Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olur tabiiben de katılmak isterim. dilimi geliştirmek için arapçadan okumaya çalışıyorum o yüzden biraz geriden gelebilirim
Nego bende özrüm bitince katılayım mı size ?
Tabii ki1 sayfa da olsa okurum inşallah, hem bana da teşvik olur
Harika olur jes buraya yazıcam diye itikledim kendimi çok güzel teşvik oluyor1 sayfa da olsa okurum inşallah, hem bana da teşvik olur
Okuma hatırlatma mesajı
Ben hala kararsız kararsız bir Diyanetinkinden bir Feyzül Furkan dan bakıyorum
Mikan
Catlak-kurabiye
Aktif Lora
Mehfam
coconatt
mavitosbik07
K Kitapkontesi
Cookiie
R rana20
Bonus
M M_atruska
LesaM
birkedivelisi
JES
İkisi de çok güzel aslında. Kursta Diyanet İlmihali okuduk hep. Ama ben Feyzü’l Furkan'ı bi okuyup bitirmek istiyorum inşaAllahOkuma hatırlatma mesajı
Mikan
Catlak-kurabiye
Aktif Lora
Mehfam
coconatt
mavitosbik07
K Kitapkontesi
Cookiie
R rana20
Bonus
M M_atruska
LesaM
birkedivelisi
JES
Beni nasıl seviyorsa hak yolunda rastlayınca sevinçten gözleri parladıHarika olur jes buraya yazıcam diye itikledim kendimi çok güzel teşvik oluyor
Beni nasıl seviyorsa hak yolunda rastlayınca sevinçten gözleri parladı
Gözünün ışığı baki olsun kardeşimNerde görsem parlar sevdik bi kere
Daha ayrıntılı diyanetinkiDiyanet uygulamasından baktım bende
Feyzül Furkan daha sade önce onu bitirip sonra Diyaneti okuyabilirim. Seyyid Kutubun seti de var aslında ama dili epey eskiİkisi de çok güzel aslında. Kursta Diyanet İlmihali okuduk hep. Ama ben Feyzü’l Furkan'ı bi okuyup bitirmek istiyorum inşaAllah
Iki gündür okuyamiyorum cidden cok rahatlatiyormus beni. Dün disardaydim dönerken kendime yeni defer aldim not aliyorumOkuma hatırlatma mesajı
Mikan
Catlak-kurabiye
Aktif Lora
Mehfam
coconatt
mavitosbik07
K Kitapkontesi
Cookiie
R rana20
Bonus
M M_atruska
LesaM
birkedivelisi
JES
Uygulama indirdim de bakalım, zormuş karar vermekdiyanetin kuran yolu tefsirine bakabilirsiniz.
Oo süpersin. Ben herkes için siyer derslerine başladım not alıyorum. Sende gelseneIki gündür okuyamiyorum cidden cok rahatlatiyormus beni. Dün disardaydim dönerken kendime yeni defer aldim not aliyorum
Nerde ki olur vallaOo süpersin. Ben herkes için siyer derslerine başladım not alıyorum. Sende gelsene
Aaa nerde?Oo süpersin. Ben herkes için siyer derslerine başladım not alıyorum. Sende gelsene