- 19 Kasım 2020
- 21.937
- 47.927
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun miniğeHayırlı günler, ben dün hiç okuyamadım. Aşı oldu kızım da biraz huzursuz. Bugün okumaya çalışcam inşaAllah
Benim açımdan da iyi olacak , tek başlasam devamı gelmezdi. Sizlerle devamlılık arz edecek inşallahNego 2 sayfa okudum inşaAllah. Böyle birlikte okumak güzel oldu. Teşekkür ederim
Neden acaba,kelimeler mi ruhsal olarak mı?Bende 1 buçuk sayfa okuyabildim bana çok ağır geliyor ya neden ki
Her ikisi de canım ya mealde de öyle oluyordum o yüzden hep yarım kalıyordu ama bırakmak istemiyorum günde bir sayfa da okusam iyidir sonra açılırım belkiNeden acaba,kelimeler mi ruhsal olarak mı?
Okumaya başlamadan önce 7 şer defa Ayetel Kürsi ,Felak, Nas, 3 ihlas, 1 fatiha oku kendine üfle. Ya da 51 besmele okuHer ikisi de canım ya mealde de öyle oluyordum o yüzden hep yarım kalıyordu ama bırakmak istemiyorum günde bir sayfa da okusam iyidir sonra açılırım belki
Tamam canım yarın öyle deniycem inşallah Allah razı olsunOkumaya başlamadan önce 7 şer defa Ayetel Kürsi ,Felak, Nas, 3 ihlas, 1 fatiha oku kendine üfle. Ya da 51 besmele oku
Tabii ki ekledimKızlar bende katılabilir miyim acaba ?
Nego benim yerime baskasini etiketliyon birine daha vesile olmus olursun belkiHayırlı cumalar
Sabah hatırlatma mesajı
Mikan
Catlak-kurabiye
Aktif Lora
Mehfam
coconatt
mavitosbik07
Y ysf
Cookiie
R rana20
Bonus
M M_atruska
Ya telefon kendi değişip duruyorNego benim yerime baskasini etiketliyon birine daha vesile olmus olursun belki
2014 den beri giris yapmamis gerci arkadasNego benim yerime baskasini etiketliyon birine daha vesile olmus olursun belki
Hayırlı CumalarHayırlı cumalar
Sabah hatırlatma mesajı
Mikan
Catlak-kurabiye
Aktif Lora
Mehfam
coconatt
mavitosbik07
K Kitapkontesi
Cookiie
R rana20
Bonus