• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kuran-ı Kerim'le dalga geçmişler!

egemen bağış, twitter da: "Bagis'in imanını sorgulayanlar;birde kendinize paralel yapının Erdoğan'dan sonra neden en çok ona montajlarla iftiralarla saldırdığını sorun" bu cümleyi RT etmiş, hala kibir, kendini nasıl bir yerde görüyorsa

ama bence bundan kurtulamıcak artık

Son düzenleme:
zaten burda bile başlığı Angrypenguin nin açtığını görmeden direk başlığa bakanlar hemen chp diye düşünüp başlığa girmişlerdir eminim, çünkü hep böyle bir izlenim yaratıldı kasıtlı olarak yıllardır

maalesef.... :ssz:
bu arada hala inanmayanlar! Ses kaydınıb gerçek olduğunu belirten telekom kayıt no'su yazıyor! Tabi hiç dinlemeden konuştuğunuz için bilmeyebilirsiniz..

Telekomdan no suna dayanarak orjinalini isteyn bakalım ne çıkacak.... ;)

Hayır bir insanın; ses kaydına inanmayıp, yıllar yıllar önceki bir gazetenin küpürunu delil olarak gösterip yıllar yıllar önceki bi olayı çözdüğünü iddia etmesi de ironide uzay!

Aksi görüntüler çıkmasına rağmen kabataş olayına inananlar imamın aksi ifadelerine rağmen camide içki yalanina inananlar bunlara montaj diyor ya benim kafa gidiyor.

Atatürkü kullanmayın diye isyan ediyolar dini sömürüyorlar. Iki tarafa da söylüyorum bi bitmediniz. Şu ülkede olanlara zerre tahammulum kalmadı.

seçimlere az kaldı.
bende merakla bekliyorum seçimlerden sonra yine ses dinlemeleri ortaya çıkacak mı ?
kafama takılan,bu insanlar yeni telefonu keşfetmediler herhalde
telefon yıllrdır kullanılan bir cihaz.
ama nedense yeni keşfedip ilk kez telefonla konuşuluyormuş gibi herşey yeni ortaya çıkıyor.
bu insanlar bugüne kadar havadan sudan konuştuda bugün mü konuşmalarının rengi değişti.

Neredeyse 100 tane tane ses kaydi cikti.hepsimi montoj ? Ki bence montaj diyenlerde bal gibi biliyorlar gercek oldugunu ama taptiklari adamin savunulacak bir tarafi kalmadigindan montaj demek islerime geliyor.egemen bagis bile kayitta Türkiye bu diyerek olayi ozetlemis ben daha ne diyim.onlar dindar ama onlarfan olmayan herkes dinsizdi ya hani bu kayitta size kapak olsun.yalniz su kayittaki kisiler cehapeden falan olsa suan linc ediliyordu :) fazil sayi unutmadik bakalim bu ses kaydina herhangibir tepkiniz olacakmi sanmiyorum ama neyse

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

:ssz::ssz:
$BjCd-eICUAAd68X.jpg
$BjCHwvqCAAAtLEc.png
$suyuýýu.png

Son düzenleme:
ben hep diyorum bi dünya kaset bi dünya ses kaydıda çıksa hepsine montaj derler :34: oyüzden ne çıkarsa çıksın beyinleri değişmedikten sonra yapıcak bişey yok mağlesef :ssz::ssz:

Ah ah bilmediğimiz okadar çok şey varki, başbakan ne dolaplar çevirmiş, daha ne kasetler ne görüntüler çıkıcak çok yazık çok! Başbakan çok yazık etti!

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Tabi ki inanmak zorunda değilsin. Ama ne idüğü belirsiz bi gazete kupürune göre kubilay gerçeğini ortaya koyduğunu söyleyip simdi de amannn montaj bunlar demen komik kaçıyor.

Bu kayıtların montaj olduğuna zerre inanmıyorum. Bir tarafta dinlediğim konuşmalar diğer tarafta olmayan kabataş olayını aylarca olmuş gibi gosteren ,Pkk ile görüşen serefsizdir diyip görüştuk yine görüşüruze gelen vs(yazmakla bitmez) bir başbakanin sözleri. Bu başbakana inanmak için bi sebep goremiyorum.

BAĞIŞ: “ OĞLUM HER CUMA BİR AYET SALLIYORUM”
Akp bakanı Egemen Bağış'ın Allah'In ayetleriyle dalga geçtiği ortaya çıktı !
habr288-624x360.jpg

[h=4]Başçalan’ın internete sızdırdığı son ses kaydında Egemen Bağış’ın Kur’an sureleriyle dalga geçtiği konuşması dinleyenleri şoke etti!. Sosyal medya sallandı.[/h]Başbakan Erdoğan’a en yakın isimlerden biri ve AB Bakanı Egemen Bağış ile gazeteci Metehan Demir arasında geçtiği iddia edilen ses kaydında Kur’an ile dalga geçilmesi dikkat geçti.
Metehan Demir’in Egemen Bağış’ın twitter hesabında paylaştığı bir ayeti görmesi üzerine Bağış’ı telefonla arıyor. Kur’an ayetiyle dalga geçercesine ‘Güne nurla başladım, duayla başladım’ diyerek ve Bakara Suresi 152. ayeti dalga geçer gibi okuyarak konuşmasına devam eden Demir’e Egemen Bağış’ın eşi Beyhan Bağış, cevap yetiştiriyor
METEHAN’A AYRAN YOLLAYAYIM
‘Kim bu sabahın köründe arıyor, imana mı gelmiş dua ediyor. Metehan’a ayran yollayayım’ diyerek gülüşmelere neden olan Beyhan Bağış, ‘Milli içki ayran’ tartışmasına da gönderme yapıyor.
HER CUMA BİR AYET SALLIYORUM
‘Ve la entüm ma ağbüd’ diyerek dalga geçen Metehan Demir’e Bağış, ‘oğlum ben her gün her Cuma bir tane ayet sallıyorum’ diyor ve ekliyor:
‘Google’a gir, Kuran’da atıyorum kardeşlik, Kuran’da nankörlük Kuran’da bilmem ne diye search yap hepsi çıkıyor. Oradan beğen bir tane salla gitsin”
Surelerle dalga geçmek için anlamsız sesler çıkartan Demir’e Bağış, ‘O Almanca’ya döndü Metehan’ diyerek uyarıyor.
‘ALLAH’IM EGEMEN BAĞIŞ’TAN BİR AYET İNSE DE’
‘Sabah saat 5′te çaktım bir tane’ diyen Bağış’a ise Metehan Demir, ‘Sabah uyanıp Allah’ım Egemen Bağış’tan bir ayet inse de ben de onu RT etsem deyip bekleyen 13 kişi de RT etmiş’ diyor
METEHAN DEMİR’E: ÇARPILACAKSIN!
Bir köşe yazarının yazısı üzerine konuşan Metehan Demir, Bağış’ın eşi Beyhan Bağış ile ilgili ‘Beyhan, duadan daha fazla şeyler yapacağımızı bilir’ diyor ve ekliyor: Bakara 156
Bunun üzerine Bağış, ‘Çarpılacaksın’ diyor.
Bunun üzerine Metehan Demir daha ileri gidiyor. ‘Her kim ki Egemen Bağış’ı sevmez, Allah en kısa zamanda onun belasını verir, Bakara 159′ diyerek ekliyor.
‘BU BAKARA İYİ MAKARA’
Aydın Doğan’la bir toplantılarından bahseden ikiliden Metehan Demir, ‘Her kim ki Aydın Bey’in o zor gününde onun yanında olur, o Allah’tan her istediğini alır, Bakara 165′ diyerek gülmeye başlıyor.
‘Bu bakara iyi ya’ diyen Demir’e Bağış’tan kahkalar eşliğinde cevap geliyor: ‘Makara iyi’

http://www.millibirlikhaber.com/bagis-oglum-her-cuma-bir-ayet-salliyorum.html

bu nasıl laubali bir konuşmadır böyle! tiksindim...

benim din hakkında görüşümü bilen bilir, fakat hayatımda bir kez olsun insanların deger yargılarıyla dalga gecmedim, sırf inanıyorlar diye onların kişiliklerine olan saygımdan ufacık yanlıs anlasılacak bile kelime olmasın diye özenle konustum.

bir de bu konusmayı yapan insanlar musluman oldugunu soyleyen kişiler... madem çarpılacagına inanıyorsun neden konusuyorsun?
demek ki soygunu da, yolsuzlugu da aynı kafayla yapıyorlar, tövbe ederiz gecer diye düşünüyorlar herhalde.

akşam konuşmayı dinlemeden yorum yapmıştım . ama dinledikden sonra montaj diyemiycem malesef .ha ses kimindir bunu bilemem ama konuşmanın montaj oldugunu sanmıyorum ... yazık........

burada şunuda paylaşmak isterim , AKP = dindar demek deyil arkadaşlar .
bir partide her düşünceden insan olur , ama tabı bu ayetlerle bu şekilde konuşmak kimsenin haddi deyildir ! :19:

bugün bir haberde Metehan Demir'in özür dilediğini okudum... montaj diyecek durum kalmadı sanırım...montaj diyenler durup biraz daha düşünüp başka bir bahane bulsalar artık..

bu arada sadece Allah kelamı ile değil direk %50 olduğu söylenen kitle ile de dalga geçmiş...."her cuma bi ayet sallıyorum" kime??

Ah Aziz Nesin ne büyük bi ustasın sen....

Son düzenleme:
http://www.internethaber.com/metehan-demirden-bir-ozur-daha-geldi-651779h.htm

Metehan Demir, kayıtların internete sızdırılmasından sonra ilk açıklamayı dün gece yapmış ve özür dilemişti.
İşte o açıklama;

Farklı zamanlarda Arapça konuşan Alman taklitleri dahil farklı konuşmalarımı gizlice dinleyip montajlayanları Allaha havale ediyorum. İllegal yollarla insanları dinleyip onları haşa din düşmanı gibi gösteren haysiyet cellatlarının kimsenin Allah sevgisini ölçme hakkı yoktur.
Yine de montajlı ifadeler dahil hassasiyet gösteren herkesten özür dilerim.Bu milletten de elbet birgün birileri özür dileyecektir.
“Ey iman edenler, herhangi bir fâsık size bir haber getirirse, onu iyice tahkik edin, doğruluğunu araştırın.”
“Yoksa, gerçeği bilmeyerek, birtakım kimselere karşı fenalık edip sonra yaptığınıza pişman olursunuz. Hucurat Suresi 6.”

Metehan Demir bu ülkede yıllardır önyargı ve düşmanlığın bitmesi için mücadele veren biri olduğunu belirterek “sağduyu ve vicdanlara açıklamamdır” diyerek şu açıklamayı yaptı:

Beni yıllardır tanıyanlar da bilir ki hayatımda dinimize ve Kur'an'a en ufak bir saygısızlık yapmadım. Haddime de olamaz. Her alanda mağduriyetin giderilmesi için mücadele ettim. Oynanmış da olsa bu kayıtta da bir hakaretin olmadığını göreceksiniz. Aksine tövbe ifadesi yer alıyor. Tabii ki bunların hiçbiri benim mizacım için bahane olamaz. Tam dinlemeden eleştirenlerce kullanmadığım ifadeler üzerinden bir infaza maruz kalsam da iki kişi arasında özel bir konuşmada yine de haddimi aşan ifadeler kullanmış olabilirim. Bu nedenle hassasiyet gösteren herkesi de saygıyla karşılıyorum. Yine de başta beni sevenlerden güvenenlerden kendimden herkesten özür dilerim...

__________________________________________________________________________________

Bugüne kadar hiç bir ses kaydı için kesin montajdır ya da asla montaj değildir demedim , çünkü bu konuda bilir kişi değilim . Öyle olmadığım içinde doğrudan yorum yazmadım hiç .

Bu son ses kaydını dinlediğimde ''dur bakalım '' dedim .

Montaj nedir ?

Bir kişinin farklı zamanlarda ve farklı mekanlarda yaptığı konuşmalardan ; kesip , biçip , derleyip toparlayıp , yeni bir konuşma ortaya çıkarmak yine o kişiye ait (bilir kişi değilim demiştim , açıklamamın amatörlüğünü mazur görün :1: )

O zaman montaj için hangi doneler lazım ? Kişinin o konuşmada geçen kelime , kelime öbeği , alaycı üslup , tam o kelimeyi söylerken attığı kahkaha efekti ... vs .

Şimdi sorarım , Egemen Bağış ? Sen hangi konuşmalarında Kuran ayetleri ile bu şekilde kahkaha ve huşu (!) içinde bahsettin ?

Konuşmaların orjinal halini yayınla . Bakalım sen hangi konuşmada Kuran tilaveti yapmışsın da , diğer bir konuşmada arkadaşınla geyik yaparken bu ikisi harmanlanmış!

Bana koskoca Başbakan , bize kasetlerin gerçek olmadığını kanıtlamak zorunda mı aus demişti bir arkadaşım ? Yahu bana açıklamayacak (açıklamadan kasıt ispat ) bana kesin delil göstermeyecek de kime gösterecek ?

Koskocaaaaaaaaa eski bakan göstersin madem şimdi . Twitter da harcadığı fazla zamandan ayırsın bir zahmet .

Nefret ettim siyasetten nefret !

Ömrü hayatı boyunca AKP ye oy vermeyecek olan seçmen rahat , 30 Martta başka bir partiye destek verecek ve sonucu bekleyecek .

Koşulsuz şartsız AKP desteğini çekmeyen ve sonsuz inanan seçmende rahat , onlarda 30 Martta verecek oylarını partilerine ve sonucu bekleyecek .

Montaj mı değil mi ? Hile mi hurda mı , oyun mu ? Son yılların siyaset ve ülke üzerine oynanan en büyük kirli komploları mı bu , yüzyılın kirli dosyalarının ayyuka çıkması mı ?

30 Martta eve döndüğümde tüm bu yaşananların bir komplo olmadığını düşünürsem ve desteklemezsem ve dahi bu oyuna gelirsem kahrolurum .

30 Martta eve döndüğümde tüm bunlar komplo , bu oyuna gelmeyeceğim dersem ve desteklersem ve dahi bunların hepsi gerçek ise iki kat kahrolurum .

İşim yaş ...

Vicdanımı rahatlatacak hiç bir gelişme yok müspet ya da menfii , ortaya ne çıksa montaj deniliyor , çarkın düzeni error veriyor .

Dedim ya nefret ettim diye bu süreçten . İmrenmiyor değilim , var ya da yok diye bir kalemde üzerini çizenlere . Ben hala hak yememek adına araştırma yollarındayım ...

Suna inandin buna inanmadin ne ya:)
Neye neden inandigimi yada inanmadigimi tek tek anlatayim mi yani:)
1930 kanunu, neden cikarildigini falan filan bilmiyorsaniz hic girmeyelim o konulara, özelden yazin ben anlatayim nedenini nasilini.

Bu konuda ise, yayinladiklari ses kayitlarini dinlemiyorum bile.
Gazetelerden okudugum kadar biliyorum.
Söyle dedi böyle dedi denilmis.
Kim ne demistir bilmem.
Kuran-i Kerim benim gözümün nurudur.
Ona hakaret, asagilama, küfür gibi hareketlerde bulunan yanliz kendine eder.
Rabbim imhal eder ihmal etmez herkes ektigini er gec bicer.

Bugün bu adamlar canli yayin yapsa bakin böyle diyorlar diye izlemem.
Sen yillarca birilerini dinleyeceksin, dinledigin kayitlari zulaliyacaksin.
Sonra senin yoluna cikan olunca o kasetlerle santaj, montaj, dublaj artik ne olursa yapacaksin.
Bu konusmalar diyelim gercek.
Ey cemaat dine saygisizlik edenler mademki senin icin cok önemli
page_zaman-yazari-twitterdaki-yakisiksiz-ifade-sahsima-ait-degil_157595364.jpg

Bu adam senin gazetende yazar, bu adama nasil bir yaptirim uyguladin?

Yoksa son dönemlerde senin dine yaptigin saygisizliklari örtbas etmek icinmi birilerini dine saygisizlik etmis gibi gösterip, kendini aklamaya calisiyorsun.

Aralik 2008 de Zaman gazetesi yazari ve bugün en cok yolsuzluk iddeasinda bulunan Ekrem Duman linin bir yazisi vardi.
O zaman CHP ye söyle sesleniyordu Ekrem Duman li..
" Ey muhalefet 2009 secimleri öncesi iktidari yolsuzlukla suclayabilirsin ama bilki bu suclamalar senin iftiralarin olarak kalacak zira gercekten senin derdin yolsuzluk olsa secimlerden sonra bu iddealarini dile getirirdin"
O günlerde böyle söyleyen adamlarin simdi secimler öncesi yaptiklarina inanmam kusura bakmayin.
Söylediklerinin %10 u gerrcek bile olsa, secimler öncesi ortaya attiklari icin benim gözümde ne dediklerinin hic önemi yok!

Son düzenleme:
Back