- 2 Aralık 2015
- 31.462
- 104.993
Herkes seninle benim gibi çalışkan mı Sosyalim Ne bekliyorsalar son günleri, yapın da çıksın aradan değil mi?Hani nerde kurbişler, nevosun şerefine kurbiş yapan yok mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Herkes seninle benim gibi çalışkan mı Sosyalim Ne bekliyorsalar son günleri, yapın da çıksın aradan değil mi?Hani nerde kurbişler, nevosun şerefine kurbiş yapan yok mu
Ay hadi ins hemsosu, gelsin gelsinBiz yok demeyiz hemşom,gelsin sağlıkla inşallah
Profilde test yaptırcam yazmıştı nevosum inş hamiledirHamile mi
Nevos kutlamasıEvet artık gelsin kurabiyeler
Sanki kim ne nazom, yumurtayla şekeri karistircanHerkes seninle benim gibi çalışkan mı Sosyalim Ne bekliyorsalar son günleri, yapın da çıksın aradan değil mi?
İnşallah hemşom,çok aminAy hadi ins hemsosu, gelsin gelsin
İnşallah hemşom,çok amin
Hadi bakalım hayırlısıProfilde test yaptırcam yazmıştı nevosum inş hamiledir
Bir de un katıp mıncıklayacaksın 5 tarif kalmıştı galiba. Biri elmalı kurabiye olsa diğerleri ney acaba? Tahmin edeyim un, İzmir bombası ilk bunlar geldi aklıma yapılmayan.Sanki kim ne nazom, yumurtayla şekeri karistircan
Hadi bakalım hayırlısı
İzmir bombası zor ya, o alınmamıştırBir de un katıp mıncıklayacaksın 5 tarif kalmıştı galiba. Biri elmalı kurabiye olsa diğerleri ney acaba? Tahmin edeyim un, İzmir bombası ilk bunlar geldi aklıma yapılmayan.
Geleyim mi yardıma, nerde benim silahımO kurabiye yapmayan beş kişi kim, üçe kadar sayiyorum çıksın ortaya
1...2...3
Aldılar ve bıraktılar.İzmir bombası zor ya, o alınmamıştır
Gel tabi, bu bizim hakkımızGeleyim mi yardıma, nerde benim silahım
Tahmin etmiştim çünkü bana da çok zor geliyor nevosAldılar ve bıraktılar.
O tarifi yakalamışken bırakmak olmamış pek amaAldılar ve bıraktılar.