyenlere camide hutbe okutup namaz kılmaya gelenlere biz kendi deyimleriyle muhalifleri gemiyi batırmakla suçluyorlar bu devlet işe karışmak değil mi o zaman buna karışıyorlarsa Allah katında herkesi eşit göremiyorlarsa bu iddialara da cevap vermeleri gerekir değil mi.
Ayrıca kaç kere söyledim başbakan da gözüyle görmediği halde içki içtiler görüntüleri var dedi öpüştüler görüntüleri var dedi Allah rızası için lütfen bana o görüntüleri gösterin hani bana başbakanın yolsuzluk hırsızlığını gözünüzle gördünüz mü diyorsunuz ya. Başbakanın aleni konuşmaları var camide içki içmelerinin ses kaydı görüntüsü var mı eğer onların konuşmaların ses kaydı olsaydı anında inanırdınız bakın işte camide neler konuşmuşlar diye ama camilerde akp savunulp biz muhalif ilan ediliyoruz bunlar konuşulurken sorun yok. Neden ya neden ispat edemedi bir kuruma analiz ettiremedi kanıtlarla kendini hem kendi halkına hem dünyaya karşı aklayamadı ben bir konuşma varsa ve öyle olmadığı hiçbir belgeyle ispatlanamıyorsa inanırım elbette başbakan çıkıp çaldım diyecek hali yok ya ama o ne derse inanıp kanıt belge istemeyenler oldukça adam ne dese inanırsınız. Burada Kılıçdaroğlu çıkıp yolsuzluk yaptılar demedi fark orda ses kayıtları var. Olayı yine nerelere çektirdiniz. Kendi dediklerinizle kendiniz çelişiyorsunuz. Hem gözünüzle gördünüz mü diyorsunuz başbakan için hem de hiçbir ses kaydı,görüntüsü olmayan hatta başbakanında kendi gözüyle görmediği camide öpüştüler içki içtiler olayına inanıyorsunuz komik.