Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
PerimmDiyanetin uygulaması vardı kuzum bendeya bende istiyordum hep ama birtürlü üzerine düşüp tefsir almadım. alana kadar uygulamadan okuyum bende. önereceğiniz uygulama varmı ☺
geçenlerde bende indirmiştim o sanırım dediğin canım bak atıyım :)PerimmDiyanetin uygulaması vardı kuzum bende
Aslında canım benimki Kuran'ı Kerim uygulaması orada hem tefsiri meali var dur bak ss atayımCatlak-kurabiye sanırım değil ya ben diyanetin kitaplığını indirmişim senin uygulamanın tam adı ne
Catlak-kurabiye sanırım değil ya ben diyanetin kitaplığını indirmişim senin uygulamanın tam adı ne
İos da biraz zor oldu ama buldum
Hoşgeldinya bende istiyordum hep ama birtürlü üzerine düşüp tefsir almadım. alana kadar uygulamadan okuyum bende. önereceğiniz uygulama varmı ☺
HarikaNego ben bugün 1 sayfa okuyabildim canım
Tabii yeter ki aksatmadan okuyalımNego 1 sayfa okudum bende az olsun öz olsun inşallah
Ne zaman istersen o zaman, yeter ki her gün okuyalımArkadaşlar ben çalışıyorum akşam eve gidince okuyacağım çünkü abdestli okumak istiyorum
Nego ya, bir sayfa okursak ömür yetmez sankiHoşgeldin
Harika
Tabii yeter ki aksatmadan okuyalım
Ne zaman istersen o zaman, yeter ki her gün okuyalım
İsteyen fazla okur ama zorlaştırmayalım kolaylaştıralım değil miNego ya, bir sayfa okursak ömür yetmez sanki
Çok iyi bende başlasam bir iyice heveslendimNego 8 sayfa tefsir okudum bugun
Hoşbuldum, çok güzel bir konu olmuş emeğine sağlıkHoşgeldin
Harika
Tabii yeter ki aksatmadan okuyalım
Ne zaman istersen o zaman, yeter ki her gün okuyalım
Çok iyiBen 7 sayfa okudum