• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlahiyatçılar Nuh dedi yolsuzluk demedi

merak ediyorum pembecim sen başörtünü millete kendini beğendirmek için falan mı takıyorsun? kimin ne düşündüğünün önemi mi var sen kendine örtünüyorsun elden sanane senden kimene... banada arada laf sokuyorlar bende cevabımı yapıştırıp geçiyorum.. bana yakıştığı için değil inancım bu şekilde olduğu için örtünüyorum ve kimsenin düşüncesi beni bağlamıyor pardesü giydiğim için gencecik kızsın hiç yakışıyormu diyen çok oldu bana 30 yaşında gösteriyormuşum yaşıma göre giyinmiyormuşum vs vs... sen bunlara aldırmak zorunda değilsin niye kendini kasıyorsun takma kafana... eğer bi yerlere alınmıyorsan bu senin için kötü olmamalı aksine sevin zaten dinimizde gerçekten zor durumda olmadığın sürece çalışmak yok kadına zira bi erkeğe ikinci kez bakmak dahi günah otur evinde rahat rahat yaşa.. orda çalışanların günah kaygısı yokki senin var otur evinde en güzeli.. yada illa çalışcam dersen sadece bayanlara hitap eden bi iş bul çalış.. devlet işlerinin hepsinde erkek muhattabın olcak diyim ben sana.. günah..

peşimi bırak ben seni almam.... hahhah kemal sunal filmi alıntı

diyanette çalışan arkadaşım var buradaki entrika hiç bir kurumda yok diyordu güvenilirliğine inanmıyorum

Son düzenleme:
Türkiyede diyanet hükümetin ta kendisidir,zaten devlet Diyanet İşleri Başkanlığı haline gelmiştir.Tabii ki kendi işine gelene yorum yapar,işine gelmeyen konuda hiç sesi çıkmaz.Diyanetten çıkan üç beş dürüst insan da doğru söyledi diye oraya buraya sürülür,rahat edilir.
Film islam inancına uygun olmak zorunda değil,hiç bir inanca uygun olmak zorunda değil.Oturur izleriz,bize ters gelen yerleri varsa araştırır bilgileniriz.

En fazla bütçenin ayrıldığı kurum yıllardır ölen çocuklar, hırsızlık, yolsuzluk, küçük yaşta evlendirilen kız çocukları,ölen işçiler,tecavüz,kadın cinayetleri,ötekeleştirme,insanları dinleri inançları doğrultusunda ayırma vs vs. (bu liste böyle uzar gider) ilgili tek kelime etti mi.Tabiki hayır.Daha mühim işleri var demekki !!!

Back