Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mehfam Feyzül Furkan uygulamadan okuyanlar var ya. Oradan müsait değilken okunabilir mi? Sayfa açıkken ayet yazmıyor ama uygulama içinde var sonuçta.
Ben okuyamiyorum kitabim agir geldi banaHayırlı sabahlar hayırlı cumalar
Okuma hatırlatma mesajı. OOkuyoruz değil mi bir sayfada olsa her gün
Mikan
Catlak-kurabiye
Aktif Lora
Mehfam
coconatt
mavitosbik07
K Kitapkontesi
Cookiie
R rana20
Bonus
M M_atruska
LesaM
birkedivelisi
JES
SUHAN
The
Canım sende Feyzül Furkan dan okusana ordan devam et olmaz mıBen okuyamiyorum kitabim agir geldi bana
Ya meal okuycam yada bi uygulamadan tekrar basliycam tefsire
Şifa Tefsiri tavsiye ederim, çok anlaşılırBen okuyamiyorum kitabim agir geldi bana
Hayırlı Cumalar okumaya başladıktan sonra farkettim ki zaman yok diye bir şey yokmuş. Bebeğimi emzirirken , kucağımda uyurken bile bir şekilde vakit bulabiliyormusum meğer. Bebeğim 87 günlükHayırlı sabahlar hayırlı cumalar
Okuma hatırlatma mesajı. Okuyoruz değil mi bir sayfada olsa her gün
Mikan
Catlak-kurabiye
Aktif Lora
Mehfam
coconatt
mavitosbik07
K Kitapkontesi
Cookiie
R rana20
Bonus
M M_atruska
LesaM
birkedivelisi
JES
SUHAN
The
Yaaa ne güzel zaman biz istersek var gerçekten.Hayırlı Cumalar okumaya başladıktan sonra farkettim ki zaman yok diye bir şey yokmuş. Bebeğimi emzirirken , kucağımda uyurken bile bir şekilde vakit bulabiliyormusum meğer. Bebeğim 87 günlük
Uygulaması var mı? Onada bakayımŞifa Tefsiri tavsiye ederim, çok anlaşılır
Feyzü'l Furkan dan devam ettim bende yoksa diğeri çok ağırdıBen okuyamiyorum kitabim agir geldi bana
Uygulaması varmış indirdim daha hoş gibi. Arapça da yok içinde adetliyken de okunabilirŞifa Tefsiri tavsiye ederim, çok anlaşılır
Kitabı da aynıdır tek cilt çünkü. Mehfam da var Kitabı bilir.Kızlar Feyzul Furkan'ın kitabı ile mobil uygulaması aynı mı? Yoksa kitapta daha mı ayrıntılı yazılmış biliyor musunuz?
Ben kitap olarak okurdum eskiden ama şimdi bebek olunca zor oluyor. Uygulama da var evetUygulaması varmış indirdim daha hoş gibi. Arapça da yok içinde adetliyken de okunabilir
Teşekkür ederim bilgi için.
Bi bakayim bunaŞifa Tefsiri 'nin de uygulaması varmış hanımlar. İndirdim inceleyeceğim. Arapça yok içinde sadece tefsir. Sizlerde bakıp fikir verebilirsiniz
Mikan
Catlak-kurabiye
Aktif Lora
Mehfam
coconatt
mavitosbik07
K Kitapkontesi
Cookiie
R rana20
Bonus
M M_atruska
LesaM