Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dün 1 sayfa okudum bugün de 2 sayfa okumayı planlıyorum inşallahHayırlı sabahlar
Ne durumdayız?
Mikan
Catlak-kurabiye
Aktif Lora
Mehfam
coconatt
mavitosbik07
K Kitapkontesi
Cookiie
R rana20
Bonus
M M_atruska
LesaM
birkedivelisi
JES
SUHAN
Hastalıkta epey ihmal ettim başlıyorum bugün inşallah negoHayırlı sabahlar
Ne durumdayız?
Mikan
Catlak-kurabiye
Aktif Lora
Mehfam
coconatt
mavitosbik07
K Kitapkontesi
Cookiie
R rana20
Bonus
M M_atruska
LesaM
birkedivelisi
JES
SUHAN
ben bakara suresi 170. ayetteyimHayırlı sabahlar
Ne durumdayız?
Mikan
Catlak-kurabiye
Aktif Lora
Mehfam
coconatt
mavitosbik07
K Kitapkontesi
Cookiie
R rana20
Bonus
M M_atruska
LesaM
birkedivelisi
JES
SUHAN
biyere ait olduğumda ordan bildirim geleceğini bildiğimden kendimi zorunlu hissediyorum.iyide oluyor benim için.yoksa araya hep bişeyler giriyor.bugun yarın diyerek hep erteliyorum.burası canlı kalırsa muhtemelen bu konuda bende canlı kalırım.Nisa Suresi 97.sayfa 122.ayet 5.cüzdeyim
97 sayfa okumuşum, gayet iyi yalnız başlasam bu kadar ilerletemezdim
İnşallah bir aksilik olmazsa devam ederiz. Ben edemeyecek olsam da içimizden biri eder İnşallahbiyere ait olduğumda ordan bildirim geleceğini bildiğimden kendimi zorunlu hissediyorum.iyide oluyor benim için.yoksa araya hep bişeyler giriyor.bugun yarın diyerek hep erteliyorum.burası canlı kalırsa muhtemelen bu konuda bende canlı kalırım.
Feyzül furkan tefsirli meal okuyorum. Tefsir kısmı çok ayrıntılı değil o yüzden kolay okunuyor . Bu bitince diyanetin beşli bir setini gördüm onu almayı düşünüyorum.bu arada ben meal okuyorum .tefsir benim için bir adım ilerisi.tefsiri videolar aracılığıyla ilerleteceğim
Ben yine bikac gundur okuyamadim insallah bugun okuycam birazHayırlı sabahlar
Ne durumdayız?
Mikan
Catlak-kurabiye
Aktif Lora
Mehfam
coconatt
mavitosbik07
K Kitapkontesi
Cookiie
R rana20
Bonus
M M_atruska
LesaM
birkedivelisi
JES
SUHAN
Ben dün 7 sayfa okudum inşaAllahHayırlı sabahlar
Ne durumdayız?
Mikan
Catlak-kurabiye
Aktif Lora
Mehfam
coconatt
mavitosbik07
K Kitapkontesi
Cookiie
R rana20
Bonus
M M_atruska
LesaM
birkedivelisi
JES
SUHAN
Allah kolaylık versinKaç gündür yine okuyamadım oğlum bu ara çok huysuz
Evet canım bu. Daha sade,ilk okumaya başlayan için daha iyi bence.Eki Görüntüle 2995103
Canım bu mı senin okuduğun. Diyanetinki zor geliyor bana ilk başta bundan okusam bari