- 19 Kasım 2020
- 21.937
- 47.927
Tamam canım çok sağol evet ilk başlayanlar için uygun olurEvet canım bu. Daha sade,ilk okumaya başlayan için daha iyi bence.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam canım çok sağol evet ilk başlayanlar için uygun olurEvet canım bu. Daha sade,ilk okumaya başlayan için daha iyi bence.
Aaa buraya baksam daha önce bulacakmışım demekkiEki Görüntüle 2995103
Canım bu mı senin okuduğun. Diyanetinki zor geliyor bana ilk başta bundan okusam bari
Aynen canım bende daha bugün sordum. Diyanetinki oku oku bitmiyor onu ileri zamanda okuruzAaa buraya baksam daha önce bulacakmışım demekki
Evet onda çok uzun anlatımlar vardı. Peki kurabiyem arapcı kısmını kaldırınca her an açıp okuyabilirmiyiz mesela dışarıda birşey beklerden falan aklıma geliyor abdest olmayınca okumuyorumAynen canım bende daha bugün sordum. Diyanetinki oku oku bitmiyor onu ileri zamanda okuruz
Canım arapça kısmını nasıl kaldırdın ben baya uğraştım olmadı2 sayfa okudum.
Feyzul Furkan’ın uykulamasını buldum. Daha anlaşılır geldi bana. Birde arapça kısmını kaldırabiliyoruz. Öyle olunca abdestsiz olduğumuz zamanlarda da okunabilir değilmi?
Tam bilmiyorum canım burada kızlar paylaşmıştı. Benim de aklıma geliyor okuyum diyorum ama içime sinmiyor geri abdesti bekliyorum bilemedimEvet onda çok uzun anlatımlar vardı. Peki kurabiyem arapcı kısmını kaldırınca her an açıp okuyabilirmiyiz mesela dışarıda birşey beklerden falan aklıma geliyor abdest olmayınca okumuyorum
Üst sağ köşedeki 3 noktanın yanındaki kareye basınca sure görünümüne girdim sonra feyzul furkan yazısının altındaki türkce arapça yazan kısım varya ordan arapçanın seçimini kaldırdım canım.Canım arapça kısmını nasıl kaldırdın ben baya uğraştım olmadı
Bende içerisinde arapça varsa eğer abdestli olmak zorunda diye biliyordum paylaşımdada o şekilde yazıyor başka birşey gözümden kaçmadıysa eğer ama işte benimde emin olmadan içim rahat etmiyorTam bilmiyorum canım burada kızlar paylaşmıştı. Benim de aklıma geliyor okuyum diyorum ama içime sinmiyor geri abdesti bekliyorum bilemedim
Yaptım kuzum çok sağolÜst sağ köşedeki 3 noktanın yanındaki kareye basınca sure görünümüne girdim sonra feyzul furkan yazısının altındaki türkce arapça yazan kısım varya ordan arapçanın seçimini kaldırdım canım.
Eki Görüntüle 2995254
Emin olamıyorum bende buna2 sayfa okudum.
Feyzul Furkan’ın uykulamasını buldum. Daha anlaşılır geldi bana. Birde arapça kısmını kaldırabiliyoruz. Öyle olunca abdestsiz olduğumuz zamanlarda da okunabilir değilmi?
Canım bugün başım fena okuyamıycam yarın inşallah devamEmin olamıyorum bende buna
Tabii kiBen de katılabilir miyim kızlar
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin.Canım bugün başım fena okuyamıycam yarın inşallah devam
Ben de ' Şifa Tefsiri ' ile katılıyorum aranızaTabii ki
Riske atmadan abdestli okuyalım en iyisi bizEmin olamıyorum bende buna